DOD LS500W - Dvostruka kamera FULL HD 1080P rezolucija + GPS

Kod: 55-038
2.692,50 kn 2.242,50 kn Cijena bez PDV: 1.868,78 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

DOD LS500W - Dual FULL HD 1080P rezolucija + GPS s video snimkom u nepromijenjenoj kvaliteti iz oba videokamera s brzinom snimanja od 30 fps.

Zaštita kupaca

 • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
 • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
 • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DOD LS500W - Dual FULL HD 1080P rezolucija + GPS s video snimkom u nepromijenjenoj kvaliteti iz oba videokamera s brzinom snimanja od 30 fps. Ovaj kamkorder ima Sonyjev STARVIS senzor slike, snimanje GPS 10 Hz , način parkiranja i ISO do ISO 12800 .

DOD LS500W je jedan od prvih DOD kamera s FULL HD 1080p koji snima puni 1080p HD videozapis kroz veliku 6G staklenu leću s f / 1.6 otvorom za jasnu i svijetlu sliku. Kompresija slike H.264, MOV datoteka, protok podataka cca. 15 Mbps za svaki kanal. Jedna minuta pri razlučivosti od 1080p 30fps videozapisa s jednog kanala iznosi cca. 110 MB. Podržava mikro SD do 128 GB.

Kamera Ls500w dual car

Kamkorder također ima ISO osjetljivost do 12800 za izvrsno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja i noćnog videozapisa. Ugrađeni 10-inčni GPS procesor omogućava vozačima snimanje točne brzine i položaja. DOD LS500W jednostavno se može upravljati pomoću tipki i jasnog LCD zaslona od 2,7 inča .

Model DOD LS500W u usporedbi s modelom DOD RC500S opremljen je LCD 2.7 "litijskom baterijom kapaciteta 180mAh (DOD RC500S ima super kondenzator), s druge strane, DOD RC500S ima značajku WiFi povezivost putem aplikacije Vaš smartphone ili tablet i CPL polarizirajući filtar. Ostali parametri i značajke fotoaparata DOD LS500W i RC500S isti su.

Komplet kamere ima širokokutni objektiv sa prednjom kamerom do 145 ° i stražnjom kamerom od 140 °, omogućujući vam da stvarno izgledate širokokutnim pogledom oko vašeg automobila, približavajući se parametrima oka za ribu. Uporaba stražnjeg fotoaparata je neobavezna, a prednja kamera se također može koristiti odvojeno . U pojmu čisto optičkih parametara, DOD LS500W je ekvivalentan DOD RC500S (i obrnuto). Također postoji mogućnost okretanja slike od 180 stupnjeva za prednju i stražnju kameru (kamera se može montirati "dolje"). Ugrađena litijska baterija kapaciteta 180mAh.

Prednji fotoaparat opremljen je novim SONY STARVIS senzorom IMX291, koji nudi revolucionarni noćni način čak iu potpunom mraku!

Sony starvis senzor dod kamera

Tehnološki, to je kamera za novu generaciju - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipova, funkcija) koje nudi tržište automobila.

DOD LS500W je jedan od najboljih kamera sustava s dvostrukim prednjim i stražnjim fotoaparatima.

Vaš je zaštitni sustav tijekom dana i noći 24/7.

Prednju kameru možete pričvrstiti po potrebi pomoću usisne posude ili držača za ljepljenje. Stražnji fotoaparat sa kompaktnom veličinom od samo 7,5 cm pričvršćen je s 3M držačem s ljepljivom vrpcom. Kabelska veza između kamera je duga oko 5,5 m. DOD LS500W može se priključiti na napajanje od 12 / 24V, tako da je moguće koristiti i za automobile i za druga vozila, kamione ili autobuse. Prednji fotoaparat također se lako može učvrstiti na vjetrobransko staklo automobila pomoću 3M držača ljepila koji se lako spaja na fotoaparat.

Podrška za do 128GB micro SD kartice (oko 18 sati snimanja s oba fotoaparata - 9h za jedan kanal)

Dodajte kameru dvostrukog automobila s GPS-om

Snimanje se bilježi iz oba fotoaparata i kombinira se s visokom ISO osjetljivošću do 12800, što vam omogućuje praćenje okoline automobila čak iu lošim uvjetima osvjetljenja. Ova značajka predstavlja značajan sigurnosni bonus prilikom praćenja vašeg automobila tijekom odsutnosti. Velika prednost je poboljšana nova generacija sustava za parkiranje koji će započeti snimanje 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja s obje kamere ispred i iza vozila. Kada nastavite vožnju, fotoaparat se vrati na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Parking mod dod kamery

Kamkorder podržava mikro SD kartice do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). U slučaju nesreće, teškog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamere ima funkciju senzora G, koja štiti datoteke od utjecaja. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugo pritiskom na gumb "SOS". FULL HD kamere za automobil opremljene naprednom WDR 2.0 tehnologijom i WiFi povezivanjem su vaš pouzdan partner na cestama.

Značajke proizvoda:
 • Dual 1080p HD video zapis
 • Prošireni ISO raspon prema ISO 12800
 • Zaštita G-senzora datoteka
 • SOS funkcija - Zaključavanje funkcije
 • Nadzor nad parkiranjem
 • Napredna tehnologija WDR 2.0
 • Ultra lagana leća s otvorom f / 1,6
 • Podržava 128 GB Micro SD kartice
Dual FULL HD 1080p video snimak
Prednji i stražnji prikaz vašeg vozila zabilježeni su u kvaliteti od 1080p u visokoj HD razlučivosti. Štoviše, slika je zarobljena na iznimno širokom kutu gledanja prednjeg fotoaparata od 145 ° i 140 ° stražnje kamere za potpunu zaštitu.
Ls500w punu HD razlučivost
Prošireni ISO raspon do 12800
DOD RC500S ima novi CMOS senzor tvrtke Sony STARVIS s poboljšanom osjetljivošću, ne samo u normalnoj rasvjeti, već iu lošim uvjetima osvjetljenja. Poboljšani raspon povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Fotoaparat sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.
Ls500w iso 12800
Napredna tehnologija WDR 2.0
Zapanjujući video u bilo kojoj svjetloj i uravnoteženoj ekspoziciji u svakom stanju. Fotoaparate brže i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.
Tehnologija Ls500w wdr
Veliki otvor f / 1,6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor reflektira količinu svjetla koja pada na senzor tijekom snimanja. Što je veći otvor (tsmaller broj f), više svjetlosti će biti uhvaćeno u senzoru fotoaparata. S najšumom praksom, što je 66% veće od konkurencije na tržištu, DOD fotoaparati proizvode najoštriju sliku.
Ls500w prednji i stražnji f / 1.6
6G oštro staklene leće
Četiri elementa oštra leća, izrađena od šest slojeva stakla, pruža zapanjujuću, čistu i nepravilnu sliku
Ls500w 6g stakla sosovka
Široki kut gledanja 145 °
Snimanje fotografija na širokom kutu gledanja od 145 ° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednji fotoaparat opremljen je iznimno širokokutnim objektivom koji povećava raspon snimanja, jer panoramski prikaz prednje strane vozila bilježi sve strane bez izobličenja (tako da nema iskrivljene slike).
Ls500w širokokutni pogled
Nadzor nad parkiranjem
Bit ćete zadovoljni ovim nadzorom parkiranja čak i kad parkirate i napustite automobil. Poboljšani način parkiranja koji automatski počinje 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite vožnju, fotoaparat se vraća na način rada snimanja u petlji. S SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnoj večernjoj viziji za prednju kameru, pa čak iu potpunom mraku.
Parkiranje Ls500w
U slučaju otkrivanja pokreta prednje ili stražnje kamere ili pri padu, započinje snimanje videozapisa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije otkrivanja kretanja ili utjecaja, što osigurava da ćete imati zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da fotoaparat mora biti napajan preko akumulatora pomoću kabela za trajno postavljanje u vozilu DOD DP4.
GPS procesor s brzinom od 10 Hz
Integrirana s najbržim GPS brzinom od 10 Hz, preciznije podatke o mjestu i brzini vozila. Omogućuje snimanje rute na karti tijekom gledanja videozapisa u DOD playeru. Trenutno je najbrže ažuriranje GPS-a korišteno u kamkorderima.
Ls500w gps procesor
DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Player 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem je čak i uz bolju jasnoću. Prikazuje FULL HD video snimke s realnim podacima kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutni položaj vozila na Google kartama.
Ls500w dod igrač
Otkrivanje brzinskog radara
Sustav vas podsjeća da ste blizu lokacije s ograničenjem brzine i gdje se radar može postaviti, tako da možete usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imate kontrolu nad vozilom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinkronizacija vremena i datuma
Automatsko kalibriranje vremena, neovisno o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim 10x brzinskim GPS procesorom, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.
Analiza puta
To je nova značajka za izračunavanje udaljenosti, vremena i prosječne brzine vaše rute od točke A do točke B. Na primjer, možete pronaći najkraći ili najbrži način rada iz svog doma na temelju podataka iz analize staza. To je vrlo ekonomičan i praktičan način za uštedu vremena i potrošnje goriva.
Zaštita G-senzora od udara
U nesreći, u slučaju naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. Uz ovu značajku, datoteke neće biti izbrisane niti prepisane, čak i kad se snimaju u vremenskoj petlji.
Ručno zaključavanje datoteka - SOS zaštita
U slučaju nužde, korisnicima omogućuje zaštitu već postojećih datoteka dugim pritiskom na gumb "SOS", koji čuva datoteku iz petlje za snimanje i štiti od toga da se nadoknadi drugim datotekama.
Automatsko snimanje i isključivanje
Nakon pokretanja vozila fotoaparat će automatski započeti snimanje. Kad isključite motor, fotoaparat se automatski isključuje bez pritiskanja bilo kojeg gumba.

Loop snimanje - ciklička snimka
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici pun, može automatski prebrisati stare datoteke s novima, pa se datoteke stalno ponovno brišu.

Zaštita lozinkom.
Kada postavite svoju zaporku, možete spriječiti druge da izbrišu svoje videozapise ili fotografije.
Podržava 128 GB Micro SD kartice
4x veća kompatibilnost memorije u odnosu na starije modele fotoaparata, podržava do 128 GB mikro SD s više od 18 sati snimanja.
Specifikacije proizvoda:
Razlučivost videozapisa: prednja kamera: 1920x1080 @ 30fps, stražnji 1920x1080 @ 30 fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutna prednja leća: 145 °
Širokokutni stražnji objektiv: 140 °
Prednji otvor: f / 1,6
Stražnji otvor: f / 1,6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Format videozapisa: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC / SDXC klasa 10 (do 128 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeno)
Baterija: 3,7V 180mAh litijska baterija
Ulazna snaga: 5V 1,5A
Dimenzije prednjeg fotoaparata: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Dimenzije stražnjih fotoaparata: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Prednja masa kamere: 110g
Težina stražnjeg fotoaparata: 41 g
Radna temperatura -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera za DOD LS500W
Stražnja kamera s držačem za ljepljenje
1x spojni kabel na stražnju kameru (5M)
1x punjač za automobil 12-24V (4M produžni kabel)
1x držač
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene