Trake za tijelo - naramenica za pričvršćivanje kamere na tijelo

Kod: 10-651
20,90 U$ Cijena bez PDV: 17,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Trake za tijelo - naramenica za pričvršćivanje kamere na tijelo. Naramenica na prsima omogućuje pričvršćivanje kamere na prsa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Trake za tijelo - naramenica za pričvršćivanje kamere na tijelo. Naramenica na prsima omogućuje pričvršćivanje kamere na prsa. Prsni remen je dizajniran da zadovolji različite potrebe korisnika. Njegova veličina je lako podesiva - možete ga prilagoditi svojim potrebama. Podesive naramenice pomoći će vam da napravite savršene snimke iz vlastite perspektive. Sprijeda se nalazi čvrsti plastični držač u koji samo trebate staviti npr. BODY kameru ili druge kamere sa sličnim držačem.

remen za pričvršćivanje policijske BODY kamere

Prilagodljive naramenice s BODY držačem kamere . Podesive kopče omogućuju podešavanje veličine remena. Trake su elastične s opcijskim postavkama zatezanja te su stoga prikladne za sve tipove tijela. Naramenice su fiksirane straga kako bi nošenje naramenica bilo što ugodnije. U isto vrijeme, kamera je savršeno sigurna. Kamera je pričvršćena na držač pomoću stezne kopče i posebnog vijka. Protuklizne trake za pričvršćivanje i visoka elastičnost omogućuju pričvršćivanje trake čak i na toplu jaknu.

podesive naramenice s držačem kamere za tijelo

Podesivi remen za prsa dizajniran je za akcijske kamere na tijelu i omogućuje vam snimanje savršenih snimaka, za sigurnosne snage - vojsku, policiju, SBS, specijalne postrojbe, idealna opcija za snimanje dokaza i ponašanja u provođenju zakona kako bi se osigurala sigurnost i pravda zakona agencije za provedbu.


Specifikacija proizvoda:

Elastične trake s mogućnošću podešavanja zatezanja
Crna boja
Težina: 266g

Sadržaj paketa:

1x naramenice

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene