Audio prevoditelj + prevoditelj fotografija na 72 jezika - DOSMONO T2 s Bluetooth / WiFi / 4G

Kod: 70-011
2.392,50 kn Cijena bez PDV: 1.993,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Audio prevoditelj + prevoditelj fotografija na 72 jezika - DOSMONO T2 s Bluetooth / WiFi / 4G podrškom za prijevod fotografiranih tekstova na 28 jezika.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Audio prevoditelj + prevoditelj fotografija na 72 jezika - DOSMONO T2 s Bluetooth / WiFi / 4G podrškom za prijevod fotografiranih tekstova na 28 jezika. Elektronski govorni prevoditelj opremljen je kamerom i 3,7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir . Džepni prevoditelj može upravljati glasovnim prijevodom na 72 jezika, a na 28 jezika može i prevoditi tekst (preko fotografiranih slika) . višenamjenski uređaj s elektroničkim dvosmjernim prevoditeljem , koji između ostalog uključuje funkciju "pritisnite za razgovor" (pritisnite i razgovarajte na bazi Walkie-Talkie), turistički vodič, Bluetooth i WiFi vezu, 4G mrežu putem ugrađene SIM kartice i Mnoge druge dodatne funkcije: Možete započeti prevod razgovora sa strancima i sve ostalo što vam je potrebno za prevođenje. Nema više tumača ili vodiča na odmoru, ovaj je elektronički mrežni govorni prevoditelj dovoljan za vas.

Veliki full-color 3,7 "zaslon osjetljiv na dodir omogućuje udobnu kontrolu različitih značajki uređaja. Glasovni prevoditelj ima ugrađenu stražnju kameru od 13 Mpx za snimanje ne samo visokokvalitetnih slika, već i za snimanje teksta na stranom jeziku, i prevoditelj će ga nakon toga prevesti na odabrani jezik.

Sljedeća 28 jezika podržani su za prevođenje fotografiranih rečenica i tekstova: kineski (mandarinski), engleski (Sjedinjene Države), arapski, danski (Danska), njemački (Njemačka), španjolski (Španjolska), finski (Finska), talijanski (Italija), poljski (Poljska), portugalski (Portugal), švedski (Švedska), indonezijski (Indonezija), češka (Češka Republika), filipinski (Filipini), hrvatski (Hrvatska), islandski (Island), mađarski (Mađarska), Vijetnamski (Vijetnam), turski (Turska), grčki (Grčka), bugarski (Bugarska), ukrajinski (Ukrajina), hebrejski, tajlandski (Tajland), francuski (Francuska), japanski (Japan), korejski (Južna Koreja), ruski ( Rusija).

Najbolji prevoditelj za online prijevod rečenica i tekstova - Dosmono T2.

Džepni prevodilac - Smart prevodilac DOSMONO T2

mrežni prijevod teksta i fotografija dosmono

Nemojte više prestati upoznavati nove zemlje zbog jezične barijere, prepustite komunikaciju inovativnom prevoditelju.

Revolucionarni online prevoditelj je zbog svog praktičnog, laganog i visokokvalitetnog dizajna pogodan za svakodnevnu upotrebu u životu i radu . Korištenjem svjetske tehnologije glasovnog prevođenja i usluge oblačnog prevođenja Microsoft Azure stopa stope prepoznavanja prijevoda iznosi i do 97% . Uz podršku od 72 jezika, ograničenja putovanja bit će neograničena i više nećete morati odlučivati ​​hoćete li posjetiti strane zemlje ili nećete ići u inozemstvo zbog jezične barijere.

prijevod riječi putem džepnog prevoditelja

Prevoditelj skeniranih tekstova

Rukopisi, dokumenti, logotipi, natpisi - prevoditelj sve to prevodi bez ikakvih problema. Samo skenirajte tekst koji želite prevesti i na zaslonu će se prikazati prijevod na jezik koji vam je potreban.

audio prevoditelj

Turistički vodič

Vaš uređaj ima značajku vodiča s kojom se nećete izgubiti u nijednoj zemlji. Omogućit će vam dovoljno informacija o zemlji koju posjećujete, za upoznavanje s lokalnom poviješću, zemljopisom, klimom, kulturom, hranom i tako dalje.
Također će vam preporučiti savjete za izlete, sportske aktivnosti ili pješačke staze. Na ovom ćete uređaju pronaći i kalkulator za pretvaranje valuta i za razne mjerne jedinice.

prevoditelj za odmor

Globalna jezična komunikacija

Na temelju signala globalne 4G mreže možete stvoriti grupu za komunikaciju između korisnika prevoditelja DOSMONO. Generirat ćete komunikacijski kôd za stvaranje privatne grupe i možete komunicirati sa svojim prijateljima ili poslovnim partnerima.
Dostupno je do 6 kanala za komunikaciju s više korisnika na njihovim jezicima tijekom poslovnih sastanaka, putovanja itd.

pametni prevoditelj dosmono t2

Digitalni prevoditelj podržava 4G mrežu - SIM karticu

Na stražnjoj strani uređaja uklonite držač za Nano SIM karticu pomoću priloženih pinceta.
Zatim umetnite SIM karticu (sa zlatnim čipom prema dolje) u držač i ponovo umetnite držač u uređaj.

prijenosni prevoditelj s fotoaparatom

Izuzetno dugo trajanje baterije u stanju čekanja

Integrirana prevoditeljska baterija veličine 3300 mAh puni se za otprilike 3 sata, a zatim omogućuje radno vrijeme 8-10 sati, u stanju pripravnosti do 72 sata (3 dana).

Internetski prevoditeljski sustav podržava 72 jezika

Engleski, kineski, arapski, danski, njemački, španjolski, australijski, francuski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, vijetnamski, tajlandski i mnogi drugi.

jezična podrška prevoditelj dosmono t2

Značajke:

PLUS Podrška od 72 jezika za glasovno prevođenje
PLUS Podrška 28 jezika za prijevod teksta i slika
PLUS Zaslon osjetljiv na dodir 3,7 "
PLUS Spajanje na Bluetooth, WiFi i 4G mreže
PLUS Audio izlaz 3,5 mm
PLUS Prevoditelj fotografija
PLUS Turistički vodič
PLUS "Pritisnite za razgovor" funkcija između prevoditelja

Tehnički podaci:

Model: T2
Zaslon: 3,7 "TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir
Rezolucija zaslona: 800x480
Operativni sustav: Android
Mrežne postavke: Bluetooth / WiFi / 4G
Podrška jezika: 72 za glasovni prijevod
Audio izlaz: 3,5 mm slušalice
Podržani formati: WAV, MP3, TXT
Ram: 1 GB
Memorija: 16GB
Stražnja kamera: 13 Mpx
Baterija: 3300 mAh
Radno vrijeme: do 3 dana
Punjenje: mikro USB
Boja: crna, narančasta
Dimenzije: 128 mm (duljina) x 60 mm (širina) x 14 mm (debljina)
Težina: 144 g

Sadržaj paketa:

1x Višenamjenski prevoditelj
1x Micro USB kabel
1x pinceta
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene