Višenamjenski FM odašiljač s Bluetooth handsfree uređajem + 2x USB punjač + 1x utor za mikro SD karticu i MP3 / WMA dekoder

Kod: 15-035
U$60.50 Cijena bez PDV: U$50.42
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Višenamjenski FM odašiljač s Bluetooth handsfree uređajem + 2x USB punjač + 1x utor za mikro SD karticu i MP3 / WMA dekoder skriva sve potrebne priključke, upaljač za automobil i funkcije za udobnu vožnju.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Višenamjenski FM odašiljač s Bluetooth handsfree uređajem + 2x USB punjač + 1x utor za mikro SD karticu i MP3 / WMA dekoder skriva sve potrebne priključke, upaljač za automobil i funkcije za udobnu vožnju. Punjač za automobile izrađen je od visokokvalitetnog materijala, a moderni dizajn savršeno se uklapa u svaki interijer vozila . Napredni FM odašiljač je opremljen velikim digitalnim zaslonom i može prenositi glazbu s vašeg telefona ili USB flash pogona ili SD kartice izravno na vaš auto-radio.

Samo podesite frekvenciju FM odašiljača u svom automobilskom radiju i možete slušati svoje omiljene pjesme. Uređaj podržava V4.2 Bluetooth handsfree vezu jer ima ugrađeni mikrofon . Glavna značajka je punjenje mobilnih telefona i drugih uređaja putem dva USB porta u isto vrijeme, kao i za povezivanje USB tipki s glazbom koju želite slušati u MP3 formatu. U usporedbi s konvencionalnim FM odašiljačima, ovaj model je jedinstven jer nudi besplatan ulaz za upaljač u automobilu , tako da istovremeno možete napuniti navigaciju, auto kamkorder ili spojiti hladnjak automobila.

Ne postoji li vaše vozilo Bluetooth vezu ili ne podržava USB tipke?

Ne brinite, s ovim FM odašiljačem dobit ćete sve značajke koje nedostaju u jednom uređaju, a imat ćete i punjač za automobil za punjenje drugih elektroničkih uređaja.

FM odašiljač s Bluetooth USB sd utorFM odašiljač s USB punjačem

Vrlo korisna funkcija je prikaz napona akumulatora u vozilu na digitalnom zaslonu auto punjača kako biste bili informirani o statusu akumulatora i nećete biti zapanjeni zimi kada se automobil neće pokrenuti. , FM odašiljač ima višenamjenski gumb na vrhu koji ima nekoliko funkcija primanje / završetak dolaznog poziva, pokretanje / pauziranje pjesme, ponovno biranje, otkazivanje dolaznog poziva . Sa strane nalazi se FM gumb koji prebacuje između USB / SD kartice i Bluetooth načina rada . Pokraj njega nalaze se gumbi sa strelicama za promjenu FM frekvencije i prebacivanje između pjesama.

Značajke:

PLUS Kompatibilan sa svim vozilima
PLUS Punjenje - automobil lakši
PLUS 2x USB izlaz s 5V / 2,1A
PLUS Utor za Micro SD karticu
PLUS MP3 dekoder za USB tipke i SD kartice
PLUS Bluetooth V4.2 handsfree s mikrofonom
PLUS Kvalitetna obrada auto punjača

Tehnički podaci:

Bluetooth: V4.2
Radni napon: 12V - 24V
2x USB: 5V / 2,1A + USB flash pogon / ključ
Micro SD kartice
Glazbeni formati: MP3 / WMA
SNR: 60 db
Radna temperatura: 0 ~ 50 ° C
FM frekvencijski raspon: 87,5-108,0 MHz
Raspon odašiljača: do 10m
Učinkovita udaljenost mikrofona: 0,5 - 2 m
Dimenzije: visina 910 mm x skriva 750 mm
Težina: 48 g

Sadržaj paketa:

1x FM odašiljač
1x korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene