LED svjetlosni štapić 0,5m za rast biljaka 10W (5x paket)

Kod: 36-059
442.50 kn Cijena bez PDV: 368.75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

LED svjetlosni štapić 0,5m za rast biljaka 10W (5x paket), može poslužiti kao dodatna rasvjeta ili pomaže u pružanju potpore obnavljanju biljaka tijekom faze rasta, cvatnje i vegetacije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetlosni štapić 0,5m za rast biljaka 10W (5x paket), može poslužiti kao dodatna rasvjeta ili pomaže u pružanju potpore obnavljanju biljaka tijekom faze rasta, cvatnje i vegetacije. Pruža nevjerojatan način za uzgoj biljaka u hodnicima, staklenicima ili podrumima . Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljak, salata, ljekovito bilje, kel, špinat, lisnatog povrća, brokule, cvijeće, krastavaca i mnogo drugih voća i povrća. Također je pogodna za uzgoj biljaka u sobi. LED svjetlosni štap također je dobar izbor za kloniranje sadnica i za sve faze rasta biljaka.

Led rasti svjetlo bar

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

Svjetiljka s LED rastom ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, ekološki je sigurna, bez žarulja u svjetiljkama jer je LED tehnologija. Svjetlosna šipka dizajnirana je za uštedu okoliša i izuzetno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim sustavima fluorescentnih rasvjetnih tijela što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od 36 LED dioda velike snage . Radno okruženje za rad LED svjetlosne trake je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

LED svjetiljka postrojenja

Crvena i plava svjetlost dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 620-750nm i frekvenciju 400-484THz. Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 450-495nm i frekvenciju 606-668THz. Crveni spektar koristi klorofil A i klorofil B. Općenito, biljke trebaju sve crvene valne duljine za zdrav rast i razvoj.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Zato je LED svjetlosna traka pogodna za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Vrsta: ZW0066
Snaga: 10 W
Broj LED dioda: 36
LED: crvena i plava
LED valna duljina: crvena 660nm, plava 445nm
Dimenzije (mm): 500x10
Trajanje života: više od 50.000 sati
Svjetlosni tok: 9 plava 27 crvena, 225 ~ 357LM

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene