Osobni alarm - mini sigurnosni alarm 7 u 1 vibracija/zvuk/svjetlo - 130 dB sirena + PIR senzor

Kod: 09-135
64,90 U$ Cijena bez PDV: 54,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Osobni alarm - mini sigurnosni i sigurnosni alarm multifunkcionalni 7 u 1 vibracija/zvuk/svjetlo - 130 dB sirena + PIR senzor senzor pokreta do 10m.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Osobni alarm - mini sigurnosno sigurnosni alarm multifunkcionalni 7 u 1 vibracija/zvuk/svjetlo - 130 dB sirena + PIR senzor senzor pokreta do 10m. Ovaj alarm je višenamjenski - sadrži do 7 funkcija u jednom uređaju - PIR alarm kretanja, funkcija svjetla upozorenja, alarm vibracije, svjetlosni alarm, Bluetooth Anti-lost funkcija, svjetlo svjetiljke, SOS alarm sa sirenom. Kada ste vani i trčite, šetate psa ili se vraćate kući kasno navečer, ovaj osobni alarm s kopčom, užetom i svjetlom pruža laganu, diskretnu, ali moćnu zvučnu zaštitu od glasne sirene od 130 dB kad god i gdje god vam je potrebna.

Jednostavnim pritiskom na tipku, ovaj uređaj će pokrenuti glasan alarm koji privlači pažnju i može odvratiti uljeze i upozoriti sve unutar 180 m od vaše lokacije. Osim funkcije alarma, uređaj nudi i jarko LED svjetlo s 3 načina rada - svjetiljka, sporo bljeskanje i brzo bljeskanje. Služi za pronalaženje puta u mraku ili kao zaštitni svjetionik koji upozorava vozače na vašu prisutnost tijekom noćne vožnje ili šetnje.

Osobna sigurnost - zaštitite sebe i svoje najmilije

pametni sigurnosni alarm mini osobni senzor višenamjenski

Ako ste u opasnoj situaciji, morat ćete brzo djelovati da se obranite ili pozovete pomoć. Ovaj pametni osobni alarm postat će vaš osobni pomoćnik ne samo u hitnim slučajevima nego i za svakodnevni osjećaj sigurnosti . Uređaj možete koristiti na otvorenom iu zatvorenom prostoru, jednostavan je za rukovanje i lijepog je izgleda. Može se koristiti bilo gdje, na primjer na otvorenom, u hotelu, u kampu, na poslovnom putu, ili za dijete na putu kući iz škole itd. Može se postaviti na ogradu, vrata, prozor, balkon, šator , kao i na vašoj torbici, ruksaku, prtljazi, sefu, ladici, kovčegu itd. Zaštitite sigurnost sebe, svoje obitelji i svojih stvari.

Infracrveni indukcijski alarm - PIR senzor pokreta

Kada kampirate, postavite pametni alarm oko svog šatora ili kamp prikolice kako biste zaštitili svoju sigurnost. Kada potencijalni uljez/lopov/životinja uđe u zaštitni perimetar unutar 10m od vas, uređaj će vas odmah obavijestiti o uljezu i aktivirati alarm na 3 minute.

alarm za šatorsko kampiranje - PIR senzor pokreta

Vibrirajući alarm - Vaš privatni prostor bit će sigurniji

Objesite ili postavite uređaj na vrata, prozor ili gdje god želite, a ako netko pritisne kvaku ili ih otvori, uređaj će odmah aktivirati alarm. Želite li biti sigurni da nitko ne dira vaš mobilni telefon dok ste daleko od njega? Postavite uređaj na mobitel i u slučaju pomicanja mobitela uređaj detektira smetnje vibracije i aktivira alarm.

osobni sigurnosni alarm - vibrirajući alarm

Funkcija svjetla upozorenja

Kada trčite, vozite noću, prebacite uređaj u način rada svjetla upozorenja kako biste bili vidljivi drugima. Objesite uređaj na ruku ili ga pričvrstite na bicikl, a crvena i bijela lampica će naizmjenično bljeskati kako bi upozorila ostale sudionike u prometu i prolaznike.

LED sigurnosni alarm - funkcija svjetla upozorenja

SOS funkcija - glasna sirena od 130 dB

Kada ste u opasnosti, samo pritisnite SOS tipku. Glasna alarmna sirena od 130 dB pomoći će uplašiti napadača, privući pozornost drugih ili pozvati pomoć.

tipka sos funkcije - glasna sirena 130 db osobni alarm

Način rada svjetiljke - LED svjetlo

Zahvaljujući trajanju baterije od 6 sati i LED svjetlu u unutrašnjosti, pametni alarm može biti vaša svjetiljka u mraku. Ako ste na mračnom mjestu, uređaj možete koristiti kao LED svjetlo za hitne slučajeve, to će biti vaša prijenosna svjetiljka.

sigurnosni pametni alarm - način rada svjetiljke - LED svjetlo

Bluetooth funkcija protiv gubitka i krađe

Povežite svoj mobilni telefon s uređajem putem Bluetootha. Stavite uređaj na svoju prtljagu ili ga objesite na djetetov ruksak ili školsku torbu i čim negdje zaboravite prtljagu,
ako vam netko pokuša uzeti kofer ili ako vam se djeca približe na 10 metara, uređaj će vas upozoriti alarmom.

osobni prijenosni mini alarm protiv gubitka i krađe - alarm

Široka uporaba alarma

Alarmni sigurnosni uređaj ima široku primjenu, na primjer, na kampiranju, u kamp prikolici, hotelu, kod kuće, u ladici, ormaru, kutiji, ruksaku, prtljazi ili kao zaštita za djecu da ne odu daleko od vas.

osobni pametni alarm - mini prijenosni bluetooth

Svjetlosni okidač alarma

Ako uređaj stavite u ladicu, sef, ormar i sl., u neko mračno okruženje, i čim netko otvori uređaj, uređaj će detektirati promjenu svjetla i aktivirati alarm.

Okidač svjetlosnog alarma - sigurnosni alarm

Tehnički podaci:

Kapacitet baterije 570 mAh
Vrijeme punjenja 1~2 sata
Kontinuirano radno vrijeme do 80~100 sati
Materijal ABS plastika
Dimenzije: veličina 43x48x32 mm
Težina: 37 g

Sadržaj paketa:

1x osobni alarm

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene