Glass of Beer - LED neonski zidni natpis kao komercijalna reklama

Kod: 78-089
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Glass of Beer - LED neonska reklama kao komercijalna reklama, idealna zidna dekoracija u poslovnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Glass of Beer - LED neonska reklama kao komercijalna reklama, idealna zidna dekoracija u poslovnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći banner i LED svjetleći dekorativno-informativni natpisi koji će vašem prostoru dati šaru i privlačnost svih . Elegantni ukrasi, koje obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada su dostupni i za vaš dom ili poslovni prostor .  

Klasični reklamni banneri ili plakati postaju doživljaj i mnogi od nas ih više niti ne primjećuju zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugačijim, kako za pojedince, tako i za tvrtke kojima je to doslovno potrebno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima možete osvijetliti prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

LED natpis osvijetljen na zidu, neonski visi - pivo

LED svjetleći ukrasni natpisi - koji zahvaljujući svjetlu odskaču od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavite gdje god želite . Savršene su za urede (kako bi okruženje bilo ugodnije), poslovne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi za privlačenje kupaca. LED ukrasne natpise možete postaviti praktički bilo gdje.

Svjetleći natpis - PIVO

Neonska reklama svijetli u bijeloj i žutoj boji. Napaja se baterijama (3x AA baterije - nisu uključene u pakiranje) . Kabel za napajanje je dugačak 30 cm.

čaša piva znak visi na zidu led neon

Tehnički podaci:

Tema: PIVO
Boja svjetla: bijela i žuta
Dimenzije: 30x1,85x30cm
Duljina kabela za napajanje: cca. 30 cm
Napajanje na baterije (3 x AA baterije - nisu uključene)

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni znak - čaša piva

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene