Darovi za djecu - ideje za darove za dječake i djevojčice: TOP #20 savjeta

Darovi za djecu - ideje za darove za dječake i djevojčice: TOP #20 savjeta. Nemate ideja?? Savjetovat ćemo vas kakav poklon djetetu za rođendan, Božić i sl. Najbolja inspiracija za poklon za vas.

Joj, naša djeca... tako je lako odabrati dar za dijete dok je još malo, tada mu ništa ne smeta i uživa u skoro svemu, pa kad biramo poklon za dječaka ili djevojčicu od 5 godina , još je fora, bit će mu zahvalni, a on će se obradovati svakom poklonu. No, čim djeca odrastu, s njima rastu i njihovi zahtjevi za poklonom i moramo dobro razmisliti kakvi bi dječji darovi bili najprikladniji. Jasno je da biramo različite darove za dječake i darove za djevojčice, jer bi se, primjerice, dječak naljutio da mu kao poklon za dječaka od 10 godina poklonimo, primjerice, kozmetički kovčeg sa šminkom. Ili kad bismo razmišljali koji su prikladni pokloni djevojkama za rođendan , pa im poklonimo npr. nogometnu loptu, ni one ne bi bile oduševljene. Isto vrijedi i kada tražimo božićne darove za dječake ili božićne darove za djevojčice. Također je potrebno razmisliti kakav je primjerice poklon primjeren za dječaka od 7 godina, jer ako ga poklanjamo za djecu od 10 godina, ni to možda nije dobar izbor. A tu je i najzahtjevnija dobna skupina - djeca tinejdžeri, dobro znamo kako nas zna mučiti kada tražimo prikladne poklone za Božić za tinejdžere, katastrofa je odabrati nešto prikladno i cool...


A Božić je općenito za nas roditelje totalni kaos, doslovno nemilosrdno tražimo božićne poklone za djecu i onda bi nam jako dobro došlo da nam netko da neki savjet za poklon za dijete. Na našem blogu nudimo vam savjete za darivanje djece, bilo kao poklon za dječaka ili djevojčicu od 8 godina, poklon za prvašiće, poklon za 18 godina za dječake i djevojčice. Takav prigodan poklon za dječaka od 11 godina mogu biti npr. LED cipelice, kao poklon za dječaka od 13 godina odlična bi bila i zabavna i korisna maska s 3D printanjem . U našim savjetima za darivanje djece pronaći ćete inspiraciju za božićne darove za djecu, rođendanske darove ili samo za zabavu. Stoga se udobno smjestite uz šalicu dobre kave ili čaja i slobodno pogledajte naše ideje za darove, ne samo kao darove za djecu za Božić, već za sve praznike ili bilo koju prigodu.

darovi za djecu

#TOP 1 poklon Svjetleće LED cipele - Pokloni za djecu

pokloni za djecu LED cipele

Poklonite ovaj cool dar za djecu - ove moderne LED cipele s raznobojnim LED potplatima koje će impresionirati svakoga na zabavi ili za svakodnevno nošenje. Ova moderna naprava jedan je od izvrsnih poklona za djecu, bilo za Božić ili rođendan . A posebno će mlade generacije cijeniti to što tenisice imaju kontrolu različitih boja, a LED diode u boji čak reagiraju na ritam glazbe. Ne samo za diskoteku ili zabavu, zato se zabavimo svaki dan i zablistajmo kao zvijezda na parketu, čak i na putu do škole ili samo vani, jer ovaj poklon može impresionirati i biti cool čak i za tinejdžera. LED svjetleće tenisice - cool poklon ne samo za mlade, jedan je od originalnih savjeta za darivanje djece, kao darovi za dječake i darovi za djevojčice.

#TOP 2 poklon LED majice - poklon za svaku zabavu

poklon za dječaka od 15 14 13 12 11 10 9 godina
I opet možemo zablistati u diskoteci, u pubu ili negdje na koncertu. Ali zašto ne napraviti disko i zabaviti se bilo gdje, ili privući pozornost, na primjer vani? Ovaj cool poklon je izvrstan dar za dječaka od 13 godina ili kao poklon za dječake ili poklon za djevojčice. Majice su opremljene super svijetlim i bljeskavim panelom koji reagira na glazbu i treperi u ritmu. U našem e-shopu možete pronaći razne motive i veličine majica, samo odaberite LED poklon za djecu.

#TOP 3 poklonKaraoke party mikrofoni - odličan poklon za karaoke zabavu

Božićni darovi za djecu

I napravimo koncert, kazalište ili kabaret ili predstavu kod kuće s ovim darom za djecu i cijelu obitelj . Karaoke bluetooth mikrofon je savršen poklon za dijete, poklon za dječaka ili čak kao poklon za djevojčicu , koji će sigurno zabaviti gledatelje - ukućane, pa čak i ulicu, ako pjevate na balkonu :) Probajte pjevati poznatih pjesama i čekati reakciju gledatelja. Ako se svi smiju, onda je to stvarno bio "zanimljiv nastup", ako plaču, vjerojatno je bio fijasko, ali jedno je sigurno, svi će se zabaviti uz ovaj mikrofon. Ova sjajna naprava zajamčeno je među savjetima za darivanje djece .

#TOP 4 poklona Magnetne lopte - NEOCUBE - idealan poklon za svako dijete

poklon za dječaka od 10 godina

NEOCUBE magnetne kuglice - idealan poklon djeci za rođendane. Ovo je izvrstan opuštajući dar za dijete za Božić ili neki drugi praznik. Magnetne kuglice potiču kreativnost i prostornu maštu, oslobađaju napetosti i stresa, a ujedno jačaju koncentraciju i vježbaju motoriku. Prikladne su za sve dobne kategorije, ne samo kao poklon djetetu. Djeca će jednostavno obožavati ove Buckey lopte. Samo jedan divan savjet za savršen poklon za djecu za zabavu i oslobađanje od stresa, kojim sigurno nećete ništa pokvariti ako ga poklanjate dečkima ili djevojčicama :)

#TOP 5 poklona Kopče za remen - moderan dodatak odjevnoj kombinaciji

poklon za dječaka od 7 godina
Želim biti kauboj! Želim biti biciklist! I želim biti poput pjevačice Metallice! Što je nemoguće? Ne vau, vrlo je lako. Sve što trebate učiniti je pokloniti svom djetetu originalni poklon za dječaka ili djevojčicu - kopču za remen i ono može biti bilo tko. Među našim idejama za darivanje svakako su i kopče za remen, a u našem e-shopu možete birati između brojnih motiva, od loga glazbene grupe, preko omiljenih filmskih junaka, do dječjih likova iz bajki ili igara. U našoj e-trgovini također možete pronaći smiješne i cool kopče za remen, koje su prikladne, primjerice, kao božićni poklon za tinejdžere .

#TOP 6 poklon Elektronski bubnjevi ili klavir - poklon koji će svirati u vašem ritmu

Božićni darovi za djecu bubnjevi

Elektronički bubnjevi - set silikonske podloge s 9 bubnjeva + bluetooth zvučnik s nožnim pedalama je lako prenosiv glazbeni set. Dobra ideja za poklon djeci uz koju možete svirati koju god melodiju želite. I da nisi savršen bubnjar i ne znaš tako zanosno bubnjati? Nije važno. Ovaj dar ograničen je samo vašom maštom, svirajte koju god melodiju želite. Ako vam ide, ukućani će lupati nogama u ritmu, a ako ne ide, susjedi će lupati metlom po stropu :) Bluetooth elektronički bubnjevi svakako spadaju među originalne dječje poklone ili npr. rođendanski pokloni za djevojčice i dječake.

#TOP 7 poklon maski Neon Purge - cool poklon za tinejdžere

Poklon za 18 rođendan za dječake
Dakle, ovdje smo sa sjajnom idejom kako dati cool dar za dječaka ili božićne darove za tinejdžere. LED maske sa strašnim ili horor motivima, u svakom slučaju privlače pažnju doslovno na prvi pogled. Odličan poklon za 18. rođendan za dječake, sigurno će zadiviti sve mlade dame koje će biti oduševljene :) Uostalom, ne viđate svaki dan svjetleću masku za čišćenje ili masku za lubanju . I ovaj poklon je jedan od savjeta za darivanje djece, posebno za Noć vještica , kada će ove maske, primjerice, kao poklon za dječaka od 13 godina, stvoriti pravu sablasnu atmosferu i izazvati čuđenje i poštovanje na licima svi prolaznici.

#TOP 8 poklon Neon Rave maski - pokloni za dječake koji će privući pozornost

darovi za dječake
Još jedan poklon za dječaka ili poklon za djevojčicu koji će zasigurno impresionirati okolinu i privući pažnju. Neonske rave maske izgledaju zaista misteriozno i zastrašujuće i reagiraju na zvuk, pljeskanje rukama ili ritam glazbe. Originalan i zanimljiv savjet za poklon djetetu. Ali ove su maske prikladnije kao poklon djeci od 10 godina ili kao poklon dječaku za 18. rođendan, jer bi se manja djeca mogla preplašiti. Iako su današnja djeca već dobro obučena i naviknuta na zastrašujuću atmosferu u računalnim igrama ili igraćim konzolama. Maska je opremljena zvučnim senzorom i treperi prema zvuku ili glazbi koja svira.

#TOP 9 poklon Programabilne naočale CHEMION - moderan poklon za djevojčice i dječake

rođendanski pokloni za djevojčice
Vjerojatno svi poznajemo sunčane naočale i dovoljno nam je da štite od sunca. Ali ove programibilne LED party MATRIX naočale imaju vlastiti softver . Top ideja za poklone za djecu! Napišite pravi tekst ili birajte između niza različitih zadanih animacija i vjerujte da ćete biti u središtu pozornosti gdje god se pojavite! S ovim programibilnim LED naočalama dobit ćete izgled svih oko sebe. Oni su najbolji način da se istaknete na zabavi ili samo na ulici, a sigurno će izazvati senzaciju! Vrući savjet za cool dar za tinejdžere ili kao rođendanski dar za djevojčice.

#TOP 10 poklon Tattoo rukavi - poklon za tinejdžere

poklon za dječaka od 13 godina
Želim imati vlastitu tetovažu! Modernu djecu od malih nogu roditelji upozoravaju kada se mogu tetovirati. Većini je to dopušteno od osamnaeste godine. Ali prije nego što mi roditelji dopustimo pravu tetovažu, napravimo kompromis i poklonimo svojoj djeci ove maštovite i zanimljive tattoo rukave s različitim motivima i bojama. Atraktivna i nekonvencionalna ideja za darivanje djece , primjerice kao dar za dječaka od 13 godina ili kao božićni dar za dječake . A majke će biti mirne da djeca na rukama imaju samo lažnu tetovažu i mogu je skinuti navečer, a može se i oprati :)

#TOP 11 poklon Lebdeći objekti - moderan high-tech poklon za djecu

savjeti za darove za nazočnu djecu
Lebdeći objekti postaju apsolutna vruća točka i vrh vrhunskih tehnoloških naprava. Ovo nije samo originalan dar za djecu , već i moderan i bezvremenski. Zamislite samo reakciju vašeg djeteta kada mu date tako pametnu stvar kao što je bluetooth UFO zvučnik koji lebdi iznad prostirke! Ili antigravitacijski globus ili mjesec , koji također imaju pozadinsko osvjetljenje u mraku kako bi futuristički efekt bio savršen. Usput, globus je pogodan kao poklon za studente prve godine , ima edukativni karakter, jer postoji cijela karta svijeta. U našoj e-trgovini možete odabrati različite dizajne lebdećih predmeta, različitih boja i oblika.

#TOP 12 poklon Dječja LCD ploča za crtanje - pametan poklon za djecu

savjeti za darove za djecu
Znate...izgrebani papiri, stol ili čak zidovi. Svako dijete, djevojčica ili dječak treba se ostvariti i zato traži bilo koju podlogu na kojoj će isprobati svoje kreacije iz crtića. Ali problem je što se ne može oprati sa stola ili zida, na primjer. Ovdje imamo pametan savjet za darove za djecu , ova LCD ploča za crtanje je idealan dar za djecu za Božić ili kao dar za djecu za njihov rođendan . Inovativna ultra-lagana LCD ploča uključuje olovku za udobno pisanje i omogućuje tisuće osvježavanja slike jednim gumbom. Ovaj izvrstan poklon za dijete, ali i za odrasle, nježan je očima i prirodi, a može poslužiti i kao odlično uredsko pomagalo kao bilježnica, sredstvo komunikacije ili podsjetnik.

#TOP 13 poklon Šah za tri igrača - više nećete igrati šah samo s dvojicom :)

dječji darovi - poklon za djecu
Ovaj dječji poklon - šahovska ploča za tri igrača , savršen je za duge zimske večeri, kada vas je više kod kuće i kada vam se zaigra društvena igra. Idealan set za djecu, ali i za odrasle , za prijateljske susrete. Napetost iz normalne šahovske partije će se još više umnožiti. Ovaj šah za 3 osobe idealan je za sve ljubitelje društvenih igara koji su umorni od običnog šaha ili vole isprobavati nove stvari. Možete ga i pokloniti i razveseliti svoje najdraže. Ili čak tijekom cijele godine, može se koristiti i za igranje šaha vani, u parku ili u vikendici ili kod kuće, ukratko, mogućnosti je puno, samo pronađite protivnike i šahovska partija može početi :) Maštovito, stilski i smiješne darove za djecu, darove za dječake ili darove za djevojčice.

#TOP 14 poklon 3D karti na zidu - poklon djetetu (djeci) za rođendane, imendane ili Božić

poklon djetetu (djeci) za rođendan, imendan ili Božić
Drvena karta svijeta je originalan poklon za djevojčicu ili dječaka. Dajte djeci osjećaj da im cijeli svijet leži pred nogama i objesite ovu kartu na zid u dječjoj sobi. Ima laserski ugravirane kontinente i preciznu obradu . Svaki pojedini komad je ručno izrađen, pri čemu se vodi računa o svakom detalju. Cijela karta putovanja na zidu sastoji se od nekoliko drvenih dijelova , koji se mogu međusobno precizno povezati u milimetar. To je kao jednostavna zagonetka. Osim što su stilski dodatak svakom interijeru, zidne karte svakako imaju i edukativni učinak jer će djeca uvijek pred očima imati cijelu kartu svijeta. Zajamčeno je izvrstan dar za svako dijete , bilo kao darovi za dječake, darovi za djevojčice ili darovi za djecu stariju od 10 godina. Cool poklon za djecu.

#TOP 15 poklona Newtonovo njihalo - darovi za djecu (dječak, djevojčica) za Božić ili rođendan

darovi za djecu (dječak, djevojčica) za Božić ili rođendan
Fascinantan objekt - Newtonovo njihalo. Ova sofisticirana Newtonova ljuljačka (kolijevka) s loptama je naprava koja radi na principu koji je otkrio Isaac Newton. To je uređaj koji čuva zamah i energiju . Visak je dobra ideja za poklon djeci, dječacima ili djevojčicama, a odlično će izgledati na radnom stolu, ili na polici u knjižnici ili u dječjoj sobi. Odlučite li visak pokloniti, sigurno ćete njime obradovati svoju djecu, obitelj ili prijatelje. Newtonovo njihalo s metalnim šipkama i metalnim kuglicama postavljeno je na kvalitetnu drvenu podlogu. Zanjihajte sve lopte u poprečnom smjeru i gledajte kako stvaraju prekrasan spektakl i prekrasan efekt valova. Ritmični zvuk metalnih kuglica djeluje umirujuće i ublažava stres. Univerzalan poklon za svu djecu, bilo kao božićni dar, rođendan ili neki drugi praznik .

#TOP 16 poklon Candy machine - originalan savjet za darivanje djece ne samo za Božić

originalan savjet za dar djeci ne samo za Božić
Nešto za nešto... Imaju li vaša djeca ukus za slatkiše? Pa dobro, ali samo ako su se već dobro najeli i što je najvažnije, moraju uhvatiti slatkiš ili slatku nagradu :) Candy machine - mašina za hvatanje slatkiša radit će i s pravim i s lažnim novcem. Mašinu jednostavno napunite bombonima, žvakaćim gumama ili malim igračkama. Djeca se moraju jako potruditi da dobiju svoje slatkiše ili druge slatkiše. Neka vaši prijatelji ili obitelj doniraju nekoliko umjetnih ili pravih novčića i imat će priliku osvojiti slatkiš . Zabava za vašu djecu i cijelu obitelj. Takvi darovi za djecu za Božić ili kao dar djeci za njihov rođendan sigurno će se svidjeti.

#TOP 17 poklon maska za lice ili kostim - zastrašujući poklon posebno za dječaka ali i za neustrašivu djevojčicu :)

zastrašujući poklon za djecu, pokloni za dječake i djevojčice maska kostim
Maske za lice i kostimi za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Strašni karnevalski kostimi za djecu i odrasle (maske) za svaku zabavu, proslavu i druge prilike. Zastrašujući poklon za tinejdžera , za diskoteku na zabavi za Noć vještica, gdje će zasigurno privući pažnju svih oko sebe svojim zastrašujućim izgledom. Zastrašujuće horor maske uvijek će biti IN, što strašnije to bolje, a vaša će djeca sigurno cijeniti da i odrasli znate razveseliti školarca ili školarku, ali i tinejdžere super poklonom , te da možete biti cool roditelji također :) Dječji darovi - originalni savjet za darivanje djece.

#TOP 18 poklon Levitirajući mjesec - originalan poklon za svu djecu i tinejdžere

originalan poklon za svu djecu i tinejdžere, dječake, djevojčice, djecu
Vaše će se dijete jako svidjeti ovom originalnom poklonu. Šarmantna noćna lampa u obliku mjeseca slobodno lebdi na magnetnoj drvenoj podlozi u zraku i okreće se za 360°, zahvaljujući čemu djeluje vrlo umirujuće i opuštajuće . Dobra je ideja za poklon djevojčici ili dječaku u dječjoj sobi, pa čak i tinejdžeru. Ovo je unikatna lampa koja će svakoga očarati svojom originalnošću pri ulasku u prostoriju. Na raspolaganju su dva tona svjetla u boji, bijela ili žuta, te mogućnost podešavanja bilo kojeg intenziteta svjetla prema potrebi. Ovo je prekrasan poklon za dječaka, ili kao poklon za djevojčicu bilo koje dobi.

#TOP 19 poklon 3D metalna slagalica - slagalica na poklon za djecu i odrasle

puzzle poklon za dječaka i djevojčicu škorpion
Poklon kao slagalica za vašu djecu. Neka slože zadivljujuću trodimenzionalnu slagalicu za koju nije potrebno nikakvo ljepilo . Model je potrebno samo sastaviti pomoću vijaka . 3D puzzle zahtijevaju strpljenje i vješte ruke! Može li vaše dijete sastaviti točnu repliku škorpiona ? Rezultat truda bit će izvrsna replika škorpiona, koji je posebno dojmljiv i privlačan ukras za dječju sobu ili dom. Pokloni za djecu od 10 godina, kao i poklon za dječaka od 8 godina, poklon za prvašiće ili kao božićni pokloni za djecu , univerzalni za djevojčice i dječake.

#TOP 20 darova Programabilna LED majica - Svjetleći LED darovi za dječake i djevojčice

dar za dječake i djevojčice ideje za darove dječak djevojčica

Savjeti za darivanje dječaka ili djevojčice? Poklonite ovu LED diodu svojoj djeci i bit će u središtu pozornosti u svakoj diskoteci ili zabavi. GLUWY majica se može programirati putem mobitela (bluetooth) - vlastite animacije, slike ili tekst . Zaslon sadrži visokosvjetleće LED diode u boji, možete napisati bilo koji tekst, prilagoditi njegov format i prikazati ga izravno na majici kao pokretni tekst . Na majicu izložite aktivni glazbeni ekvilajzer koji će reagirati na okolnu glazbu pa će se vašoj djeci sigurno svidjeti ovaj glazbeni poklon. Svjetleći LED poklon ne samo ispod božićnog drvca. Odlična ideja za poklon bez obzira na godine - za svaku djevojčicu, dječaka.

Sve to i još mnogo toga možete pronaći u e-shopu https://www.cool-mania.hr