Shrek maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-286
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Shrek maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Shrek kostim (maska) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Shrek maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Shrek kostim (maska) za djecu i odrasle izrađen od 100% prirodnog lateksa koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Shrek maska za karneval

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Shrekova maska bilježi sve detalje ovog omiljenog lika, uključujući njegov prepoznatljiv izgled i zelenu boju. Pogodan je za svaku priliku, od zabave za Noć vještica do karnevala, a jamči vam autentičan Shrek look. Ova lateks maska u obliku Shreka stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Shreka najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Shrek maska za Noć vještica

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Shrek maska za odrasle

Sadržaj paketa:

1x Shrek maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene