LED svjetleći neonski logo na zidu - GITARA

Kod: 78-036
130,90 U$ 97,90 U$ Cijena bez PDV: 81,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED svjetleći neonski logotip na zidu - GITARA idealna za vaše poslovne objekte (barove, klubove) kao izvrstan ukras svakog interijera.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetleći neonski logo na zidu - GITARA idealna za vaše poslovne objekte (barove, klubove) kao izvrstan ukras svakog interijera. Svjetleći reklamni banner i LED dekorativna rasvjeta i informativni natpisi, koji će vašem prostoru dodati sjaj i zajamčeno da ga nitko neće previdjeti. Elegantan neonski ukras, koji ćete obično pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupan i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni banneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više niti ne primjećuju. Svatko od nas voli se razlikovati po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gdje je to zaista potrebno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisnim pločama, znakovima ili logotipima, uljepšat ćete prostor ili privući pozornost svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

neonski banner gitara užarena rasvjeta

LED svjetlosni ukrasni natpisi - koji se zahvaljujući rasvjeti ističu među uobičajenim reklamno-informativnim bannerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše tvrtke (kao učinkovita reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi isporučuju se izravno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti praktički bilo gdje.

Svjetleći transparent - Gitara

Neonski znak svijetli plavom, crvenom i žutom bojom. Napaja se preko USB konektora, bilo u adapter, USB ulaz na računalu ili power bank . Kabel za napajanje je dugačak 180 cm i na sebi ima praktičan prekidač. Dimenzije neonske reklame GITARE su 40x19 cm.

svjetleća gitara na zidu - led neon

Tehnički podaci:

Motiv: gitara
Boja svjetla: plava, crvena, žuta
Dimenzije: 40x19 cm
Napajanje: USB 5V
Duljina kabela za napajanje: cca. 180 cm
Prekidač kabela: da

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Cecilie

Neonska električna gitara

Cool električna gitara koja je opravdala očekivanja! Tako se dobro uklapa u sobu mog sina 😊 Brza i ugodna korisnička služba.
Naručeno malo prije Božića, pa je bio malo duži rok isporuke, ali to je zbog dostave poštom.

Dobro⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prevedeno sa: no