Najbolje maske i kostimi za Noć vještica za karneval: TOP #13 savjeta

Najbolje maske i kostimi za Noć vještica za karneval: TOP #13 savjeta (ideja) ne samo za djecu (dijete), već posebno za odrasle. Strašni kostimi, duhovi, čudovišta, heroji i tako dalje.. 31. listopada je vrijeme za sve duhove i čudovišta, maske i kostime, jer to je Noć vještica. Pa hajdemo obući neki strašni karnevalski kostim ili masku i zašto ne viknuti huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-FKBRB-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... i nek' se malo preplašimo :)

U povijesti se kaže da se prvog dana studenog pojavljuju duše umrlih, koje pokušavaju zavladati svim živim ljudskim bićima i ući u ljudsko tijelo. I tako su ljudi pozvali pomoć da se zaštite od ovih duhova - osvijetlite dan na Noć vještica . Najprije u obliku svijeća, lampiona ili žara do svijeće u izrezbarenim bundevama u obliku lica, a ta se tradicija zadržala do danas.

Halloween maske i kostimi

Donedavno kod nas ovaj praznik nije bio toliko raširen, opšte je poznato da je Noć vještica najtradicionalniji u SAD-u, gdje se ovaj praznik obilježava još od 19. stoljeća. Ljudi, osobito djeca i mladi, tijekom Noći vještica nose razne karnevalske kostime i strašne maske , a oslikana lica također su znak da su namijenjena tjeranju zlih duhova i zlih sila. Danas je ovaj blagdan prije svega vrijeme zabave i adrenalinske avanture, a najviše privlači djecu, koja izrađuju ili nose maske za djecu i idu od vrata do vrata kako bi plašili stanare kuća i stanova te ih darivali. slatkišima ili voćem, uglavnom u Americi, Australiji i drugim zemljama.

karnevalske nošnje i maske za Noć vještica

Kod nas Noć vještica nije toliko česta kao u Americi, ali kako vrijeme prolazi, i kod nas se počinju održavati razni Halloween partyji, scary partyji, karnevali pod maskama ili Halloween diskoteke , gdje možete doživjeti misterioznu čaroliju nepoznate maske na zabava za Noć vještica, a to donosi puno zabave i avanture. Neki su već doživjeli Noć vještica kao još jedan praznik sličan Uskrsu ili Božiću, pa okite svoje domove bundevama ili ukrasima u sablasnom stilu Noći vještica i lijepo se provedu pred televizorom, gledajući duhove ili horor filmove.

Ali oni koji se jako vole plašiti i ne odlaze s praznika Halloween tek tako, jedva čekaju cijelu godinu da obuku karnevalski kostim ili strašnu masku . A koliko je samo čarobna sablasna noć Halloween , jer i djeca u školi već jedva čekaju kada će moći nositi maske za dječji karneval, poput vještice, vraga, kostura, smrti, čarobnjaka, čudovišta ili stvorenja, spidermana , Superman, Harry Potter, princeza, ratnik, neka životinja ili drugi karnevalski kostimi za djecu .

Noć vještica nije u tome kako preplašiti djecu ili odrasle, prije svega je u zabavi, adrenalinu i avanturi da svojom maskom ili kostimom izazovete malo straha i osjećaj ugodnog straha :)

Odrasli i mladi jedva čekaju Halloween party ili disko, kada s oduševljenjem biraju karnevalske maske poput krvožednih životinja, vukodlaka ili besmrtnih vampira ili Halloween maske poput strašnog i morbidnog zombija ili leša, mumije i druge maske za Noć vještica . I naravno, svi kostimi za djecu ne moraju biti strašni, ružni i užasno strašni. Samo odaberite nestrašnu masku za Noć vještica kao što je Spiderman, Ironman, mumija, Ironman ili terminator, kiklop, kostim klauna ili samo nosite zastrašujuće dodatke poput kravate ili rukavica.


A gdje možete pronaći ove kostime za Noć vještica, strašne maske ili karnevalske kostime ? Naš e-shop Cool-mania ima veliki izbor maski i kostima spreman za ovaj blagdan Noć vještica, samo trebate uroniti u našu ponudu i zabaviti se ili prestrašiti odabirom prave maske. I evo, za vas smo pripremili neke od naših savjeta za karnevalske maske i kostime za Noć vještica , a bit ćemo jako sretni ako naši kostimi i maske za Noć vještica pruže savršenu zabavu i ugodno strašnu noć :)

#14 Grinch (zeleni vilenjak) maska za lice s rukavicama

karnevalski kostim maska za lice najbolji kostimi grinch

Grinch (zeleni vilenjak) maska za lice s rukavicama - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Grinch kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno. Ova lateks maska u obliku Grincha stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše Grinch maske najbolje se ističu na Noći vještica, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati i prije svega biti cool.

#13 LED osjetljiv na zvuk   Maska podzemlja

zubi maska za lice noć vještica strašne maske

Svatko tko je gledao film Underworld zapitat će se zašto ova maska za Noć vještica ima toliko zuba! Srećom, ova maska je bezopasna, definitivno ne grize, pa čak i pomalo šarmantna, jer se radi o zvučno osjetljivoj DJ maski za lice koja bljeska uz glazbu. Stoga je savršeno prikladan za zabavu povodom Noći vještica, diskoteku ili karneval pod maskama . I jako je učinkovita, pogotovo kad počne bljeskati u potpunom mraku i tada nam je već žao onoga što će biti pored tebe s ovom maskom :)

#12 LED Purge maske

maska za čišćenje noć vještica

Želite se zabaviti na zabavi za Noć vještica ili karnevalu pod maskama , ali ne želite da vas nitko prepozna? Zato stavite masku PURGE i doživite uzbudljiv osjećaj da ste netko drugi, barem nakratko. LED maska purge za Noć vještica - univerzalna maska za svakoga. LED maske sa strašnim ili horor motivima, u svakom slučaju privlače pažnju doslovno na prvi pogled. Uostalom, ne viđate svaki dan svjetleću masku za čišćenje ili masku lubanje .

#11 LED svjetleća kravata i LED leptir mašna

maske za noć vještica s kravatom led neonska mašna maska za Noć vještica

Ako ste pomalo konzervativan tip i ne srljate u hrabre maske ili kostime, a idete na Halloween party ili diskoteku, stavite ovu LED kravatu ili LED leptir mašnu i tako ispunite uvjet ulaska u maski . Ili s ovom svjetlećom LED kravatom i ovom LED leptir mašnom prikladan je način da na zabavu u duhu Noći vještica ili karnevala dođete pod maskama i tako dođete maskirani ili se jednostavno uklopite s ostalima u karnevalskim kostimima ili maskama.

#10 LED trepćuće rukavice - Kostur

LED svjetleće kostur rukavice

Ove rukavice kostur s LED svjetlom savršene su za zabavu za Noć vještica , diskoteku ili karnevale pod maskama. Naravno, prikladne su i kao originalan poklon . Ako želite biti cool i impresionirati, ili volite biti u centru pažnje, ove LED rukavice će svakako privući puno pažnje, a najefektnije su u mraku, upravo u ozračju Noći vještica :).

#9 SPIDERMAN maska za lice

spiderman maska za noć vještica

Želite li biti super heroj s nevjerojatnom snagom , izdržljivošću i brzinom, a iznad svega, cool i dobra osoba? Zato budi SPIDERMAN! Ova Spiderman maska od lateksa stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane.

#8 BATMAN - maska za lice

maske za noć vještica u obliku batmana

A imamo još jednog superheroja iz stripova i iz filma - BATMANA , koji je poznat po svojoj mračnoj i misterioznoj osobnosti , koji se bori protiv kriminala u Gothamu. Batman maska omogućuje vam da se transformirate u ovu simboličnu figuru i postanete čuvar pravde na raznim kostimiranim događajima kao što su Noć vještica, rave partyji ili maskenbali.

#7 Maska za lice - JOKER

Maska u obliku Halloween - JOKER

ChaoZZZZZ i nepredvidivost , to su glavne odlike kultnog lika, kojeg valjda svi znaju i po njegovom osebujnom izgledu, a posebno po širokom krvavom osmijehu koji vas ne nasmijava... Tko je ovo? S ovim tipom po imenu JOKER teško se petljati jer nikad ne znaš što smjera. Izvrsna Halloween maska za lice za svaku zabavu, karneval ili mačju zabavu ili disko.

#6 JIGSAW maska za noć vještica

Halloween zastrašujuća maska za lice slagalica

Stoga ćete s ovom maskom zasigurno savršeno predstaviti svijet horora. JIGSAW maska unijet će dozu tame i straha te će vašem Halloween liku dati jeziv i misteriozan izgled. Jigsaw, poznat i kao John Kramer, izmišljeni je lik iz serijala horor filmova "Saw", svakako spada u popularne maske za Noć vještica ili za party ili maskenbale.

#5 Spiderman kostim

morph karnevalski kostim Spiderman

Ali nisu svi karnevalski kostimi ili maske za Noć vještica moraju biti strašni i sablasni. Spiderman kostim jednako je zanimljiv i prikladan i za Noć vještica i za karneval . Uostalom, valjda skoro svaki dječak pa i muškarac želi postati strip ili pravi heroj koji se bori protiv zla, brani nevine i spašava svijet :)

#4 Kostim dinosaura za Noć vještica

kostim dinosaura za noć vještica

Dakle, ovaj kostim se zaista ne može zanemariti :) Kostim dinosaura - kostim dinosaura na napuhavanje do 2,2m - XXL veličina kao karnevalski kostim za muškarce ili žene (odrasle) za karneval ili Noć vještica. Odjenete li ovaj kostim u diskoteku ili se prodate na ulici za vrijeme praznika Noći vještica, budite sigurni da ćete izazvati veliku buku i dobru zabavu na svakoj zabavi ili proslavi.

#3 HORSE maska za glavu

Maska za glavu konja za Noć vještica
Jeste li ljuti u školi, na poslu ili ste s partnerom kod kuće? Sve je gotovo, stavite masku konja na glavu i počešljajte svoju savršenu grivu. Osjećate li to, da? Nema više stresa, vaša prsa se nadimaju, vaše srce snažno kuca - ne morate više brinuti o ljudskim svakodnevnim problemima, jer vi ste konj i konačno ste slobodni ! HORSE maska za glavu za Halloween party , diskoteku ili rođendansku zabavu, posvuda ćete s ovom maskom izazvati smijeh i zabavu.

#2 Halloween kostim BANANA

kostim banana karnevalska maska
Želite li izgledati originalno na maskenbalu ili se samo zabaviti na rođendanskoj proslavi s prijateljima, ovaj kostim je pravi izbor. Ako želite kupiti smiješan kostim, ovaj kostim BANANA će biti pravi za vas! Kostim je prikladan i za muškarce i za žene. Karnevalski kostim savršeno za Noć vještica ili bilo koju drugu zabavu.

#1 Vampirski zubi - Drakula

vampirski zubi za zabavu za noć vještica očnjaci

Kada se bliži Halloween party , ovi vampirski zubi bit će savršen dodatak vampirskom outfitu. Halloween Vampirski zubi poput Drakule su strašni i savršeni za bilo koju rave zabavu, Noć vještica, maskenbal ili proslavu. Zalijepite ih na vlastite očnjake, namažite malo crvenom bojom kao lažnom krvlju i učinak će biti savršeno uvjerljiv, a možda vam netko dopusti i da zagrizete :)