Snimač glasa skriven u privjesku za ključeve sa 16 GB memorije + glasovna aktivacija

Kod: 09-063
86,90 U$ Cijena bez PDV: 72,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Diktafon skriven u privjesku za ključeve sa 16 GB memorije + glasovno aktiviranje, zgodan je audio snimač kompaktne veličine.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Diktafon skriven u privjesku za ključeve sa 16 GB memorije + glasovno aktiviranje, zgodan je audio snimač kompaktne veličine. Dizajniran da bude neupadljiv. Tijekom snimanja ne emitira nikakav zvuk ili svjetlost, osiguravajući mu neiskrenost. Često predavate na raznim događanjima? Trebate snimiti razgovor nenametljivo i nezapaženo? Želite li uvijek imati pri ruci diktafon? Diktafon će vam pomoći u bilo kojoj situaciji. Uređaj za presretanje presretanja radi u dva načina .

Način zvučne aktivacije snimit će izgovorenu riječ samo ako sudionici stvarno govore, u protivnom će se prebaciti u stanje pripravnosti. Način neprekidnog snimanja neprekidno se snima u intervalima od 60 minuta. Promjena načina rada je intuitivna pomoću tipke za pomicanje n. Kad gumb pritisnete u položaju gore, aktivira se način zvukom ili glasom. Kad se gumb pritisne u središnjem položaju, uređaj sprema snimku i isključuje se. A kada se gumb pritisne u donjem položaju, tada se ponovno aktivira kontinuirani način snimanja. Rekorder se napaja putem ugrađenog adaptera, tako da ne morate brinuti o baterijama. U režimu punog punjenja može raditi oko 60 sati u zvučno aktiviranom režimu i oko 6 sati u režimu kontinuiranog snimanja, tako da je uvijek spreman kad vam zatreba. Uređaj s prisluškivanjem je, naravno, kompatibilan sa sustavom Mac i Windows.

skriveni diktafon u ključu

Pametni diktafon pronalazi svoju upotrebu kod širokog kruga ljudi i ima brojne značajke kvalitete. Ako se kapacitet baterije spusti na kritičnu razinu, automatski će se spremiti zvuk prije nego što ga isključite . Također ima inteligentno smanjenje buke - brzinsko snimanje do 192kbps. Ne trebate dodatni softver za prijenos datoteka između snimača i računala - jednostavno ih povežite USB kabelom i prebacite datoteke. Za reprodukciju snimljenog zvuka, jednostavno isključite i uključite slušalice u 3,5 mm priključak. Nikad ne riskirajte da izgubite važan razgovor, predavanje ili drugi audio materijal.

Tehničke specifikacije:

  • Frekvencija: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memorija: 16GB
  • Ulaz: Micro USB
  • Kompatibilni sustavi: Windows, Mac, Linux

Sadržaj paketa:

1x snimač zvuka u privjesku za ključeve
1x USB kabel
1x Slušalice
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene