Osobni alarm - prijenosni džepni mini alarm kao džepni pliš s volumenom do 100 db

Kod: 11-410
292,50 kn 217,50 kn Cijena bez PDV: 181,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Osobni alarm - prijenosni džepni mini alarm kao džepni pliš s volumenom do 100db (3x LR44 baterija) - trenutni zvučni alarm.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Osobni alarm - prijenosni džepni mini alarm kao džepni pliš s volumenom do 100db (3x baterija LR44) - trenutni zvučni alarm u slučaju opasnosti! To je vrlo koristan uređaj koji može zaštititi najugroženije skupine stanovništva. Svatko od nas ima svoje najmilije kojih se bojimo. Svijet je lijepo, ali opasno mjesto i nemamo svi odlučnost ili snagu da se obranimo od potencijalne prijetnje.

Na tržištu postoji niz zaštitnih sredstava - sprejevi za papar ili suze, koji su učinkoviti, ali nose određene rizike. Mini džepni alarm volumena do 100 db izvrsno je sredstvo zaštite - ako je potrebno, ako aktivirate alarm, oglasit će se glasan zvučni signal .

Mini džepni alarm - neupadljiv osobni alarm koji izgleda kao klasični modni dodatak

džepni alarm osobni privjesak mini prijenosna zaštita

Ako ste u opasnosti, osjećate da vas netko proganja ili ste u opasnosti, glasan zvuk će uplašiti potencijalnu prijetnju i privući pozornost ljudi oko vas - koji bi vam mogli pružiti potrebnu pomoć. Također je izvrstan alat za starije osobe koje žive same u slučaju potrebe (u slučaju ozljede ili druge nesreće) mogu upotrijebiti alarm za upozorenje svojih susjeda i pozvati potrebnu pomoć. Također se može koristiti za planinarenje ili ekstremne sportove , gdje u slučaju nesreće također trebate pozvati pomoć ili odrediti svoju lokaciju.

Džepni mini alarm kao privjesak za ključeve - trenutni zvučni alarm u slučaju opasnosti

mini alarmni privjesak prijenosni džepni personal

Mini alarm mali je, kompaktan i apsolutno neupadljiv . Izgleda potpuno poput plišane igračke - klasičnog modnog dodatka u obliku privjeska za ključeve ili privjeska na ruksak ili torbicu. Pokreću ga 3x LR44 baterije, koje su ugrađene izravno u alarm. Umetnite plastično tijelo alarma u plišani pompon i jednostavno aktivirajte alarm, samo postavite prekidač u položaj UKLJUČENO i u slučaju opasnosti izvucite osigurač - metalnu šipku umetnutu u alarm od plastične kugle, oglasit će se glasan zvučni signal zvuk. Da biste isključili alarm, umetnite metalnu šipku natrag u tijelo alarma.

Tehničke specifikacije:

Napajanje: baterija LR44 x3kom (uključeno)
Razina zvuka: 100 dB Glasan zvuk alarma
Trajanje baterije: do 1 godine
Kontinuirana sirena: do 40 minuta
Veličina plišanog pompona: 80 mm x 80 mm
Materijal alarma: ABS
Neto težina: 28g

Sadržaj paketa:

1x alarm
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene