LED rasvjeta (banner na zidu) - neonski logo (znak) LAMA

Kod: 78-040
130,90 U$ 86,90 U$ Cijena bez PDV: 72,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED rasvjeta (banner na zidu) - neonski logo (znak) LAMA idealan ukras na zidu za vaš interijer, bilo kod kuće ili u poslovnom prostoru.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED rasvjeta (banner na zidu) - neonski logo (znak) LAMA idealna dekoracija na zidu za vaš interijer, bilo kod kuće ili u poslovnom prostoru. Svjetleći reklamni banner i LED dekorativna rasvjeta i informativni natpisi, koji će vašem prostoru dodati sjaj i zajamčeno da ga nitko neće previdjeti. Elegantan neonski ukras, koji ćete obično pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupan i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni banneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više niti ne primjećuju. Svatko od nas voli se razlikovati po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gdje je to zaista potrebno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisnim pločama, znakovima ili logotipima, uljepšat ćete prostor ili privući pozornost svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

LAMA - svijetleći neonski logo na zidu

neon lama logo rasvjeta na zidu

LED svjetlosni ukrasni natpisi - koji se zahvaljujući rasvjeti ističu među uobičajenim reklamno-informativnim bannerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše tvrtke (kao učinkovita reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi isporučuju se izravno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti praktički bilo gdje.

Osvijetljeni transparent - LAMA

Neonski natpis svijetli bijelom, crvenom, zelenom i plavom bojom. Napaja se preko USB konektora, bilo u adapter, USB ulaz na računalu ili power bank . Kabel za napajanje je dugačak 180 cm i na sebi ima praktičan prekidač. Dimenzije neonskog natpisa LAMA su 40x22 cm.

svjetleći lama neonski zidni logo

Tehnički podaci:

Motiv: Lama
Boja svjetla: bijela, crvena, zelena, plava
Dimenzije: 40x22 cm
Napajanje: USB 5V
Duljina kabela za napajanje: cca. 180 cm
Prekidač kabela: da

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Vitalijus

LED rasvjeta (banner na zidu) - neonski logo (znak) LAMA

Lijepo, ljudima se sviđa.
Prevedeno sa: lt