Budilica s kamerom i detekcija pokreta

Kod: 10-008
487,50 kn Cijena bez PDV: 406,28 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Budilica s kamerom + detekcija pokreta za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Budilica s kamerom + detekcija pokreta za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Na taj način možete snimiti kad pritisnete gumb za snimanje ili postavite automatsko snimanje kad se bilo koji prijem detektira ispred fotoaparata . Idealno rješenje za snimanje interijera, eksterijera ili samo kada trebate provjeriti izobličenje prostora ili krađu vaših stvari.

Budilica s kamerom

Ovaj proizvod ima visoku rezoluciju (640x480) . Uređaj podržava do 32 GB micro SD kartice . Ovaj uređaj s više funkcija raspolaže s više funkcija kao što su : video, audio zapis, indukcijski videozapis, izrada slika, web kamera, električni alarm s pohranom datoteka, s baterijom velikog kapaciteta. C amera s detekcijom pokreta

Punjenje se vrši povezivanjem s USB priključkom računala ili povezivanjem s bilo kojim USB punjačem (zid ili auto punjač). Mini kamere u IR LED alarmu snimaju u načinu rada u 30 sličica u sekundi u AVI formatu pri rezoluciji od 1280 x 720 piksela. Fotoaparat se može povezati s uključenim USB računalom i kabelom koji se koristi kao vanjski disk koji vam omogućuje reprodukciju zapisa na računalu.

S ovim uređajem možete kontinuirano snimati do 12 sati videozapisa i 25 sati audio snimanja . Možete snimati videozapise s rezolucijom do 2,0 megapiksela. Uređaj je idealan za sprečavanje krađe i dobivanje dokaza.

Tehnički podaci:

Pikseli: 2 megapiksela
Razlučivost: VGA 640 * 480
Detektor pokreta
Video format: AVI
Okviri u sekundi: 30 fps
Kut: 72 °
Format fotografije: JPEG 1600 * 1200
Vrijeme snimanja videa uz punu naplatu: 12 sati
Potrošnja energije: 130mA / 3.7V
Temperatura skladištenja: -20-80 °
Radna temperatura: -10-60 ° C
Radna vlažnost zraka: 15-85% RH
Vrsta memorijske kartice: Micro SD kartica do 32 GB
USB veza
Vrijeme punjenja: oko 4 sata

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene