Glasovni prevoditelj mini - NULA za pametni telefon Android / iOS - 40 jezika / 93 naglaska

Kod: 70-017
1,117.50 kn Cijena bez PDV: 931.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Glasovni prevoditelj mini - NULA za pametni telefon Android / iOS - 40 jezika / 93 naglaska Plug & Play + APP kontrola - handsfree prijenosni prevoditelj.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Glasovni prevoditelj mini - NULA za pametni telefon Android / iOS - 40 jezika / 93 naglaska Plug & Play + APP kontrola - handsfree prijenosni prevoditelj. Ako često putujete, bilo da se radi o poslu, radi posla ili jednostavno zbog svog hobija, tada znate koliko problematično može biti kada posjetite znamenitosti zemlje u kojoj se nalazite ili želite upoznati novu kulturu i ljude, mogu naići na stranu jezičnu barijeru. I zato je NULTI prijenosni mini priručni prevoditelj tu za vas!

Prijenosni mini govorni (glasovni) prevoditelj NULA - Kompaktan dizajn i mini dimenzije

Prema vašem novom mini džepnom prevoditelju, možete se osloniti na njegov potpuno prijenosni dizajn koji može stati u vaš novčanik, džep ili torbicu. Razvijen s malim, ali snažnim osjetljivim mikrofonskim sustavom , NULL prevodilac sa 40 svjetskih jezika učinkovito razdvaja glasovne ulaze koji dolaze iz četiri različita smjera , s potpuno integriranim smanjenjem šuma kako bi se osiguralo da ulaz prima jasno i točno. To nećete postići korištenjem bilo koje dostupne uobičajene aplikacije za prijevod.

snažni osjetljivi mikrofonski sustav - nula prevoditelj

Inteligentna komunikacija je jednostavna - Handsfree

Opremljen inteligentnom tehnologijom reprodukcije , vaš handsfree prevoditelj ZERO lako će snimati glas i reproducirati ga na vašem materinjem jeziku izravno putem vašeg pametnog telefona. Uživajte u razgovoru bez ruku održavajući kontakt očima i ne morate prestati razgovarati ili se ograničavati, jer NULA prevodi u stvarnom vremenu . Nikad prije nije napravljen prevoditelj s tako inteligentnim značajkama reprodukcije!

handsfree pametni prevoditelj nula

3 složeni načini

Vaš novi prijenosni mini instant trenutni prevoditelj ZERO nudi tri složena načina rada koji vam mogu pomoći u navigaciji u različitim situacijama. Idealno za sastanke, razgovore, pa čak i za svakodnevne razgovore. ZERO Translator podržava tehnologiju Plug and Play za pametne telefone, tako da u bilo kojem trenutku možete imati trenutni pristup prevedenim razgovorima.

prevoditelj zero - plug and play tehnologija za pametne telefone

Način prevođenja

Način prevođenja savršen je kada tražite brzi prijevod rečenica na druge jezike. Jednostavno priključite NULU u telefon i započnite razgovor. Nulta glas prevoditelj će točno snimati, prevoditi i prezentirati svoje rečenice u realnom vremenu izravno na zaslonu vašeg smartphone, kako bi ga lakše za svakoga razumjeti i gledati ono što je rekao.

mini kompajler nula - način prevođenja

Način sastanka

Probojna tehnologija 4-mikrofona ZERO -a omogućuje vam snimanje i razdvajanje glasova do četiri različita zvučnika u bilo kojem razgovoru u načinu sastanka. Tako će vam biti lakše obratiti pažnju na sastanak i provjeriti što je rečeno na vašem materinjem jeziku, pregled tko je što rekao. ZERO može snimati više jezika za vas u isto vrijeme. A onda čak možete izvaditi dnevnik, spremiti ga na telefon ili poslati kolegama e-poštom!

nulti glasovni prevoditelj - način sastanka

Način razgovora

Ne oslanjajte se na svoj pametni telefon ili ručni uređaj za snimanje razgovora - umjesto toga, za sve će se pobrinuti NULL prevodilac! ZERO mini prevoditelj odmah snima vaš razgovor , odvaja glas osobe koja pita i od sugovornika i sve ih pohranjuje izravno na vaš pametni telefon ! Više se ne morate brinuti da li će vaš uređaj snimati jasno - ZERO je posebno dizajniran s prilagodljivim smanjenjem šuma kako bi se osiguralo da vaši razgovori budu snimljeni jasno i točno.

džepni prevoditelj nula - način razgovora

Prilagodljivo smanjenje buke

Prevoditelj putovanja ZERO koristi napredni mikroprocesor i algoritam neuronske mreže kako bi osigurao da vaše prilagodljivo smanjenje šuma radi na izolaciji različitih zvučnika istovremeno. Ova jedinstvena značajka povećava točnost do 90% i podržava višesmjerno snimanje iz 4 različita smjera.

putni prevoditelj nula - 4 smjerno snimanje

Podržava 40 jezika i 93 naglaska!

Prijenosni mini prevoditelj ZERO najopsežniji je prijevodni uređaj trenutno dostupan na tržištu s tako malim dimenzijama. Uz podršku za do 40 jezika i 93 različita naglaska, možete biti sigurni da sve možete komunicirati, artikulirati i razumjeti praktički bilo gdje u svijetu!

Svi podržani jezici (40)

Portugalski, arapski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski, njemački, talijanski, ruski, japanski, korejski, katalonski, češki, danski, finski, grčki, hebrejski, hindski, hrvatski, mađarski, indonezijski, malajski, nizozemski, norveški, poljski, rumunjski, Bugarski, slovački, slovenski, švedski, tamilski, teluški, tajlandski, turski, vijetnamski, islandski, ukrajinski, urdu, filipinski

Svi podržani naglasci (93)

Engleska, SAD, Australija, Kanada, Gana, Irska, Indija, Kenija, Nigerija, Novi Zeland, Filipini, Tanzanija, Južna Afrika, Singapur, Francuska, Kanada, Španjolska, Amerika, Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Dominikanska Republika, Ekvador, Gvatemala, Honduras, Meksiko, Nikaragva, Panama, Peru, Portoriko, Paragvaj, El Salvador, Urugvaj, Venezuela, Portugal, Brazil, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein, Alžir, Egipat, Izrael, Indija, Irak, Jordan, Kuvajt, Libanon, Maroko, Oman, Palestina, Katar, Saudijska Arabija, Tunis, Kina, kanton, Tajvan, Njemačka, Italija, Rusija, Japan, Koreja, Španjolska, Češka, Danska, Finska, Grčka, Izrael, Hrvatska, Mađarska, Indonezija, Malezija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Slovenija, Švedska, Indija, Šri Lanka, Malezija, Singapur, Tajland, Turska, Vijetnam, Island, Ukrajina, Indija, Pakistan, Filipini

govorni prevoditelj - podrška za 40 jezika i 93 naglaska

NULA najmanji prevoditelj na svijetu

ZERO je više nego samo džepni prevoditelj - to je složeni jezični alat posebno dizajniran da pomogne ljudima kao putnicima, poslovnim profesionalcima, novinarima, ljubiteljima digitalnih uređaja i visokotehnoloških naprava i olakša im uranjanje u novo okruženje , kao i da se povežete s drugima bez obzira na jezičnu razliku, kako biste bili sigurni da mogu udobno komunicirati u inozemstvu.

I ne zaboravite, ZERO prevodilac je savršeno malen da stane bilo gdje - u džep, torbu ili novčanik! Jednostavno ga povežite sa svojim pametnim telefonom i započnite razgovor , Zero će preuzeti kontrolu i pobrinuti se za prijevod.

zero translator - mini džepni prevoditelj

Aplikacije za prijevod / džepni prevoditelji

Rješenje za nisku frekvenciju i plitku komunikaciju. Budući da većina prevoditelja djeluje ručnim usmjeravanjem prevoditeljskog uređaja na ispitanika ili pritiskom na tipke, mnoge nepotrebne radnje potrebne za upravljanje tim skupim uređajima bile su teške za rad i neupotrebljive.

džepne aplikacije za prevođenje

S laganim metalnim tijelom, veličine 4 cm x 1,5 cm x 7 mm i umetnutim u kompaktno kućište, ZERO prevodilac se bez problema lako može pohraniti u torbu, novčanik ili čak u džep košulje. Instalacija je brza, aplikacija je dostupna u Google Play trgovini i Huawei App Gallery ili Apple trgovini . Samo umetnite uređaj u telefon, kliknite aplikaciju i u rukama imate najtočniji i najsnažniji prevoditelj.

nulti prevoditelj - povezivanje sa pametnim telefonom

Prevoditelj putovanja ZERO ima korisnu značajku koja vam omogućuje spremanje svih razgovora na telefon i mogućnost ili spremanja za buduću upotrebu ili slanja zapisnika razgovora putem e-pošte. Samo izvadite NULL prevoditelj, preuzmite aplikaciju na telefon, priključite prevoditelj u telefon i uređaj će prevesti razgovor. Baš jednostavno! Glas se jasno čuje, a tekst na ekranu jasno čita.

nula najmanji prevoditelj na svijetu - mini dimenzije

Tehničke specifikacije:
Proizvod: Prijenosni mini-prevoditelj ZERO
Boja: svemirsko siva (tamno siva)
Materijal: Aluminij
Dimenzije: 40 x 17 x 7,2 mm
Dimenzije (s priključkom): 40 x 25 x 7,2 mm
Težina: 6,6g
Veza: OTG
Kompatibilno s: USB tip C / Lightning (Apple)

Mikrofon:
Tip: analogni mikrofon
Frekvencijski odziv: 20 Hz do 20000 Hz
Broj mikrofona: 4
Smjer prepoznavanja: sprijeda / straga / lijevo / desno
Kut prepoznavanja glasa (vodoravno): 60 °
Kut prepoznavanja glasa (okomito): 0 ~ 40 °
Preporučena udaljenost prepoznavanja glasa: 20 cm do 100 cm
Maks. udaljenost prepoznavanja glasa: 150 cm

Softver:
Aplikacija: Timekettle
Podržani jezici: 40
Podržani naglasci: 93
Podrška za sustave i verzije: iOS 11.0 i novije verzije / Android 7.0 i novije verzije
Rad: automatski / ručno
Smanjivanje buke: Oblikovanje snopa / neuronska mreža

Sadržaj paketa:

1x NULTA Prevoditelj
1x korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene