GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa

Kod: 09-062
1.117,50 kn Cijena bez PDV: 931,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa traje do 2 godine u stanju mirovanja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa traje do 2 godine u stanju mirovanja. GPS praćenje osoba i vozila u realnom vremenu. Online GPS GPS tracker (aplikacija u pokretu) s baterijom do 10000 mAh s indikatorom statusa baterije koja osigurava rad GPS uređaja u načinu praćenja 30 dana (približno 2 sata dnevno praćenje) i do 2 godine ovisno o online interval praćenja. Mogućnost ACTIVE WIRETAPPING nakon poziva na uređaj za slušanje onoga što se događa oko GPS lokatora

GPS modul opremljen je iznimno snažnim magnetom (kao i 3M samoljepljivom podlogom) te je vrlo jednostavan i fleksibilan za instalaciju, za GPS praćenje vozila. Detektor protiv demontaže sa senzorom protiv krađe.

Zahvaljujući snažnom magnetskom tijelu, možete spojiti 3G GPS skriveni sustav lociranja od marke PROFIO ELECTRONICS na različita mjesta objekta koji se prati. IPX5 vodootporna vanjska zaštita (zaštita od prskanja i prašine) omogućuje funkcionalnost uređaja čak iu ekstremnim vanjskim okruženjima . Uređaj za praćenje GPS-a koristi se za praćenje i praćenje iznajmljenih vozila, iznajmljivanje automobila, prijevoz vrijedne robe, iznajmljivanje teških strojeva te praćenje specifičnih i posebnih dobara. GPS tracker će vas također upozoriti na neovlašteno miješanje u instalaciju ili uklanjanje uređaja . U našoj e-trgovini možete kupiti vrhunske GPS lokatore. Vi samo trebate SIM karticu (podaci / telefon) i GPS praćenje može biti aktivan odmah.

auto GPS tracker


GPS uređaj korisniku također omogućuje praćenje u obliku SMS poruke izravno na vaš mobilni telefon , gdje će se prikazati link na Google maps, a nakon klika na njega prikazat će se i trenutna lokacija praćenog vozila. Drugi oblik je putem mobilne aplikacije pod nazivom " Track Solid " (iOS, Android), preko koje možete saznati gdje se nalazi vozilo koje se prati i razne potrebne podatke. Najnoviji obrazac prati GPS uređaj putem web sučelja " www.tracksolid.com ".

lokalizacija GPS položaja u stvarnom vremenu app

GEO FENCE funkcija

Omogućuje vam slanje obavijesti putem e-pošte kada vozilo napušta označeno područje (u slučaju da vozač slučajno napusti planiranu rutu)

geo ograda GPS praćenje

Ovaj 3G GPS tracker može se koristiti i staviti na motocikl, prtljažnik, autobus, torbu, auto, kontejner i tako dalje.

3G gps online tracker koristiti

3G prijenos podataka velike brzine

GPS lokator podržava 2G GSM i 3G WCDMA prijenos podataka. Brzi 3G prijenos podataka može doseći i do 7,2 M / s, gotovo 43 puta brže od 2G mreže.

brzi prijenos podataka 3g WCDMA tracker

GPS i LBS s dvostrukim pozicioniranjem

Ovaj tracker podržava GPS i LBS lokalizaciju. GPS je određivanje vanjskog položaja s točnošću manjom od 10 metara. LBS se pozicionira (na mjestima gdje nema GPS signala) s točnošću manjom od 500 metara.

GPS i LBS tracker za pozicioniranje

Jaka magnetska montaža

GPS lokator ima ugrađeni snažan industrijski magnet i stoga je moguće montirati uređaj za praćenje jednostavnim načinom na bilo koju metalnu površinu - šasiju vozila, vrata, ispod sjedala, na kontejner i tako dalje. Ali ovaj tracker također uključuje 3M samoljepivi držač za montažu na nemetalne dijelove.

snažan magnet za montažu GPS uređaja

Dugi način čekanja - 60 dana

Ima ugrađenu punjivu i uklonjivu Li-polimersku bateriju od 3,7 V od 10000 mAh koja pruža iznimno dugi način mirovanja i značajku pametne uštede energije. U načinu praćenja 30 dana (oko 2 sata dnevnog dnevnog praćenja) i do 2 godine, ovisno o online intervalu praćenja.

super 10000 mAh Li-Polimer baterija GPS tracker

Praćenje glasa

Moguće je koristiti unaprijed postavljeni SOS broj za slanje SMS naredbe na uređaj za praćenje glasa - prisluškivanje. GPS tracker će vas nazvati za nekoliko sekundi. Pokupite poziv i pratite glas ili razgovor oko trackera.

praćenje glasa

GPS lokator - alarm neovlaštenog uklanjanja

Ako GPS lokator otkrije neovlašteno uklanjanje, pomoću gumba Anti-tamper, alarm će biti poslan u obliku poruke upozorenja, a GPS praćenje će se automatski aktivirati na 20 minuta. Nakon 20 minuta, uređaj se vraća u stanje pripravnosti.

uznemiravanje upozorenja o skakanju tragača

Vodootporna i otporna na prašinu IPX5

GPS lokator je uređaj za praćenje sa zaštitom od prašine i prskanja vode kako bi bio funkcionalan za praćenje objekata u teškim vremenskim uvjetima.

IPX5 stupanj zaštite vodootporan i prašina tracker

Pokrivalo uklonite upozorenje

Gumb za otkrivanje poklopca će se pojaviti kao upozorenje i bit će poslan kada uklonite poklopac uređaja. U stanju pripravnosti, poruka upozorenja je snimljena i način praćenja se aktivira 20 minuta ako je poklopac uređaja otkriven kao uklonjen.

otkrivanje uklanjanja poklopca tragača

Vibracijski alarm

Primjerice, ako u vašem automobilu postoji neka abnormalnost, na primjer, kada netko udari u vaš automobil, razbije staklo ili ogrebi boju automobila, GPS lokator šalje telefonski alarm kako bi pronašao prekršitelja na vrijeme.

vibracijski alarm GPS tracker

Alarm GPS slijepe zone

Kada mrežni tragač uđe u GPS slijepu zonu, mijenja se "pozicioniranje" u "ne-pozicioniranje" dulje od 60 sekundi i šalje "Pažnja! GPS signal je slab, ne može pretraživati regiju" na telefon ili drugu softversku platformu ,

GPS slijepi tragač za slijepu zonu

Dodatak za GPS podatke slijepe zone

Ako lokator uđe u slijepu GPS zonu, može pohraniti 1000 podataka o satelitskom položaju. Kada se GPS signal ponovno uključi, svi podaci o poziciji u GPS slijepoj zoni se dopunjuju.

GPS uređaj za praćenje slijepe zone

GPS mjesto WCDMA / GSM - 3G mreža za izvrsnu pokrivenost i lokalizaciju
kapacitet baterije Baterija od 10000 mAh - litijska baterija velikog kapaciteta osigurava dovoljno dugo napajanje GPS uređaja
nadzor glasa Praćenje glasa - opcija aktiviranja nadzora glasa putem tekstualne poruke
ultra snažan magnet Snažan magnet - snažan magnetski poklopac omogućuje fleksibilnu ugradnju na vozilo ili drugu vrstu imovine
alarm za provalu Upozorenje o provali - čim se otkrije neovlašteni pristup uređaju, odmah ćete biti obaviješteni
alarm uklanjanja poklopca
Alarm za uklanjanje poklopca   - alarm se aktivira kada se promijeni SIM kartica ili kada se uređaj ukloni ili se uključi / isključi
otpornost na vodu ipx5 IPX5 vodootporni - vodootporni GPS uređaj osigurava stabilan rad čak iu oštrim vanjskim okruženjima
inteligentno napajanje
Inteligentno upravljanje napajanjem - za bolju uštedu energije može se isključiti 3G komunikacijski modul

Tehnički podaci:

Komunikacijski sustav: WCDMA / GSM
Frekvencija komunikacije: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Osjetljivost: Razina II RBER2% (-102 dBm)
GPRS: klasa 1,2, TCP / IP
Osjetljivost prijema: Razina II RBER2% (-102 dBm)
Memorija: 32 + 32 MB
Pogreška faze: RMSPE <5, PPE <20
Maks. izlaz: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Maks. pogreška frekvencije: ± 0,1 ppm
GPS čip: vrlo osjetljiv GPS čip
Frekvencija: GPS L1, 1575,42 MHz
GPS kanal: 66
Točnost lokacije: <10 metara
Osjetljivost praćenja: -162dBm
Osjetljivost: -149dBm
Gumb: za uključivanje / isključivanje
LED indikator: 1 crveni za GPS, 4 plavi za bateriju
Stanje čekanja: 2 godine (GSM isključeno), 50 dana (GPRS povezan, GPS isključen), 120 sati (GPS uključen)
GPS antena: GPS keramička antena
Radna temperatura: -20 ° ℃ 70 ℃
USB priključak: mikro 5 pinova
Baterija: 10000mAh / 3,7V litij-polimerska baterija
Dimenzije: 108 mm (širina) x 61 mm (visina) x 30 mm (debljina)
Težina: 286 g

Sadržaj paketa:

1x GPS lokator Profio GPS L-6
1x USB adapter
1x USB kabel
1x stražnji poklopac sa samoljepljivom podlogom
1x Manual

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (7)

98%
96%
GPS tracker with 10000 mAH battery!!!

GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa

Malo tijelo ekstra dugo vrijeme korištenja
tona izvrsnih funkcija
laka instalacija
ništa - možda vam treba licenca koja se plaća, ali košta samo 10 € godišnje

Ova stvar je totalna zvijer. Relativno mali i s velikim vremenom korištenja. Stvarno lijepa aplikacija s mnogo funkcija. Njegov magnet lijepi se za čelik poput ljepila.

100%
Branko Aleksandar

Švedska

Vratio sam se nakon nekoliko mjeseci korištenja modula. Vjerujte mi najbolje rade koje sam koristio. Večeras je bilo vrlo jako vrijeme s vjetrom koji je puhao sve od drveća i auto alarm je detektirao jak vjetar i poslao sms (bcs. Postavio sam osjetljivost vrlo jaku) Što se tiče baterije, postavio sam i mali upravljač solarne ploče i iz glavnog akumulatora automobila izravno napajanje na jedinicu punjača modula kroz utikač za cigarete koji mijenja napon automobila od 12V na 5,5V potreban za modul. Sve radi savršeno. Nekoliko dana na početku da shvatite kako koristiti naredbe i voila preporučujemo ovaj modul za praćenje svima, posebno ako imate brod, jedrilicu ili jahtu. Poveži i zaboravi. 10 eura godišnje pretplate nije ništa u odnosu na mnogi drugi koji traže 35 eura mjesečno.
Nakon nekoliko mjeseci ne postoji ništa što može biti negativno. Topla preporuka za kupnju.

Najbolji modul za praćenje
Bez mjesečne naknade samo godišnje 10 eura
Troškovi SMS-a ovise o dnevnoj upotrebi i kreću se od 30-45 mjesečno.
Redovito punite svoju SIM karticu i uživajte u sigurnosti svog automobila, motornog čamca, stroja za izgradnju jahte ili čak prtljage

100%
Branko Aleksandar

Švedska

Posljednjih 15 godina korištenje uređaja za praćenje... 2006. prvi iz Slovenije CVS Mobile WAP prvi, ali stalni problemi. Zatim sam nakon nekoliko godina kupio Tramigo i to je užasno jer stalno gube izgovore za Google mapu da moraju platiti korištenje itd. ... onda sam prošli mjesec kupio Tracksolid. Prvo pripremam SIM karticu u drugom telefonu za GPRS i SMS koji radi, testiram, zatim sam stavio u modul za 15 minuta malo da pročitam priručnik i kako registrirati telefonski SOS broj nakon čega sve počinje raditi. Naravno, softver je tako dobar na webu i u aplikaciji da vam treba vremena, ali radi savršeno. Pitam se ako spojim vanjski 12 V automobila na kabel USB kako će raditi i na unutarnjoj bateriji i vanjskom napajanju... Preporučam kupnju i korištenje web stranice tracksolidpro.com, a ne tracksolid.com
Budući da ga koristim 1 tjedan, nisam našao ništa negativno, samo mi je potrebno vrijeme da počnem koristiti ispravan način rada i slati naredbe, ali u APP-u je to mnogo lakše kao i na web stranici.
100%
Václav Z.

GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa

GPS lokator radi stvarno vrlo pouzdano. Trajanje baterije je izvrsno, a aplikacija za praćenje jasna. U usporedbi s drugim lokatorima, montaža je apsolutno nezahtjevna, samo se pričvrsti pomoću magneta. Koriste ga na više svojih vozila, točnije na 11 vozila i sve je potpuno jasno - ispunjava upravo onu svrhu koju sam tražio. Telefonska podrška prodavača je stvarno na razini.
Točnost lokacije
Dimenzije i težina
Trgovinska komunikacija
Viša cijena
98%
Radoslav

GPS uređaj za praćenje automobila - vodootporan s magnetom + iznimno velika baterija 10000 mAh + nadzor glasa

Brza dostava robe
Kako se registrirati za aplikaciju ako nemam šifru
90%
Jan

Vrh

Ekstremno dugo trajanje baterije + indikator statusa
aplikacija je stvarno vrlo pregledna, imam informaciju o svakom kretanju vozila
Planiram ga ugraditi na nekoliko službenih vozila
100%
Erik

Super tracker, ali uglavnom stručnjaci

Išao sam osobno kupiti ovaj gps lokator i mogu reći da nikad nisam vidio takvog radnika koji mi je sve pokazao i objasnio. Profesionalac mi je objasnio razlike između pojedinih modela i pokazao mi kako to radi. Dobio sam detaljan priručnik za ovo, pa ti kapa dolje.
Ne mogu ništa zamjeriti