LED podatkovna ploča s podrškom od 7 boja - 51 cm x 15 cm

Kod: 95-027
2,542.50 kn Cijena bez PDV: 2,118.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED informativna ploča s podrškom od 7 boja - 51 cm x 15 cm s mogućnošću odabira tekstnih poruka u različitim verzijama boja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED informacijska ploča s podrškom od 7 boja - 51 cm x 15 cm s mogućnošću odabira tekstnih poruka u različitim verzijama boja. Pruža širok raspon upotrebe u raznim sektorima, kao što je LED informativna ploča na aerodromu, u banci kako bi se prikazao serijski broj klijenta, prodajni centri ili kladioničarski centri za prikaz trenutnih tečajeva ili u drugim poslovnim operacijama. Istaknite svoju marku inovativni i posegnuti za potencijalnim prolaznicima na privlačan način. LED ploče - osvjetljavanje oglasa, gdje možete unaprijed postaviti vlastiti tekst. Idealno za različite operacije. Ploče za oglašavanje također mogu biti prilagođene - cijena je odgovarajuća zahtjevima.

Ledena ploča sedam boja

LED panel možete programirati jednostavnim i brzim korištenjem USB veze s računalom i priloženim softverom. Zahvaljujući ugrađenu flash memoriju na LED uređaju, možete pohraniti nekoliko desetaka poruka odjednom. LED zaslon od 51 cm x 15 cm nudi 2 retka za izradu teksta ili 1 redak s većim fontom radi bolje čitljivosti s udaljenosti. LED zaslon podržava svjetske jezike i nudi različite postavke za tekstualne poruke kao što je širok izbor tipova fonta, simbola, brojeva i različitih efekata, kao što su brzina prikaza (pomicanje teksta) i još mnogo toga. Poruke na višenamjenskom LED zaslonu postat će vrlo atraktivne za oglašavanje i informativne svrhe . Također je moguće prikazati sat ili male slike na LED zaslonu .

LED panel sa sedam boja nudi uštedu energije u obliku načina uštede energije - automatsko uključivanje / isključivanje uređaja prema korisničkim postavkama, uključivanje / isključivanje, podešavanje do 16 razina svjetline . Proizvođač izjavljuje vijek trajanja LED zaslona za više od 100.000 sati. Zidnu LED ploču možete postaviti u zatvorenom prostoru i na otvorenom zahvaljujući vodonepropusnosti uređaja.

Specifikacija prikaza:

Rezolucija: 16 x 64 piksela
Dimenzije: 51 x 15,2 x 5,5 cm (
L 20 "x H 6" x D 2 ")
Pokrov: okvir od aluminijske legure
Boja zaslona: jedna boja, 2 boja ili 7 boja
Funkcijska podrška: Vrijeme - HH: MM: SS, datum
Radna snaga: Ulazni napon je AC 110V-240V (zadani)
IP vodootporna: IP54 (vodootporna)
Najbolja udaljenost gledanja: 3-50 metara
Trajanje života: 100.000 sati
Radna temperatura -40 ° do +60 °


Sadržaj pakiranja:

1x RGB LED zaslon
2x nosač za montažu
1x 220V kabel napajanja
1x CD s softverom i priručnikom

PS ako ste zainteresirani, možemo proizvesti prilagodljivi LED programabilni zaslon u skladu s potrebnim dimenzijama ili bojom zaslona.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene