Digitalni pramčani nišan s laserskim mjeračem udaljenosti sa zaslonom - najbolji daljinomjer

Kod: 09-092
328,90 U$ Cijena bez PDV: 274,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Lučni nišan (streličarstvo) s zaslonom i laserskim mjerenjem udaljenosti + libela - AIMER1. Profesionalni lovački prizor.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Digitalni pramčani nišan s laserskim mjeračem udaljenosti sa zaslonom - najbolji daljinomjer - AIMER1. Profesionalni lovni pramac za strijelce uključuje daljinomjer izravno na pramčani poklopac, radi jasnije vidljivosti i bolje ravnoteže. Ovaj vrhunski petokračni nišan ima izuzetno svijetle igle s optičkim vlaknima i mikro podesive igle, libelu i integrirano svjetlo za viziranje s 5 razina osvjetljenja . AIMER1 pruža pouzdanost i performanse s potpuno integriranim daljinomjerom i nišanom u jednoj jedinici koja je jednostavna za upotrebu i bogata značajkama.

Digitalni pramčani nišan - Profesionalni uređaj AIMER 1

laserski mjerač nišana

Aimer1 je hibridni nišan s daljinomjerom s izdržljivim aluminijskim CNC držačem . Opremljen je vodoravnom i okomitom kliznom šinom s oznakama. Ovaj nišan ne može samo precizno ciljati metu, već i izmjeriti udaljenost bilo koje mete do udaljenosti od 300 metara. Udaljenost i kut dometa prikazani su na OLED zaslonu razlučivosti 128x64 piksela .

Lovački pramac

Zaslon prikazuje točnu udaljenost do objekta i kut gledanja . Kako radi? Ugrađeni daljinomjer mjeri točnu udaljenost do cilja, odmah izračunava savršenu ciljnu točku i pokazuje vam ciljnu točku pada. Nišan dolazi s podesivim držačem koji je jednostavan za upotrebu i omogućuje panelu pristup izravnoj sunčevoj svjetlosti iz svih kutova. Isporučuje se s odgovarajućim kabelom za napajanje istraživačkog WildGuarder-a.

laserski metar udaljenosti streličarstvo

Nišan ima ugrađeni inklinometar za precizno određivanje udaljenosti čak i pod ekstremnim kutovima . Gumb za tiho nišanjenje - Postavite laserski gumb za nišanjenje što bliže prstu kako biste ga držali u tajnosti tijekom lova. Ugrađena libela - uklanja odstupanja prilikom snimanja . Trepćući gornji zatik pokazuje da je pramac nagnut udesno. Trepćući donji zatik pokazuje nagib ulijevo. Središnji klin je uvijek čvrst.

digitalni nišan na pramcu

Laserski pramac - precizno usmjeravanje udaljenosti u lovu - do 300 metara

aimer1 - pramčani nišan

Specifikacija:

Dimenzije: 195x126,2x100,2mm
Težina: 366g
Broj pinova: 5
Promjer zatiča: 0,5 mm
Trajnost: IPX5
Laser: 905nm, klasa 1
Raspon udaljenosti: 5-300 metara
Jedinica udaljenosti: metar / dvorište
Napajanje: CR2 3V baterija (uključena)

Sadržaj paketa:

1x profesionalni pramčani nišan
1x komplet za montažu
1x 3M naljepnica
1x baterija

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene