LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela led

Kod: 78-019
141,90 U$ 108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela LED sa kontrolom putem aplikacije u pametnom telefonu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela LED s upravljanjem putem aplikacije u pametnom telefonu. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Duljina lakog lanca je 5 metara, visina najduže okomite trake je 60 cm.

LED okomite trake - TWINKLY lanac 5M - 190kom bijela LED

vodio osvijetljene okomite trake

Svjetlosna traka sastoji se od 190 dijelova LED svjetiljki pogodnih za ukrašavanje zidova. Svjetla su podijeljena u 50 okomitih traka koje sadrže LED svjetla s uzorkom od 2-4-6-2-5 komada razmaknutih svakih 10 cm. Ovo zlatno izdanje uključuje AWW diode - pomoću kojih možete pored intenziteta postaviti i idealnu bijelu boju po potrebi - od jantarne, preko toplo bijele, do hladno bijele. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Božićne lampice za kućno skladište - božićne ukrase na otvorenom i unutarnjem prostoru

wifi led svjetla bijela

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li imati zlatne drangulije na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

Univerzalni LED lanac lanaca kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcijski USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš lagani lanac će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda na koju možete postaviti točnu boju bijele boje - od jantarne, preko toplo bijele do hladne bijele boje

zlatno izdanje blistavo

Značajke:

plus 190 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus Jantar / zlato, toplo bijelo i hladno bijelo svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44

Specifikacija:

Model: TWI190GOP-TEU
Broj dioda: 190
Broj okomitih traka: 50
Shema trake: 2-4-6-2-5 LED svjetla
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 5x0,6 m (D x V)
Razmak LED dioda: 10cm
Razmak okomitih traka: 10cm
Otpor: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: AWW mat + čist, konkavan
Kabel: proziran
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED lanac s 190 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene