Luksuzni uredski SET za dokumente za uredski stol 6 kom crna koža + drvo

Kod: 96-055
262,90 U$ Cijena bez PDV: 219,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Luksuzni uredski SET za dokumente za uredski stol 6 kom crna koža + drvo - set od prirodnog drva i umjetne kože (100% ručni rad).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni uredski dokument SET za uredski stol 6 kom crna koža + drvo - set prirodno drvo i umjetna koža (100% ručni rad) sastoji se od 6 korisnih dodataka koji će organizirati vaš radni stol i održavati ga urednim. Na našoj web stranici možete pronaći različite stolne garniture izrađene od drva i kože u različitim bojama koje možete koristiti u svojim uredima kako biste ukrasili i dizajnirali svoj stol . Ovaj jedinstveni, visokokvalitetni SET za radni stol pretvorit će vaš ured u potpuno drugačiji mjesto.

Maksimalna reprezentativnost zajamčena je korištenjem najkvalitetnijih materijala - kože i drva. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od visokokvalitetnog drva i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crne kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 6 uredskih potrepština: stalak za olovke i olovke, držač za bilješke, stolni podmetač s poklopcem za dokumente, držač za kalendar i stalak za olovke i posjetnice, set zlatnih olovaka - nalivpero i kemijska olovka.

Luksuzni set pogodan i kao poklon za oca, prijatelja ili šefa (kolegu)

uredski set koža i drvo boja crna

Drveni stalak + zlatne olovke - SET olovaka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost korištenja različitih olovaka za različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za normalno pisanje, a nalivpero za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli ovaj set izgleda luksuzno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u izradi. Ovaj stolni ukras omogućit će vam da dosegnete olovku koja vam je potrebna kada vam zatreba. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

garnitura za radni stol - crna koža drvo

Radna prostirka dizajnirana je tako da vam važni dokumenti uvijek budu pri ruci i da nisu na dohvatu stranih očiju ljudi oko vas. Zahvaljujući skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente sigurno sakrijete . Ispod poklopca nalazi se prostor u koji možete lako pohraniti važne dokumente.

luksuzni kožni podložak za dokumente

Luksuzni uredski set za olovke, dokumente i papire od drva . Ovaj stolni dodatak jedan je od naših najboljih pomagača pri radu u uredu. Treba nam mjesto gdje možemo raditi u miru bez kaosa na stolu, treba nam sve biti posloženo. Uz organiziranje olovaka i pribora na stolu, uz naš set imate sve organizirano .

drveni luksuzni uredski set

100% ručni rad, drvo i 100% umjetna koža - ovo je idealan poklon za svakoga tko cijeni kvalitetan proizvod

ručno rađena koža

O koži: za izradu naših proizvoda koristi se samo 100% umjetna koža prvoklasne (Exclusive) kvalitete . Proizvodnja takvih proizvoda je isključivo ručni rad .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu uzrokovali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu uredskih garnitura i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao i originalna životinjska koža, a niti jedna životinja nije ozlijeđena.

ručna obrada drveta

Značajke:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od umjetne kože i drveta
plus 100% RUČNI RAD
plus Luksuzni dizajn: crna koža i crno drvo
plus 6 komada pribora
plus 100% reciklirati + ECO friendly

Specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: crna
Boja metala dodataka: zlatna

Sadržaj paketa:

1x stalak za kemijske i olovke
1x držač papira za bilješke
1x podloga za stol s poklopcem za dokumente
1x držač za kalendar i stalak za olovke i posjetnice
1x set zlatnih olovaka - nalivpero i kemijska olovka

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene