Kamera s gumbima s 4GB - MP900

Kod: 10-015
60,50 U$ 38,50 U$ Cijena bez PDV: 32,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Gumb kamere s 4GB - MP900 za profesionalne i amaterske detektive za snimanje raznih događaja i za one koji trebaju vizualni i audio dokaz.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Gumb kamere s 4GB - MP900 - kvalitetnom špijunskom kamerom za profesionalne i amaterske detektive za snimanje raznih događaja i za one koji trebaju vizualni i audio dokaz.

Privatno pretraživanje: Fotoaparat je vrlo malen, objektiv inkognito fotoaparata kao gumb za košulje. Snimanje s jednim dodirom omogućava snimanje zvuka i videozapisa pri rezoluciji od 720x480 piksela pri 30 sličica u sekundi u popularnom AVI formatu. I više, možete pohraniti video i slike na 4 GB interne memorije. Koristite ovaj diskretni fotoaparat gumba , snimite ono što želite i jednostavno preuzmite videozapis na računalo putem USB veze.

Kamere s gumbima

Tehničke karakteristike:

• Razlučivost kamere: 720x480
• Kamera s gumbima za digitalno snimanje u stvarnom vremenu
• Vrlo osjetljivi ugrađeni mikrofon
• Težina: samo 17 g
• Operativni gumb za brz i jednostavan početak snimanja
• Diskretan i elegantan dizajn u obliku gumba
• Dimenzije: 70x15x10mm
• Jednostavna veza s računalom putem USB priključka
• Funkion snimanja slika s rezolucijom od 1280 x 1024

Napajanje: Ugrađena 3.7V punjiva litijeva baterija od 160 mA, trajanje baterije od oko 90 do 120 minuta. Punjenje putem USB kabela spojenog na računalo.

!!! Prodavatelj nije odgovoran za zlouporabu tih proizvoda u nezakonite svrhe. Prije upotrebe, važno je upoznati se s uvjetima (pravim, tehničkim propisima, obavijestima itd.) Za rad s proizvodima u zemlji !!!

Rasprava o proizvodu (1)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Ywe

INFO

Dobar dan, želim pitati je li moguće objesiti ovu kameru s gumbom i snimati sobu. Snima li kamera sve što se događa u sobi i može li se sve reprizirati u tjedan dana? Pa hvala ti

Prevedeno sa: sk
Cool Mania

Kamera s gumbima s 4GB - MP900

Pavel Kováčik odgovoriti

Dobar dan,
Kamera ima kut skeniranja od približno 50°, a trajanje baterije je otprilike do 2 sata. Kamera ima i ugrađenu memoriju od 4 GB, koja može primiti cca 1-2 sata snimanja. Za vaše potrebe, preporučio bih vam da pogledate ovu kameru https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, ova kamera može biti spojen i za trajno napajanje. Ili iz utičnice ili pomoću vanjske baterije (power bank). Budući da kamera ima ugrađen Wi-Fi, kameru možete pratiti na daljinu putem interneta ili pomoću nekog softvera, kamera može snimati snimke direktno na vaše računalo i nećete biti ograničeni kapacitetom memorijske kartice, ili možete koristiti funkciju detekcije pokreta i spremati snimke samo kretanja ispred kamere.

Prevedeno sa: sk
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene