Vanjska energetska banka 10000mAh kapacitet + izlaz 2,1A

Kod: 65-002
292,50 kn 217,50 kn Cijena bez PDV: 181,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Vanjska energetska banka 10000mAh kapacitet + izlaz 2,1A služi kao zamjenski izvor energije za različite tipove elektroničkih uređaja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Vanjska energetska banka 10000mAh kapacitet + izlaz 2,1A služi kao zamjenski izvor energije za različite tipove elektroničkih uređaja. Power bank ima zaštitu od pregrijavanja, prenapona, potpunog pražnjenja i prekomjernog punjenja. Zbog svoje minimalne veličine i težine, idealan je za nošenje u džepu. Baterija je namijenjena za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobilnih telefona, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Snažni punjač i vanjska prijenosna baterija s modernim i elegantnim izgledom. Može također napuniti vaše video i fotoaparate , što može biti korisno za praznike ili izlete u prirodu u kojoj nemate pristup električnoj utičnici.

Zahvaljujući kapacitetu baterije do 10.000 mAh , napunit će standardnu ​​bateriju pametnog telefona više od 5x. Power bank sadrži novu Li-polimersku bateriju koja jamči malu težinu, visoku kapacitet, minimalni samopražnjenje i visoke performanse. Izlazna snaga USB porta je 2,1A. Puno napajanje banke za energiju iznosi 8 sati. Postoje četiri plava svjetla koja označavaju razinu napunjenosti baterije , tako da vaš Powerbank nikad neće biti ispražnjen bez da znate o tome.

moć banke s kapacitetom od 10000mAh

Vanjska baterija je opremljena pametnim čipovima radi zaštite od pregrijavanja, prenapona, potpunog pražnjenja i prekomjernog punjenja. Korištenje je vrlo jednostavno. Jednostavno priključite uređaj preko USB kabela na vanjsku bateriju i pritisnite gumb da biste ga uključili. Nakon punjenja uređaja odspojite USB kabel i vanjska baterija se automatski isključuje nakon nekoliko sekundi. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, izlete, putovanja u inozemstvo ili kao hitna napajanja za vrlo napornu danju kada redovita baterija na uređaju jednostavno ne može pratiti vaše tvrdnje. Baterija će puniti gotovo sve prijenosne uređaje s mini USB / mikro USB priključcima. Uređaj se jednostavno puni USB kabelom, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

plus Zaštita od pregrijavanja, prenapona, potpune pražnjenja i prekomjernog punjenja
plus LED indikatora za pražnjenje vanjske baterije
plus Više od 5 punjenja uobičajenog mobilnog telefona
plus Kapacitet baterije do 10000mAh
plus Dimenzije velikog kapaciteta i male baterije


Tehnički podaci:

Model: M109
Vrsta baterije: Li-Pol
Izlaz: 5V / 2,1A
Ulaz: 5V / 2A
Kapacitet: 10000mAh
Vrijeme punjenja: 8 sati
Život: 1000 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od pretjeranog napona: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Dimenzije: 130 x 69 x 16 mm
Težina: 193 g

Sadržaj pakiranja:

1x vanjska baterija 10000mAh
1x USB kabel

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene