Nevidljiva zaštita za Smartphone - Postavite 2 u 1 Nano GlassX + SprayGard

Kod: 71-002
53,90 U$ 24,20 U$ Cijena bez PDV: 20,16 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Nevidljiva zaštita za Smartphone - Postavite 2 u 1 Nano GlassX + SprayGard. Jedinstvena zaštita za vaš Smartphone, Smart sat, tablet ili prijenosno računalo.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Nevidljiva zaštita za Smartphone - Postavite 2 u 1 Nano GlassX + SprayGard. Jedinstvena zaštita za vaš Smartphone, Smart sat, tablet ili prijenosno računalo. To je nevjerojatno, ali ovaj nevjerojatni premaz zaslona i zaslona ne može se rezati, izgrebati ili slomiti čekićem, već je to nano tehnologija visoke tehnologije . Dugotrajan je i lijepo čist, čak i sjajno poliran, tako da na zaslonu ne ostaju neželjene mrlje ili otisci prstiju.

Nano GlassX čista tekućina za zaštitu stakla je dizajnirana da bude jedini zaslon koji trebate. GlassX je jedina prava zaštitna tekućina na tržištu. Naše tekuće staklo sastoji se od gotovo čistog silicijevog dioksida; koji je uobičajeni spoj koji se nalazi u staklu ekstrahiranom iz kvarcnog pijeska.

SprayGard je bistra tekuća otopina, izdržljiva i štiti staklene površine od mrlja, ogrebotina. S jednom jednostavnom primjenom, naše revolucionarno rješenje pruža vrhunsku zaštitu koja duže čuva staklene površine.

Nevidljiva zaštita za Smartphone GlassX

Temeljito pročitajte upute prije nanošenja. Zaštita za do 3 mobilna telefona.
NAPOMENA: Uporaba u zatvorenom prostoru u okruženju bez prašine. Nemojte miješati tkanine od mikrovlakana tijekom uporabe.

Prvo, primijenite GlassX

Stavite zaštitne rukavice. Očistite površinu obrišite alkoholom i obrišite sve mrlje WHITE mikrovlaknom.

1. Nježno kapajte 6-8 kapljica na površinu zaslona (prije uporabe protresite ampulu), izbjegavajte područje slušalica, zvučnika i gumba. Zatim stavite ampule u držač na ambalažu kako biste spriječili prosipanje.

2. Koristite prvu BLACK mikrovlaknu krpu i ravnomjerno rasporedite otopinu po cijelom zaslonu. Zaslon postaje vrlo ljepljiv, ali nastavite kružnim pokretima s crnom tkaninom na zaslonu dok površina ne postane čista.

3. Kada je površina čista, upotrijebite sušilo za kosu s vrućim puhanjem 10 do 15 centimetara od uređaja i sušite ga kružnim pokretima 90 sekundi. Pričekajte da se uređaj u potpunosti ohladi prije daljnje manipulacije.

Ponovite korake 1 do 3 da biste nanijeli drugi GlassX premaz i upotrijebite drugu BLACK tkaninu od mikrovlakana za korak 2.

NAPOMENA: Svako preostalo rješenje može se koristiti za nanošenje dodatnih slojeva.

Zatim primijenite Spraygard

1. Nanesite 4 do 7 Spraygard sprejeva na zaslon uređaja ili dok se zaslon potpuno ne pokrije (protresite ampulu prije uporabe). Izbjegavajte prskanje područja slušalica, zvučnika i gumba.

2. Pričekajte 1 minutu da otopina ispari, a zatim nježno polirajte BLACK microfibre tkaninu dok površina ne postane bistra.

3. Kada je površina čista, upotrijebite sušilo za kosu, s postavkom na visokoj temperaturi, 10 do 15 cm od površine kružnim pokretima u trajanju od 90 sekundi. Pričekajte da se uređaj u potpunosti ohladi prije daljnje manipulacije.

Ponovite korake 1 do 3 za drugi sloj Spraygarda. Uvijek koristite novu čistu BLACK mikrovlaknu.

NAPOMENA: Svako preostalo rješenje može se koristiti za nanošenje dodatnih slojeva.

Pričekajte 6 sati da se premaz potpuno stvrdne, a uređaj se može normalno koristiti. Izbjegavajte izlaganje površine vodi tijekom stvrdnjavanja.

Za bolje performanse, ponovno ubrizgajte Spraygard u 6 mjeseci (ponovno nanosite kada glatkoća stakla blijedi i čišćenje postaje otežano). Nesreće se događaju vrlo često i oprema se može oštetiti na različite načine, kao što je padanje. Stoga preporučujemo korištenje zaštitne kutije kako biste osigurali da je uređaj potpuno zaštićen.

Kompatibilni uređaji
kompatibilan sa pametnim telefonom, pametnim satom, tabletom, prijenosnim računalom

Karakteristike proizvoda

9H Lab Certified otporan na ogrebotine
Otporan na lom, grebanje, rezanje
HD jasnoća
Glatka površina
Očistite tekuće staklo
Primjena otopine kružnim pokretima
Nevidljiva zaštita zaslona
Štiti do 3 mobitela

Sadržaj paketa:

1x GlassX
1x SprayGard
Krpe od mikrofibera 6x (4 crna, 2 bijela)
2x maramice za alkohol
1x rukavice

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene