Traka za tijelo s reflektirajućom trakom za BODY kameru

Kod: 10-650
20,90 U$ Cijena bez PDV: 17,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Traka za tijelo s reflektirajućom trakom za BODY kameru za tijelo. Prsni remen policijske kamere za tijelo s reflektirajućom trakom

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Traka za tijelo s reflektirajućom trakom za BODY kameru za tijelo. Remen za nošenje policijske body kamere na prsima s reflektirajućom trakom . Prsni remen omogućuje pričvršćivanje kamere na prsa . Remen omogućuje širok raspon regulacije. Protuklizne trake za pričvršćivanje i visoka elastičnost omogućuju pričvršćivanje trake čak i na toplu jaknu. Podesivi remeni za tijelo s držačem za BODY kameru . Podesive kopče omogućuju podešavanje veličine remena.

Remen za policijsku BODY kameru za tijelo

Podesive naramenice pomoći će vam da napravite savršene snimke iz vlastite perspektive. Sprijeda se nalazi fiksni držač u koji samo trebate staviti BODY kameru ili druge kamere sa sličnim nosačem. Trake su elastične s opcijskim postavkama zatezanja te su stoga prikladne za sve tipove tijela. Naramenice su fiksirane straga kako bi nošenje naramenica bilo što ugodnije. U isto vrijeme, kamera je savršeno sigurna. Kamera je pričvršćena na držač pomoću stezne kopče i posebnog vijka.

podesive trake za kameru na tijeluelastična traka za tijelo

Podesiva traka za tijelo dizajnirana je za kamere za tijelo i omogućuje vam snimanje savršenih snimaka, za sigurnosne snage - vojsku, policiju, SBS, specijalne postrojbe, idealna opcija za snimanje dokaza i ponašanja u provođenju zakona kako bi se osigurala točnost i poštenje provođenja zakona .

Specifikacija proizvoda:

Podesiva traka za tijelo
Boja: reflektirajuća traka/crna
Težina: 150g

Sadržaj paketa:

1x trake za tijelo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene