LED tabla LEDENA KREMA za reklamu

Kod: 78-007
163,90 U$ Cijena bez PDV: 136,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu. Logotip neonskih svjetala idealan je kao ploča sa znakom za sjaj koja osvjetljava vašu tvrtku ili dom na prodaju.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu. Logotip neonskih svjetala idealan je kao tabla sa sjajnim pločama koja ovdje osvjetljava vašu tvrtku ili dom. Impresivna reklama - savršeni osvijetljeni ukrasi za privlačenje pozornosti.

NEON Advertising u znak označavanja poslovanja ili kao ukras, obogatit će vaše prostore, što sigurno neće biti zanemareno i privući će potencijalne kupce. Moderan neonski ukras, koji ćete obično naći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupan i za vaš dom ili u poslovnom prostoru. Klasični reklamni natpisi ili plakati postaju stvar prošlosti, a budući da stvaraju vizualnu gužvu, mnogi od nas ih više niti ne primjećuju. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugim, što se tiče pojedinca, kao i poslom tamo gdje je to zaista potrebno. Zahvaljujući LED svjetlosnoj ploči s natpisima, natpisima ili logotipima, uljepšat ćete prostor ili privući pažnju svih oko sebe . LED oglasi koji će vam se svidjeti.

Neonski znakovi - svjetleći panoi s led svjetlima koji posvuda svijetle

Dekorativni logotip LED svjetla - koji se zahvaljujući osvjetljenju ističe među uobičajenim reklamnim i informativnim natpisima. Njihova velika prednost je mogućnost postavljanja uzastopno gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okolina bila ugodnija), za vaše tvrtke (kao učinkovita reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Također će služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi za privlačenje kupca. Dekorativni natpisi s LED svjetlom isporučuju se izravno na prozirnoj plastičnoj podlozi, tako da ih možete postaviti gotovo bilo gdje.

Tehnički podaci:

Oblik: sladoled
Dimenzije - 45,5x25,4cm
Napajanje - USB 5V
Duljina kabela za napajanje - približno 180 cm

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlo logo

Rasprava o proizvodu (2)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Vla

LED sladoled

Vladimir Ludvik odgovoriti

Navedite da li 1 paket LED sladoleda uključuje adapter i kabel za punjenje 180 cm. Ovi podaci su navedeni u tehničkoj specifikaciji, ali ne iu sadržaju LED pakiranja sladoleda, hvala. Pa da li je komplet kompletan...

Prevedeno sa: sk
Cool Mania

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu

Pavel Kováčik odgovoriti

Dobar dan,
USB adapter nije uključen u paket. Što se tiče kabela za napajanje, on je već tvornički spojen na LED logo i ima duljinu od otprilike 180 cm.

Prevedeno sa: sk
Jos

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu

Josef Hruška odgovoriti

Koja je varijanta svjetlećeg sladoleda?

Prevedeno sa: cs
Cool Mania

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu

Pavel Kováčik odgovoriti

Dobar dan,
Dimenzije su 45,5 x 25,4 cm.

Prevedeno sa: cs
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Sebastián

LED tabla LEDENA KREMA za reklamu

Pametan dodatak našim slastičarnicama. Tijekom pandemije odlučili smo malo modificirati interijer naše slastičarne. Sigurno će zadovoljiti naše kupce nakon ponovnog otvaranja.
Viša cijena
Prevedeno sa: cs