Coffe (Šalica kave) - Svjetleći LED neonski znak koji visi na zidu

Kod: 78-088
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Coffe (Šalica kave) - Svjetleći LED neonski svjetlosni znak koji visi na zidu u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Coffe (Šalica kave) - Svjetleći LED neonski natpis koji visi na zidu u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći banner i LED svjetleći ukrasno-informativni natpisi koji će vašem prostoru dati šaru i privlačnost svih . Elegantni ukrasi, koje obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada su dostupni i za vaš dom ili poslovni prostor .  

Klasični reklamni banneri ili plakati postaju doživljaj i mnogi od nas ih više niti ne primjećuju zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugačijim, kako za pojedince, tako i za tvrtke kojima je to doslovno potrebno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima možete osvijetliti prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED u reklamama koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

šalica kave - reklamni LED neonski natpis na zidu

LED svjetleći ukrasni natpisi - koji zahvaljujući svjetlu odskaču od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavite gdje god želite . Savršene su za urede (kako bi okruženje bilo ugodnije), poslovne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi za privlačenje kupaca. LED ukrasne natpise možete postaviti praktički bilo gdje.

Svjetleći logo - ŠALICA KAVE

Neonski natpis šareno svijetli. Napaja se preko USB konektora, bilo na adapter, USB ulaz na računalu ili USB power bank. Strujni kabel je dug 200 cm i ima praktičan prekidač na sebi.

šalica kave - led svjetlo zidna slika

Tehnički podaci:

Motiv: Šalica za kavu
Boja svjetla: bijela/plava/ružičasta
Dimenzije: 30,5x25x1,7cm
Napajanje: 5V USB kabel
Duljina kabela za napajanje: cca. 200 cm
Uključivanje kabela: da
Banner je postavljen na prozirnu plastičnu podlogu.

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene