Najbolje špijunske skrivene kamere na svijetu: TOP #15 savjeta

Najbolje špijunske skrivene kamere za tajno snimanje na svijetu: TOP #15 savjeta za vas. Donosimo vam pregled - najkorisnije tajne špijunske kamere koje su napravljene. Ujedno vam donosimo i praktične savjete kako i gdje je najbolje postaviti špijunsku kameru ili pitanja o legalnosti korištenja.

Trebate li skrivenu kameru da snimite nešto tajno ili diskretno? Imate li obitelj koju želite zaštititi ili trebate zaštititi svoju imovinu ? Skrivene kamere često su potrebne samo za praćenje situacije , a da nitko ne zna da je vi nadgledate i snimate ili kada je potrebno snimiti nešto daleko, kada trenutno ne možete biti na tom mjestu. Gdje je jednostavan sustav nadzornih kamera prevelik i vidljiv za tajno snimanje, male ili skrivene špijunske kamere mogu biti idealno rješenje za vas.

Mnogo je razloga zašto koristiti skrivene kamere ili špijunske kamere. Špijunske kamere vrlo su korisne kao pomoć u nadzoru i zaštiti voljenih osoba. Dakle, ako imate starije roditelje ili malo dijete da vidite kako su i kako se o njima brine kada niste s njima, kamera može biti ključna u saznanju je li vaša obitelj na sigurnom. Ako imate posla s nekim sporovima, može biti korisno snimiti razmjene, sastanke ili rasprave kako biste izbjegli pogreške. Također, primjerice, takvi razvodi mogu biti vrlo zbrkani i može biti vrlo korisno imati evidenciju događaja radi pravne zaštite. Ako imate problema s optužbama ili pritvorom, snimka će pokazati ili dokazati sudu, stvari kakve su se stvarno dogodile i to može biti odlučujući faktor.

Dakle, ako mislite da bi vam koristile skrivene snimke, slobodno se poslužite skrivenim špijunskim kamerama. Špijunska kamera je jednostavna za korištenje i pristupačna . Ako želite biti dobar snimatelj, osoba koja se snima ne smije biti svjesna da se snima. Dakle, špijunska kamera mora biti neupadljiva, stopiti se s pozadinom ili se može lako sakriti u nešto tako da se ni na koji način ne primijeti. Tehnologija špijunaže danas se široko koristi.

Dakle, u svakom slučaju, ovo su naši izbori za Top 15 popis skrivenih kamera , od kamera koje možete lako sakriti do kamera dobro skrivenih u običnim stvarima.

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8 mm s fokusom na tekst + špijunska slušalica

pinhole kamera za ispitne testove za pismeni kolokvij

Studentski SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera s fokusom na tekst + ugrađena li-on baterija od 1500 mAh + špijunska slušalica​ omogućuje vam gledanje slika u stvarnom vremenu, a istovremeno možete primati upute od druge osobe putem špijunsku slušalicu u uhu potpuno neprimjetno. Ovaj set nudi jedinstvenu priliku da snimite različite prostore, objekte ili tekst na papiru pomoću FULL HD pinhole kamere, a da okolina to ne primijeti, a da istovremeno komunicirate s osobom telefonom putem Spy slušalice. Sva komunikacija odvija se putem P2P interneta, tako da je moguće pratiti kameru i komunicirati putem špijunske slušalice bez ograničenja udaljenosti (jedini uvjet je internetska veza) putem aplikacije (iOS/Android) na mobitelu . U uređaju nije potrebna SIM kartica.

SET uključuje rupicu kameru i špijunsku slušalicu koje rade samo kroz jednu aplikaciju, uparujete je s telefonom putem wifi-ja (ne bluetootha). Kamera ima mogućnost fokusiranja leće, što je izvrsno, primjerice, tijekom ispita kada treba fokusirati tekst na papiru. Kameru fokusirate okretanjem mini leće. Ova kamera je dizajnirana za snimanje teksta, pisanog ili tiskanog.

#14 Mini Wi-Fi kamera za detekciju pokreta s kutom od 120° + ekstra snažna IR LED do 10 metara + držač od 360°

Mini kamera s detekcijom pokreta

Mini Full HD Wi-Fi kamera s kutom od 120° + Ekstra snažan IR LED do 10 metara + 360° držač + detekcija pokreta + Li-ion baterija 2600mAh + dvosmjerna audio komunikacija. Minijaturna kamera u visokokvalitetnoj obradi idealno je rješenje za neopaženo snimanje slike sa zvukom. Zahvaljujući minimalnim dimenzijama, kamera je vrlo praktična i lako stane u džep. Uz priloženi držač koji se može okretati za 360°, kameru možete pričvrstiti na zid, stol i sl. Kamera ima kvalitetnu optiku koja će se pobrinuti za kvalitetan video snimak u FULL HD kvaliteti rezolucije od 1920x1080 piksela, sa zvukom, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja zahvaljujući IR LED noćnom prikazu.

#13 Zidni sat s FULL HD kamerom + WiFi i detekcija pokreta

špijunska kamera u zidnom satu

Zidni sat s FULL HD kamerom + WiFi i detekcijom pokreta - ovaj high-tech komad uvjerit će vas da zidni satovi ne moraju biti samo obični satovi. Špijunski zidni satovi na prvi pogled izgledaju sasvim normalno, no opet, u sebi imaju ugrađenu skrivenu kameru. Moderan dizajn zidnih satova čini ih izvrsnim dodatkom svakom domu, uredu ili čekaonici da motri na nadzirano područje. Kamera u satu omogućuje snimanje slika u visokoj rezoluciji Full HD 1920 x 1080 sa zvukom, kao i izradu fotografija u rezoluciji 4032 x 3024 .

Sliku možete gledati u stvarnom vremenu bilo kada i bilo gdje koristeći svoj mobilni telefon. Snimljene snimke uvijek prolaze kroz H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke i naknadno se spremaju na podržanu mikro SD karticu veličine do 128 GB . Sigurnosna IP kamera u satu uglavnom je pogodna za dom za nadzor kuće, stana, djece, kućnih ljubimaca, ali se može koristiti i u drugim zatvorenim prostorima gdje želite imati nadzor tijekom svoje odsutnosti, jer zahvaljujući senzoru pokreta uvijek ćete biti obaviješteni o neočekivanom posjetu u obliku obavijesti izravno na vaš mobilni telefon.

#12 WiFi P2P FULL HD špijunska kamera skrivena u adapteru za punjač mobitela + detekcija pokreta

špijunska kamera u punjaču USB adapter za špijunsku kameru

WiFi P2P FULL HD špijunska kamera skrivena u adapteru za punjač mobitela + detekcija pokreta + aplikacija (Android/iOS) daljinski nadzor kamere putem interneta. Ovaj USB adapter služi kao puni punjač za mobilne telefone ili tablete. Osim toga, međutim, snima video sa zvukom u visokoj FULL HD 1080P rezoluciji. Jednostavno uključite adapter u strujnu utičnicu i tajno snimanje može početi. Zahvaljujući neupadljivom izgledu, nitko neće ni pomisliti da se radi o tajnoj špijunskoj kameri .

Napaja se izravno iz električne mreže, tako da ne morate brinuti hoće li se baterija u fotoaparatu isprazniti. Zahvaljujući WIFI bežičnoj vezi, IP kamera se spaja na kućni router, tako da uživo možete gledati snimke s kamere gdje god se nalazili. Obavijesti kada se otkrije kretanje dolazit će izravno na vaš mobilni telefon zahvaljujući mobilnoj aplikaciji. Preko njega možete jednostavno upravljati kamerom. Aplikacija radi s operativnim sustavima Android i iOS. Kamera snima ciklički video zapis. Snimka se sprema na micro SD karticu s podrškom do 128 GB .

#11 Špijunska olovka s Wifi (P2P) s FULL HD - Mini kamera u olovci + podrška za micro SD do 128 GB

spy camera in pen - špijunske kamere olovka s kamerom

Špijunska olovka s Wifi (P2P) i FULL HD - Spy Mini kamera u olovci + micro sd podrška do 128 GB s detekcijom pokreta za tajno snimanje videa sa zvukom. Jedno je diskretno snimanje videa, a drugo je snimanje visokokvalitetnih snimaka ili slika. Špijunska olovka savršena je kombinacija oba i doista je vrlo jednostavna za korištenje. Špijunska kamera izgleda poput moderne i elegantne olovke , što jamči da nitko neće ni pomisliti da bi to mogla biti skrivena kamera.

Olovka snima video zapise u Full HD 1080p rezoluciji, pri 30 sličica u sekundi u AVI formatu. Olovka je opremljena i mikrofonom, punjivom baterijom kapaciteta 200mAh i trajanjem snimanja do 90 minuta te podrškom za micro SD kartice do 128 GB. Olovka je pogodna za snimanje u zatvorenom ili na otvorenom. Upravljanje olovkom vrlo je jednostavno jednim gumbom. Špijunskom olovkom možete pisati realno i mijenjati uloške u njoj .

#10 Sat sa špijunskom kamerom s Full HD + IR LED + 32 GB memorije

špijunski sat s kamerom - špijunski sat kamera

Sat sa špijunskom kamerom s Full HD + IR LED + 32 GB memorije. Skrivena kamera u satu kojom možete snimiti sve važno bilo kada i bilo gdje . Ovaj špijunski sat je visokotehnološka kombinacija modnog sata i skrivene špijunske kamere . Špijunski satovi izrađeni su od visokokvalitetnih čvrstih materijala, izgledaju moderno i pristaju svakoj osobi za svaku priliku. Ugrađena memorija do 32 GB jamčit će vam dovoljno kapaciteta za video, zvuk i fotografije, a ne morate brinuti da će vas na bilo koji način ograničavati .

Sat ima ugrađene do 4 IR LED diode visoke svjetline, koje možete koristiti uglavnom u uvjetima slabog osvjetljenja. S ovim high-tech satom možete snimati fotografije i videozapise na svojim putovanjima, uhvatiti važne informacije s predavanja, na primjer, ili snimati fotografije i videozapise bilo koje vrste bilo kada i bilo gdje. Nakon toga možete jednostavno prenijeti snimljeni materijal na računalo pomoću priloženog USB kabela.

špijunska kamera u power banku - špijunske kamere za napajanje

WIFI kamera u Power banku s P2P + 10000 mAh baterija s 4K video rezolucijom + 170° kut i noćni vid s IR LED do 8 metara + detekcija pokreta + podrška do 128GB micro SD. Ovom nenametljivom kamerom možete snimati video snimke sa zvukom u briljantnoj 4K razlučivosti. Skrivena kamera izgleda kao klasični power bank te je stoga potpuno neupadljiva i kompaktna. Osim toga, ima 2 IR LED svjetla za noćno gledanje do 8 metara i detekciju pokreta .

Snimka se sprema na mikro SD karticu, podržanu do kapaciteta od 128 GB . Ima ugrađenu punjivu Li-ion bateriju kapaciteta 10000mAh koja jamči zaista dugo trajanje video snimanja ili držanje kamere u stanju mirovanja. Uređaj također funkcionira kao power bank za punjenje mobilnih uređaja, kamera itd. Ovaj proizvod razvijen je najnovijom tehnologijom i koristi P2P tehnologiju - podršku za praćenje slike s kamere bilo kada i bilo gdje izravno putem vašeg mobilnog telefona . Jednostavan za korištenje. Nisu potrebne IP postavke, naziv domene i Upnp postavke.

#8 FULL HD kamera s gumbom s kutom od 90° + audio - Wifi DVR modul za praćenje uživo

kamera u gumbu špijunska špijunaža p2p praćenje putem interneta

FULL HD tipkasta kamera s kutom od 90° + audio - Wifi DVR modul za praćenje uživo uz mogućnost spajanja (zamjene) raznih leća pinhole kamera + ugrađena baterija od 1500mAh. Mali i kompaktni SET: wifi kutija s antenom i ugrađenom punjivom baterijom i kamerom skrivenom u crnom gumbu s kutom gledanja od 90° i snimanjem zvuka . Preko mikro USB utora na modul možete spojiti različite kamere, ovisno o tome koja vam je potrebna (odaberite iz naše ponude) - širokokutna leća, noćno gledanje, detekcija pokreta, kamera skrivena u gumbu itd. Uređaj podržava audio snimanje - kamera s mikrofonom, također snima zvuk. Wifi bežični špijunski modul P2P Live praćenje putem interneta i povezivanje raznih kamera.

Sliku s kamere moguće je pratiti u prijenosu UŽIVO putem mobitela. Kamera snima slike u visokoj FULL HD rezoluciji od 1920x1080 piksela. Snimljene slike pohranjuju se na podržanu mikro SD karticu veličine do 128 GB, kameru napaja punjiva baterija kapaciteta 1500 mAh s trajanjem do 2 do 3 sata snimanja. Gumbna kamera, FUUL HD rezolucija, ugrađeni mikrofon, kut gledanja 90°.

#7 4K Wifi luksuzna kamera skrivena u ključu automobila s podrškom do 128 GB micro SD

špijunska kamera u ključu automobila ili privjesak za ključeve
4K Wifi luksuzna kamera skrivena u ključu automobila s podrškom za do 128GB micro SD - definitivno spada u obitelj vrhunskih špijunskih gadgeta. Njegova najveća prednost je snimanje videa u 4K pri 25 fps . I ključ automobila i privjesak za ključeve detaljne su i kvalitetne izrade što im daje dodatnu vjerodostojnost. Osim snimanja, ključem je moguće i fotografirati. Kamera je ugrađena u izdržljivo kućište i nudi mogućnost Wi-Fi veze, što znači da snimku s nje možete gledati na daljinu s bilo kojeg mjesta gdje imate pristup internetu.
Podaci se pohranjuju na micro SD/TF karticu do max. Kapacitet 128 GB . Kameru napaja ugrađena litijska baterija od 900 mAh koja se puni preko mikro USB-a. Trajanje baterije za jedno punjenje do 1,5 sati . Međutim, kamera se može priključiti na mrežni USB adapter i tako može kontinuirano snimati. Ključ skrivene kamere ponaša se kao prijenosni USB flash pogon kada je spojen na računalo putem USB-a. Zahvaljujući njegovoj preciznoj obradi, vrlo je mala vjerojatnost da će itko u vašoj blizini primijetiti da nosite uređaj koji može snimati video ili fotografije. U paketu ćete pronaći mnogo dodataka.

#6 Naočale s WiFi kamerom + FULL HD + kontrola na dodir + video prijenos uživo (Android/iOS) - savršena kamuflaža kamere

naočale s kamerom - špijunska kamera u naočalama s wifi
Naočale s Wifi kamerom + FULL HD + kontrola na dodir + video prijenos uživo (Android / iOS) - savršena kamuflaža kamere. Elegantne, a istovremeno špijunske naočale imaju praktičnu primjenu za neopaženo snimanje okoline i ultra laganu konstrukciju od samo 40g . Udobne su za svakodnevnu upotrebu. Pritom ne morate pritiskati nikakve tipke jer reagiraju samo na dodir. S ovim špijunom s naočalama snimaš točno ono što vidiš a pritom imaš slobodne ruke dakle bez sumnje.
Još jedna prednost je prijenos uživo putem WiFi veze izravno na vaš mobilni telefon putem aplikacije " GPS CAM " koja je besplatno dostupna za Android i iOS. Putem aplikacije možete ne samo gledati snimljene slike, već i reproducirati već snimljene videozapise. Naočale podržavaju stvaranje vlastite Wi-Fi mreže s dometom do 30 m , što vam omogućuje gledanje snimke uživo za vaše prijatelje u vašoj blizini.
4g 3g špijunska kamera pinhole špijunaža za sim karticu

FULL HD pinhole kamera s podrškom za 4G SIM + Wifi s P2P + IR LED 5m + 145° širokokutni objektiv riblje oko - live streaming Video s detekcijom pokreta, alarmom i podrškom za mikro SD karticu do 128 GB. Slika s kamere može se pratiti uživo putem mobitela. Kamera snima slike u visokoj rezoluciji 1080P pri 25 fps danju i noću zahvaljujući noćnom vidu na udaljenosti do 5 metara, a zahvaljujući kutu snimanja od 145° imate dovoljan pregled nad snimljenim područjem. Snimljene slike spremaju se na mikro SD karticu podržanu do 128 GB, a kameru napaja punjiva baterija kapaciteta 1500 mAh .

Ova rupica kamera također ima zasebni vanjski mikrofon (za još bolje snimanje zvuka). Pinhole mikro kamera je koristan alat u svijetu špijunaže kada je potrebno snimiti stvarno ponašanje osoba bez ikakve sumnje u njihovo snimanje. Zahvaljujući mogućnosti umetanja SIM kartice (s prepaid internetskim podacima), ova modularna kamera se može spojiti na 4G mrežu , a može se spojiti i na Wi-Fi mrežu, tako da možete gledati video sa zvukom iz cijelog svijeta ( gdje je dostupna internetska veza).

špijunska kamera u zvučniku
Stereo Bluetooth zvučnik s FULL HD WIFI kamerom i 330° rotirajućom lećom je potpuni bluetooth zvučnik s ugrađenom skrivenom kamerom . Stereo zvučnik možete klasično koristiti za slušanje glazbe , ali savršeno se može koristiti i kao kamera za nadzor vašeg stana, kuće ili poslovanja. Zvučnik s kamerom ima 330° rotirajuću glavu, noćni vid i detekciju pokreta. Možete ga postaviti na policu, stol i naknadno promatrati u stvarnom vremenu što se događa u prostoriji u kojoj se nalazi zvučnik.  
Sigurnosna kamera se može spojiti na kućni router putem WIFI ili P2P, što vam omogućuje praćenje slike bilo kada i bilo gdje koristeći svoj mobilni telefon . Snimljene slike proći će kroz H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke i naknadno se spremaju na mikro SD karticu podržanu do veličine od 128 GB. Optika pruža visoku rezoluciju od Full HD 1920 x 1080 , tako da nećete propustiti nijedan detalj na snimljenim slikama. Zvučnik Spy ima bateriju od 5000 mAh.

#3 LED stolna svjetiljka s Wifi FULL HD kamerom i 330° rotirajućom lećom

wifi kamera u lampi
LED stolna svjetiljka s Wifi FULL HD kamerom i 330° rotirajućom lećom zajedno s detekcijom pokreta i noćnim vidom čini ovu svjetiljku izvrsnim nevidljivim čuvarom za unutarnju upotrebu. Ugrađena kamera u lampi snima slike u visokoj rezoluciji Full HD 1920 x 1080 i nalazi se na rotirajućoj leći (kojom možete daljinski upravljati) koja omogućuje podešavanje kuta snimanja. Funkcijama lampe upravlja se putem besplatno dostupne aplikacije gdje možete odabrati bilo koju boju lampe za ugodno ambijentalno osvjetljenje, također možete mijenjati kut snimanja pomicanjem prsta na pametnom telefonu ili zumirati sliku ili razgovarati na daljinu zahvaljujući dvosmjernoj komunikaciji.
Sigurnosna kamera se može spojiti na kućni router putem WIFI-ja ili P2P-a, što vam omogućuje gledanje slike bilo kada i bilo gdje putem mobilnog telefona. Snimljene snimke uvijek prolaze kroz H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se spremaju na podržanu mikro SD karticu veličine do 128 GB. Kada se otkrije neželjeno kretanje, kamera će vas automatski obavijestiti putem obavijesti u aplikaciji.

#2 Mini Alarm Clock HD kamera s Wifi + IR LED + Detekcija pokreta + AC/DC napajanje

mini budilica s kamerom

Budilica s FULL HD kamerom s IR LED + WiFi + P2P dopunjena je praćenjem kretanja i senzorima za detekciju temperature i vlažnosti zraka u prostoriji. Sa svojim elegantnim dizajnom u sjajnoj crnoj boji, uklapa se u svaki tip interijera bez sumnje da se radi o uređaju skrivene kamere. Visokokvalitetni prikaz na budilici osigurava čitljivost dostavljenih podataka bez problema čak i pri intenzivnom dnevnom svjetlu. Ugrađena skrivena kamera snima video zapise u Full HD rezoluciji 1920 x 1080 sa zvukom, a zahvaljujući IR LED noćnom prikazu na udaljenosti do 6 metara imat ćete kvalitetnu sliku i noću. Svim funkcijama skrivene kamere možete upravljati na daljinu putem besplatno dostupne aplikacije za pametne telefone (iOS, Android) putem koje možete gledati slike u stvarnom vremenu i mijenjati postavke kamere.
Digitalna budilica također ima funkciju otkrivanja pokreta , koja se koristi za početak snimanja kada se otkrije kretanje u prostoriji. Ovo je izvrsna značajka zahvaljujući kojoj nećete propustiti nijednu važnu snimku jer će biti snimljene samo snimke tijekom aktivnosti. Snimljene snimke proći će kroz H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se spremaju na podržanu mikro SD karticu veličine do 128 GB. Uređaj je opremljen ugrađenom baterijom od 300 mAh , koja kada je potpuno napunjena osigurava kontinuirano snimanje do približno 2 sata. Uređaj se također može spojiti na standardnu ​​električnu mrežu i tako budilica sa skrivenom kamerom može raditi neprekidno.

#1 Mini pinhole Full HD kamera s baterijom i detekcijom pokreta + WiFi + podrška za micro SD 128 GB

pinhole kamera špijun

Mini pinhole Full HD kamera s baterijom i detekcijom pokreta + WiFi + podrška za micro SD 128 GB - upravo je ono što zamišljate pod pojmom špijunska kamera. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i mini objektivu (samo 10x10mm, , može se neupadljivo postaviti gotovo bilo gdje (čak i skriven u objektu). Slike snimljene mini kamerom su u Full HD 1920 x 1080 rezoluciji, a fotografije u 4032 x 3024 rezoluciji , stoga vrlo dovoljan za detaljnu evidenciju.

Uređaj podržava WiFi vezu i bežični je , što omogućuje jednostavnu montažu na zid ili strop, a naknadno možete kontrolirati sve funkcije kamere putem besplatno dostupne aplikacije za pametne telefone (iOS, Android) gdje možete mijenjati rezoluciju videa, duljinu pojedinačnih video zapisa, način snimanja - detekcija pokreta ili kontinuirano snimanje. Sigurnosna kamera se može spojiti na kućni router putem WIFI-ja ili P2P-a, što vam omogućuje da gledate sliku bilo kada i bilo gdje koristeći svoj mobilni telefon. Špijunska špijunska kamera podržava mikro SD memorijske kartice do 128 GB . Kamera se napaja baterijom od 1200 mAh , no uz pomoć strujnog kabela možete ju spojiti i na trajno napajanje, primjerice na utičnicu pomoću mrežnog AC/DC adaptera.

Savjeti za skrivanje i korištenje skrivene SPY kamere

1. Provjerite da ne kršite zakone.

Općenito, može se reći da je korištenje špijunskih špijunskih kamera kao i špijunske tehnologije vrlo diskutabilno. Naši zakoni izričito zabranjuju korištenje kamera na mjestima gdje je očito da je potrebno očuvati privatnost, kao što je spavaća soba ili kupaonica, WC. Ako namjeravate instalirati špijunsku kameru u svoju kupaonicu, morate biti sigurni da to radite legalno ili biste se lako mogli suočiti s optužbama, pravnim pristojbama ili čak prijetnjom zatvora. Osim toga, postoje posebni zakoni koji reguliraju audio snimanje intervjua, a koje se može razlikovati od video zapisa. Dakle, ako se odlučite koristiti skrivenu kameru, provjerite zakone u svojoj zemlji kako biste bili sigurni da se nećete miješati u nevolje.

Ako zapošljavate dadilje, medicinske sestre, spremačice ili druge zaposlenike, pobrinite se da s njima imate pismeni ugovor o pristanku na snimanje skrivenom kamerom. I u tom ugovoru možete navesti dogovorene uvjete da ih možete gledati ili snimati u bilo kojem trenutku dok rade svoj posao. Jasan pristanak pružit će vam određenu zaštitu da su bili svjesni praćenja, u slučaju da ikada trebate dokazati njihovo ponašanje ili postupke.

2. Provjerite radi li skrivena kamera točno onako kako trebate.

Najbolji način za najbolje skrivanje i korištenje špijunske kamere je vježbanje i vježbanje snimanja. Nakon što pronađete špijunsku kameru koju želite koristiti, morate je isprobati pod točnim uvjetima u kojima želite vježbati snimanje. Dakle, ako namjeravate snimiti video nekoga kako ulazi u sobu noću, provjerite hoće li vaša kamera raditi pod točno tim uvjetima. Ništa tragičnije nego dobiti video ono što želite snimiti, a na kraju, ne može se prepoznati ono što želite, ili snimak nije iz dobrog kuta, ili kamera nema noćni vid itd. Dakle dobro provjerite što očekujete od snimanja i je li vaša špijunska kamera prikladna i pravilno postavljena. Testirajte, testirajte i ponovo testirajte.

3. Dobra mjesta za skrivanje skrivene kamere

Kako biste shvatili gdje staviti kameru, samo pogledajte po sobi i vidite gdje se mala kamera može lako sakriti.

Visilice i lusteri - svjetla na stropu odlično su mjesto za skrivenu kameru. Samo rijetki misle da bi se tamo mogla postaviti špijunska kamera.

Namještaj poput stola, noćnog ormarića i komoda - većina soba ima namještaj, ovo može biti dobro mjesto za skrivenu kameru, skrivenu iza nekog uobičajenog predmeta, poput sata ili radija. Naravno, možete nabaviti i skrivenu kameru u satu i imati je direktno na noćnom ormariću.

Zavjesa ili zavjesa - još jedno odlično mjesto za skrivanje kamere može biti iza zavjese ili zavjesa. Ako želite malu špijunsku kameru, možete je spojiti na gornju stranu zavjese ili direktno na zavjesu.

TV prijemnik - Postavljanje male kamere blizu televizora ili na vrh televizora bila bi dobra ideja. Ako to učinite, provjerite je li malo izvan izravnog vidnog polja kako nitko ne bi lako primijetio kameru.

Laptop ili računalo - ako imate računalo i drugu računalnu opremu na stolu, ne bi trebalo biti teško pronaći način da sakrijete kameru.

Polica za knjige - postavljanje skrivene kamere na policu za knjige mogla bi biti dobra ideja. Pogotovo kada je skrivena kamera u obliku knjige ili možete podesiti knjige tako da kameru diskretno drže između knjiga.

Ukrasni predmet - svaka vaza, okvir za slike ili drugi ukrasni predmet uključujući igračke koje mogu prekriti ili sakriti kameru bit će dobra ideja za postavljanje.

Ogledala - možete kupiti dvostrano ogledalo i tamo staviti špijunsku kameru. Ili, u suprotnom slučaju, moguće je izravno kupiti ogledalo s ugrađenom skrivenom kamerom.

Lampe - jedna žarulja ili lampa se mogu izvaditi i unutra staviti špijunska kamera skrivena u lampi.

Cvijeće i biljke - možete staviti malu kameru u cvijet ili u teglicu i staviti je na prozorsku dasku, na primjer. Posebno će dobro funkcionirati skrivanje u biljkama jarkih boja.

Nadamo se da će vam ovi savjeti za skrivenu i špijunsku kameru i prijedlozi pomoći da sigurno i učinkovito pratite i snimate. Širu ponudu špijunskih kamera možete pronaći izravno na web stranici https://www.cool-mania.hr