Aparat za dekolter Angel

Kod: 94-004
42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Angel aerator dekanter - jednom ćete pokušati ovaj proizvod, od vas će ga voljeti. Poznato je da vino ima bolji okus kad se prozračuje. Decanter nudi upravo to.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Angel aerator dekanter - jednom ćete pokušati ovaj proizvod, od vas će ga voljeti. Poznato je da vino ima bolji okus kad se prozračuje. Decanter nudi upravo to. Ako pripremate zabavu kod kuće i želite privući pozornost gostiju, ovo je sjajan način kako poboljšati zabavu. Vaši gosti će uživati ​​u dobroj zabavi i još više, cijenit će kvalitetan okus vina.

Anđeo dekanter

Kako dekantirati vino bez profesionalne sommelier pribor i iskustva? Pokušajte upotrijebiti naš aerator anđela, uporaba je vrlo jednostavna i dekantiranje vina svedeno je na minimum. Odstranjivanje vina u karabini može potrajati nekoliko sati kako bi se postigao pravi učinak. Izvrsni aerator može naglasiti okus i miris vina izravno iz boce ulijevanjem vina kroz aerator u staklo. Lijevak za ukapavanje opremljen je sitom koji snima čak i najmanji sediment u vinu, a zračni kanali savršeno će gazirati vino u trenutku. Ovo je jednostavan postupak koji može naglasiti okus i miris svoga vina, kako bi imao savršeno iskustvo.

Ako imate okus dobrog vina, ali imate malo vremena, ovo je idealan ušteda vremena. Zaboravite na čekanje sat vremena dok vino ne udahne. Jednostavno je trebate otvoriti i sipati u staklo.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene