Prstenasto svjetlo - SELFIE RING Light sa postoljem - 120 LED sa stativom za telefon

Kod: 71-079
53,90 U$ 42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Prstenasto svjetlo - SELFIE RING Light sa postoljem - 120 LED dioda sa stativom za telefon​. Pametno kružno LED prstenasto svjetlo sa stativom spada među najbolja foto svjetla.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prstenasto svjetlo - SELFIE RING svjetlo sa postoljem - 120 LED sa stativom za telefon​. Pametno kružno LED prstenasto svjetlo sa stativom spada među najbolja foto svjetla. Koriste ga YouTuberi, vlogeri, ali i kreatori videa vezanih uz vizu. Ističe se vrhunskom kvalitetom slike koja osigurava savršeno snimanje selfija, portreta i videa. Sjene na licu uopće neće biti vidljive. Bez obzira koristite li profesionalni fotoaparat ili mobilni telefon, uz LED svjetlo za fotografije uvijek ćete stvarati videozapise savršene kvalitete.

LED prstenasto svjetlo za selfije

SELFIE svjetlo sa 120 LED dioda

LED prstenasto svjetlo sa stativom stvara svjetlosni efekt pomoću 120 LED dioda . Za određeni trenutak možete birati između 10 razina podešavanja svjetline , a dostupne su i 3 vrste svjetla s temperaturom boje . Temperatura svjetla se može podešavati u rasponu od 3000 do 6000 K.

Kružno LED svjetlo za fotografiranje sa stanom za telefon

Kvalitetna obrada

Kružna fotosvjetiljka izrađena je od visokokvalitetnog SPCC čelika, što jamči dulji vijek trajanja svjetiljke. Kabel za napajanje ima daljinski upravljač, pomoću kojeg se može uključiti i isključiti svjetlo, prigušiti svjetlo ili odabrati različite načine rada. Dakle, svjetlo omogućuje laku manipulaciju tijekom fotografiranja bez nepotrebnog odgađanja.

Okruglo LED svjetlo s držačem za tronožac

Praktičnost i jednostavnost u jednom

Dio foto svjetla je praktično mobilno postolje koje se može koristiti i na kosim i na glatkim površinama. Noge su fleksibilne, zahvaljujući čemu ih možete lako pričvrstiti na drvo, ogradu ili druge predmete. LED svjetlo za fotografije je vodootporno, možete ga postaviti u okomiti i vodoravni položaj. Stativ može služiti i kao tronožac i kao monopod. Kuglasta glava stativa može se okretati za 360°.

Okruglo svjetlo za fotografije s držačem za telefon

Funkcija stolne lampe

Ovo kružno svjetlo napaja se preko USB-a , možete ga napajati pomoću prijenosnog računala, računala, power bank-a i USB punjača. Stoga će odlično funkcionirati kao stolna lampa za vaše šminkanje ili druge online videozapise koje biste trebali završiti na svom stolu.

Foto svjetlo sa stativom


Specifikacija:

  • Materijal: SPCC čelik + ABS svjetleći
  • LED diode: 120 kom
  • Podešavanje svjetline: 10 načina
  • Izlazna snaga: 0,2W
  • Crna boja


Sadržaj paketa:

1x kružno svjetlo
1x tronožac
1x stalak za mobitel

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene