Rock gitara - LED svjetlo neonski logo reklama na zidu

Kod: 78-085
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Rock Guitar - LED svjetleća neonska logo reklama na zidu idealna za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke) itd.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Rock Guitar - LED svjetleći neonski reklamni logo na zidu idealan za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći banner i LED svjetleći ukrasno-informativni natpisi koji će vašem prostoru dati šaru i privlačnost svih . Elegantni ukrasi, koje obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada su dostupni i za vaš dom ili poslovni prostor.  

Klasični reklamni banneri ili plakati postaju doživljaj i mnogi od nas ih više niti ne primjećuju zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugačijim, kako za pojedince, tako i za tvrtke kojima je to doslovno potrebno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima možete osvijetliti prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas privući.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

svjetleći led neonski logotip - rock gitara

LED svjetleći ukrasni natpisi - koji zahvaljujući svjetlu odskaču od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavite gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje bilo ugodnije), poslovne objekte (kao efektna reklama ili plakat) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi za privlačenje kupaca. LED ukrasne natpise možete postaviti praktički bilo gdje.

Svjetleći logo - ROCK GITARA

Neonska reklama svijetli crveno, zeleno, ružičasto. plava i žuta. Napaja se pomoću USB priključka, bilo na adapter, USB ulaz na računalu ili USB power bank . Kabel za napajanje je dugačak 200 cm.

led neonski natpis na zidu - rock gitara

Tehnički podaci:

Motiv: ROCK GITARA
Boja svjetla: šareno
Dimenzije: 39,5x1,7x18,5cm
Napajanje: 5V USB kabel
Duljina kabela za napajanje: cca. 150 cm
Dvije rupe za vješanje

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene