Plavi luksuzni uredski stolni set od kože - 7 kom (ručni rad)

Kod: 96-047
262,90 U$ Cijena bez PDV: 219,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Plavi luksuzni uredski stolni set od kože - 7 komada dodatna oprema od sintetičke luksuzne kože u plavoj boji, 100% ručni rad.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Plavi luksuzni uredski stolni set od kože - 7 komada pribora od sintetičke luksuzne kože u plavoj boji, 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je korištenjem najkvalitetnijih materijala sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi su ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom . Jedinstveni dizajn plave kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 7 komada uredskog materijala: radni blok, držač za olovke, stalak za mobitel, držač papira za bilješke, podloga za piće, podloga za miša i seta zlatnih olovaka - kemijska i nalivpera.

elegantan uredski stolni set plave boje

Kožni stalak na radnom stolu od plave kože sa + zlatnim olovkama - SET olovka se sastoji od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijskom olovkom možete koristiti obično pisanje, a nalivperom potpisujete ugovore i druge važne dokumente. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras za stol omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

set luksuzne olovke zlatne boje

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

kožna podloga za miš

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete . Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu uredskih garnitura i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda jednako luksuzno kao i originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO IZRAĐENO
plus Luksuzni dizajn: plava koža
plus 7 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Materijal: sintetička koža, metal
Boja: plava koža
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radni jastučić
1x stalak za olovke
1x držač papira za bilješke
1x stalak za mobitel
1x jastučić za piće
1x podloga za miš
1x set zlatnih olovaka s bazom: kemijska i nalivpera.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene