Bluetooth pronalazač ključeva - Smart tracker bežični + GPS lokacija + DVOSMJERN alarm

Kod: 09-120
75,90 U$ Cijena bez PDV: 63,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Bluetooth pronalazač ključeva - Smart tracker bežični + GPS lokacija + DVOSMJERN alarm. Ovaj privjesak za ključeve radi kao tražilo ključeva ili čak tražilo osoba ili kućnih ljubimaca.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bluetooth pronalazač ključeva - pametni bežični uređaj za praćenje + GPS lokacija + DVOSMJERNA alarm. Ovaj privjesak za ključeve funkcionira kao nalaz za ključeve ili čak za pronalaženje osoba ili kućnih ljubimaca. Uključite ovaj tracker i uparite ga sa svojim telefonom putem Bluetootha . Zatim preuzmite aplikaciju na svoj telefon ručno ili pomoću QR koda u priručniku (iOS/Android). Na aplikaciju možete spojiti do 8 bluetooth trackera. Putem aplikacije možete upravljati tražilom.

Uređaj komunicira s vašim telefonom putem aplikacije i bit ćete upozoreni kada se objekt ili osoba pomakne izvan efektivnog Bluetooth dometa. Tragač će početi puštati zvučni signal, upozorit će vas alarm na vašem mobitelu, a aplikacija će vam čak pokazati posljednju GPS lokaciju tragača.

Key finder - bluetooth tražilica ključeva, mobitela itd
pametni tragač - Bluetooth ključ za pronalaženje

Pričvrstite uređaj za praćenje na sve što biste mogli izgubiti i pritisnite gumb "Alarm" na mobilnoj aplikaciji kako biste pronašli uređaj za praćenje unutar aktivnog dometa. Pomoći će vam da brzo pronađete izgubljene ključeve ili čak dijete koje vam nestane iz vidokruga, odmah ćete biti obaviješteni, a možete ga koristiti i za svoj automobil, kućne ljubimce, torbu, aktovku ili druge stvari. Glasan zvučni signal odvest će vas do izgubljenog predmeta. Ili, primjerice, kada izađete iz kuće i zaboravite novčanik u koji ste prvo stavili pametno tražilo, alarm će vas upozoriti na telefonu.

Također radi i obrnuto DVOSMJERNI alarm. Svaki put kada se tracker udalji od mobitela, tracker će početi piskati, ali će se i na mobitelu oglasiti alarm. Tako, na primjer, idete na posao, ali zaboravite mobitel kod kuće, imate tracker sa sobom, izađete van i čim se malo udaljite, tracker počne zvoniti i shvatite da ste ostavili mobitel telefon kod kuće. Ipak korisna stvar? Uređaj ima i još jednu praktičnu funkciju, uz pomoć daljinskog upravljača u trackeru ovaj privjesak možete koristiti i kao daljinski okidač za snimanje selfieja mobitelom . Sve što trebate učiniti je pritisnuti kontrolnu tipku na trackeru (naravno, i mobilna aplikacija mora biti aktivna).

bluetooth tracker - pronalazač ključeva s GPS lokacijom


Značajke:

Materijal: plastika + legura cinka
Bluetooth verzija: V4.0
DVOSMJERNI alarm
Radna udaljenost: Max. 10 m
Napajanje: 1 x CR2032 baterija (nije uključena)
Mobilna aplikacija: preuzmite IK anti-lost (iSearching) s App Store ili Google Play
Kompatibilnost: Android 4.3/iOS 7.0 i noviji
Veličina: pribl. 7x3x1 cm

Kontrolna tipka: držite 3 sekunde za uključivanje/5 sekundi za isključivanje uređaja.

Paket sadrži:
1x privjesak za ključeve
1x uputstvo za upotrebu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene