TREŠNJA - Reklamni LED svjetleći neonski logo svjetlosni natpis na zidu

Kod: 78-091
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

TREŠNJA - Reklamni LED svjetleći neonski logo svjetlosni natpis na zidu, trešnje idealan zidni ukras u poslovnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

TREŠNJA - Reklamni LED svjetleći neonski logo svjetlosni natpis na zidu, trešnje idealan zidni ukras u poslovnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći banner i LED svjetleći ukrasno-informativni natpisi koji će vašem prostoru dati šaru i privlačnost svih . Elegantni ukrasi, koje obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada su dostupni i za vaš dom ili poslovni prostor .  

Klasični reklamni banneri ili plakati postaju doživljaj i mnogi od nas ih više niti ne primjećuju zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svatko od nas voli se razlikovati nečim drugačijim, kako za pojedince, tako i za tvrtke kojima je to doslovno potrebno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima možete osvijetliti prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

svjetlo trešnje logotip neonski znak led trešnje

LED svjetleći ukrasni natpisi - koji zahvaljujući svjetlu odskaču od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavite gdje god želite . Savršene su za urede (kako bi okruženje bilo ugodnije), poslovne objekte (kao efektna reklama ili plakat) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi za privlačenje kupaca. LED ukrasne natpise možete postaviti praktički bilo gdje.

Svjetleći natpis - TREŠNJE

Neonska reklama svijetli crveno i zeleno. Napaja se pomoću USB priključka, bilo na adapter, USB ulaz na računalu ili USB power bank . Kabel za napajanje je dugačak 200 cm. Također se može napajati pomoću 2xAA baterije.

trešnja LED svjetleći neonski znak

Tehnički podaci:

Motiv: Trešnje
Boja svjetla: crvena, zelena
Dimenzije: 22,5x19x1,7cm
Napajanje: 5V USB kabel / 2xAA baterije
Duljina kabela za napajanje: cca. 200 cm
Sa rupom za vješanje

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni logo - crveno zelena boja

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene