LED majica s programiranim tekstom putem Smartphonea - GLUWY

Kod: 01-102
637,50 kn Cijena bez PDV: 531,23 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED majica ✅ s programiranim tekstom putem Smartphone - GLUWY s mogućnošću programiranja svake pomicane poruke, animacije ili efekata.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED majica s programiranim tekstom putem Smartphone - GLUWY s mogućnošću programiranja svake pomicane poruke, animacije ili efekata . Jedino ograničenje bit će vaša vlastita mašta. Budite drugačiji i napravite originalnu majicu za svakodnevnu uporabu . Donosimo vam revolucionarnu digitalnu majicu s malim LED diodama koje su povezane s mobilnom aplikacijom koja vam daje potpunu kontrolu nad majicom i na vama je do koje poruke koju ćete programirati.

To je novost koja donosi jedinstveni način da bude drugačiji i istodobno privući pažnju, ali uglavnom ne biti običan. Majica je dizajnirana da prekine granice digitalne kreativnosti , tako da svaki dan možete ići na ulicu u jedinstvenoj majici . Također je pogodan za promotivne aktivnosti - ako vaša tvrtka želi povećati svijest o brandu , naše tekstne LED majice su izvrsni dodatak vašoj marketinškoj strategiji. Oni su učinkoviti marketinški alati za promocije i zaista se ističu u gomili gdje god ih upotrebljavate!

LED programirana poruka GLUWY T-Shirt je veliki marketinški alat za promicanje vaših poslovnih aktivnosti.

Majica s LED bluetooth zaslonomvodena majica s programabilnim bluetooth tekstom

Jednostavno preuzmite mobilnu aplikaciju (podršku za Android OS) na svoj smartphone i zabava se može početi. Nakon uparivanja digitalne majice s pametnim telefonom putem Bluetootha, imate nekoliko mogućnosti programiranja t-shirt. Možete programirati bilo koji tekst , nacrtati sliku , odabrati neku od ponuđenih animacija ili aktivirati glazbeni ekvilizator koji će biti aktivan na temelju hvatanja zvukova oko vašeg pametnog telefona.

Napišite tekst koji želite prikazati ili nacrtati grafiku preko vašeg smartphone uređaja

Majica s programiranim tekstom putem Bluetoothablues t-shirt tekst

 

Odaberite animaciju ili aktivirajte ekvilajzer glazbe

Majica s programiranim tekstomLed majica s programabilnim Bluetooth uređajem

 

T-shirt se može puniti s uobičajenim mikro USB konektorom , tako da neće biti problem napuniti ga u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Proizvođač preporučuje punjenje majice oko 75 minuta prije korištenja. Jedinstvena digitalna majica također nudi udoban nošenje , jer je izrađen od kvalitetnog 100% poliestera, što potvrđuje njegovu vodonepropusnost i stoga nije problem za vas mokar.

LED GLUWY T-Shirts - nova dimenzija hi-tech majica dizajniranih za sve ljude koji imaju svoj stil i žele biti različiti.

glup način leda

Značajke:

plus Programabilnost - tekst, animacije, crteži, aktivni ekvilizator
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Punjiva s mikro USB
plus Udobno nošenje
plus Vodootporan

bluetocki programirani trikovi

 

Tehnički podaci:

Napajanje: DC 5V
Dimenzije LED ploče: 240 mm x 73 mm
Broj LED dioda: 210
Ugrađena Li-ionska baterija: 500 mAh (traje 6-8 sati)
Broj redaka: 7
LED boja: bijela
Boja majice: crna
Materijal majice: 100% poliester

veličine tablice poruke majice

 

Pitanja

KAKO RADI?

Ovdje se koristi elektroluminiscentna tehnologija. LED panel je izrađen od tankih i vrlo fleksibilnih materijala. To znači da, ako nosite ovu košulju, imat ćete isti osjećaj kao i kada nose klasičnu majicu s poliesterom. Mini kontrolna jedinica dostupna je na dnu majice, gdje se možete jednostavno uključiti i isključiti tekstna LED ploča. Kada je uključen, Bluetooth će se automatski aktivirati i LED panel će se upaliti.

KAKO JE LED PANEL POWERED I KAKO DALJATI SVJETLO?

LED panel ima napajanje od ugrađene baterije od 500 mAh i po jednom punjenju može sjati do šest sati. Punjenje je putem USB priključka kada je računalo priključeno na konvencionalni 5V adapter ili USB kabel.

KAKO MIJENJATI LED T-SHIRT?

LED T-Shirt se može lako očistiti, ali samo pranje ruku. Ne morate odspojiti elektroničke dijelove, oni su prilagođeni za dodir s vodom.

Je li LED-PANEL TEKSTA NA T-SHIRI VIDLJIVI U DNEVNOJ SVJETLICI?

Da! LED tekstualna ploča na T-majici izrađena je od elektroluminiscentnog materijala korištenjem visoko svijetlih LED dioda. To znači da je programirani tekst još uvijek vidljiv na dnevnom svjetlu, a noću je dojam još učinkovitiji.

 

Paket sadrži:

1x programabilna LED majica
1x USB kabel
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (6)

99%