Uredska ladica - drvena ladica za dokumente ružino drvo s kožom (ručno rađena)

Kod: 96-038
130,90 U$ Cijena bez PDV: 109,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Uredska ladica - drvena ladica za dokumente ružino drvo s kožom (ručno rađena). Luksuzne ladice za pismo koje se mogu složiti za vaš stol.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Uredska ladica - drvena ladica za dokumente ružino drvo s kožom (ručno rađena). Luksuzni Stackable pismo posude za svojim radnim stolom. Taj jedinstveni kvalitetan dokument ladicu učinit će vaš ured potpuno drugačije mjesto. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala, poput ružinog drveta i sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasnog drveta i 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn u kombinaciji zlatne galanterije, drveta Paliisander i crne kože izgleda izuzetno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Tijelo je izrađeno od ružinog drveta, rubovi su prekriveni crnom kožom, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj dodatak za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

Luksuzna ladica za dokumente - koža + drvena

složene ladice za pismo drvene kože

ručno rađena koža

100% ručno izrađena, 100% sintetička koža i odabrano drvo - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno obrađeno drvo

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: crna koža, ružino drvo i zlatni dodaci
plus Drveno tijelo, kožni rub, unutrašnja strana antilopa

Specifikacija:

Materijal: drvo, koža, metal, antilop
Boja kože: crna
Boja metala: zlatna
Boja drveta: smeđa
Dimenzije: 10x23x32 cm

Sadržaj paketa:

1x drveni pladanj (dvostruki)

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene