Neonski znak - LED svijetli logo Srce

Kod: 78-002
141,90 U$ Cijena bez PDV: 118,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Neonski znak vodio je svijetli logo Srce. LED neonska svjetla idealna su kao ploča sa sjajem koja osvjetljava vašu tvrtku ili dom (sobu) za prodaju ovdje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Neonski znak vodio je svijetli logo Srce. LED neonska svjetla idealna su kao tabla sa sjajem koja osvjetljava vašu tvrtku ili dom (sobu) za prodaju ovdje. Impresivna reklama - savršeni osvijetljeni ukrasi za privlačenje pozornosti.

Oglašavanje - LED osvijetljeno srce za označavanje poslovanja ili kao ukras, obogatit će vaše prostore, što zasigurno neće biti zanemareno i privući će potencijalne kupce. Moderan neonski ukras, koji ćete obično naći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupan i za vaš dom ili u poslovnom prostoru. Klasični reklamni natpisi ili plakati postaju stvar prošlosti, a budući da stvaraju vizualnu gužvu, mnogi od nas ih više niti ne primjećuju. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugim, što se tiče pojedinca, kao i poslom tamo gdje je to zaista potrebno. Zahvaljujući LED svjetlosnoj ploči s natpisima, natpisima ili logotipima, uljepšat ćete prostor ili privući pažnju svih oko sebe . LED oglasi koji će vam se svidjeti.

Svjetlosni znakovi - vođeni neonski znakovi koji svijetle posvuda

Dekorativni logotip LED svjetla - koji se zahvaljujući osvjetljenju ističe među uobičajenim reklamnim i informativnim natpisima. Njihova velika prednost je mogućnost postavljanja uzastopno gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okolina bila ugodnija), za vaše tvrtke (kao učinkovita reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Također će služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi za privlačenje kupca. Dekorativni natpisi s LED svjetlom isporučuju se izravno na prozirnoj plastičnoj podlozi, tako da ih možete postaviti gotovo bilo gdje.

Tehnički podaci:

Oblik: Srce
Dimenzije - 34x32cm
Napajanje - USB 5V
Duljina kabela za napajanje - približno 180 cm

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlo logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%
100%
Петко Петков

Super E

Najviše mi se svidjela cijena! Sjajno je! Obavlja puno posla!
Nema ništa negativno
Prevedeno sa: bg
100%
Nikola

Neonski znak - LED svijetli logo Srce

Kupila sam svjetleće srce za sobu svoje dvije kćeri umjesto noćne lampe. Znam da se takve ploče koriste u poduzećima, ali mislio sam da je to dobra ideja. Mojoj kćeri se sviđa i uvijek impresionira posjetitelja, tako da je poslužio svrsi.
Cijena bi mogla biti niža
Prevedeno sa: sk