DVR 7 "LCD monitora s mogućnošću spajanja i snimanja snimaka sa 4 kamere

Kod: 15-023
1,042.50 kn Cijena bez PDV: 868.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

DVR 7 "LCD monitora s mogućnošću spajanja i snimanja 4 kamere snimanja Ovaj 7-inčni LCD monitor prvi je na tržištu koji može snimiti snimanje kamere.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DVR 7 "LCD monitora s mogućnošću spajanja i snimanja 4 kamere snimanja Ovaj 7-inčni LCD monitor prvi je na tržištu koji može snimiti snimanje kamere. Zahvaljujući ovoj značajci, DVR monitor zaista ima širok raspon upotreba u različitim poljima. Slika iz svakog fotoaparata snimljena je na razlučivosti od 640x480 pri brzini od 60fps na microSD kartici do najviše 32GB.

DVR LCD monitor obavlja funkciju crne kutije, što je idealno za praćenje rada poljoprivrednih strojeva i građevinskih strojeva. DVR monitor se također može koristiti u autobusnom prometu gdje možete vidjeti ne samo kretanje sabirnice, nego i zapis iznutra, primjerice prilikom praćenja putnika ili otvaranja vrata pri dolasku na bus. S ovim sustavom točno znate što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za van, minibus, karavan, autobus, kamion, poluprikolice prikolice, građevinske strojeve i ostala vozila. Monitori su opremljeni s podesivim nosačem koji se može pričvrstiti na željeni prostor. Sadrži i sunčani visi koji jamči jasnu sliku i bez zasljepljivanja , a gumbi s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju upravljanje u mraku.

DVR monitor

Na monitor se može spojiti do 4 kamere , koje možete birati iz našeg izbornika po potrebi i spojiti ih na monitor preko 15 ili 20 metara 4-polnih kabela. 4-pinski priključak koji spaja fotoaparat s kabelom je vodootporan, kao i fotoaparat je otporan na prašinu i otporan na oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se pokreću preko 4-pinskog kabela izravno s monitora pa nije potrebno povezati svaku kameru s izvorom. Monitor također uključuje 4 spoja za spajanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada se pređete, odabrana kamera automatski će se prikazati na monitoru.

Uloženi monitor i 4 kasete

U slučaju da monitora morate monitirati na drugačiji način nego s konzolom (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete naći još tri vrste štandova koji vam omogućuju da priložite monitor, na primjer, na vjetrobran ili gdje je potreban. U slučaju da fotoaparat trebate staviti na prikolicu koja se može ukloniti iz automobila ili kamiona, možete kupiti u našem e-trgovini spojni kabel preklopne kamere za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava unatrag i ponovno spajanje.

 

PLUS Snimanje DVR snimanja iz fotoaparata
plus 7 "DVR LCD monitor
plus Može se spojiti do 4 pretinaca
plus Mogućnost istodobnog prikaza svih 4 kamere na monitoru
plus Snimanje na rezoluciji 640x480 na 60fps
plus Razlučivost zaslona 1024x600px

 

Tehničke značajke monitora:

7 "DVR TFT LCD monitor
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16: 9
Razlučivost monitora: 1024 x 600
Ulazi: 4x ulaz za pomicanje kamere
DVR video zapis: 4-kanalna snimka
Format videozapisa: AVI
Razlučivost videozapisa: 640x480
Omjer okvira: 60 fps
Podrška za mikro SD karticu: do maks. Kapacitet 32 ​​GB
Podesiva svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC
Dimenzije: 182 x 135 x 24 mm

Sadržaj pakiranja:

1x 7 "LCD monitor
1x Daljinski upravljač
1x Senzor za sunce
1x Konzola za montažu monitora
1x vijci za montažu monitora
1x Power kabel
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene