Wifi fotoaparat za sunčane naočale FULL HD s UV filtrom

Kod: 10-137
1.117,50 kn Cijena bez PDV: 931,28 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Wifi fotoaparat za sunčane naočale FULL HD s UV filtrom ne samo da izgleda stilski, već je jedinstven zahvaljujući ugrađenom fotoaparatu s mikrofonom za snimanje stvarnih slika tijekom sportskih aktivnosti.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Wifi fotoaparat za sunčane naočale FULL HD s UV filtrom ne samo da izgleda stilski, već je jedinstven zahvaljujući ugrađenom fotoaparatu s mikrofonom za snimanje stvarnih slika tijekom raznih aktivnosti ili za snimanje špijuna ili sportskih aktivnosti. Ne više komplicirano uklapanje, možete jednostavno staviti naočale i možete snimiti izravno s vašeg pogleda. Ugrađena FULL HD kamera omogućuje snimanje videozapisa u rezoluciji od 1920x1080 pri 30 sličica u sekundi, uz kvalitetan zvuk. Snimljene slike snimljene su širokim kutom od 120 ° , tako da ćete dobiti prekrasan pogled na okolinu sa svim detaljima. Svi snimljeni podaci pohranjeni su na Micro SD kartici podržanu do 32 GB (nije uključeno) .

Kamera za špijuniranje mobilne aplikacije

Snimanje i puštanje stakla aktivira se pomoću gumba na lijevoj strani sunčanih naočala. Pored njega nalazi se gumb za pokretanje Wi-Fi mreže. Unutar stakla nalaze se dva svjetlosna pokazivača. Crvena indikatorska žaruljica obavještava vas je li fotoaparat uključen ili je trenutno snimljen (treperi). Plavi indikator upozorava vas na značajku omogućenu za WiFi. Pomoću WiFi podrške možete parirati čaše s pametnim telefonom i koristiti naočale izravno putem aplikacije ili reproducirati snimljene fotografije. Aplikacija je podržana i za iOS i za Android , pod nazivom "FinalCam", aplikacija je slobodna za preuzimanje na vaš smartphone.

sunčane naočale s wifi kameromSportska sunčana naočala HD wifi kamera

Naočale dolaze s USB priključkom za punjenje vaših naočala ili možete preuzeti podatkovne datoteke (snimljene videozapise) na svoje računalo. Kamera u sunčanim naočalama ne samo da ima funkciju videokamere , već i kao potpuno funkcionalne sunčane naočale jer su izrađene od UV 400 stakla. Stoga će vaše oči biti zaštićene od štetnog UV zračenja od sunca . Ove ekskluzivne sunčane naočale naći će ih na raznim aktivnostima kao što su sport ili čak i normalno nošenje tijekom dana .

Značajke:

plus Snimanje Full HD videozapisa s audiozapisom
plus WiFi podršku i mogućnost uparivanja s pametnim telefonima
plus UV filtar 400
plus Dizajn sportskih naočala

Tehnički podaci:

Značajke: video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120 ° širokokutni kut
Razlučivost videozapisa: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Format kompresije: H264
Format video datoteke: MOV
Memorija: Mikro SD kartica podržava do 32 GB
UV filtar: 400
Dimenzije: 15,5 cm (W) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Težina: 55 g
Baterija: 770 mAh litijska baterija
Video snimanje: 1 sat

Sadržaj pakiranja:

1x sunčane naočale s HD kamere + WiFi
1x prijenosni kućište
1x krpe za čišćenje
1x USB kabel
1x Upute za uporabu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene