LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela led

Kod: 78-019
141,90 U$ 86,90 U$ Cijena bez PDV: 72,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela LED sa kontrolom putem aplikacije u pametnom telefonu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED okomite trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa AWW diodom od 190 kom - bijela LED s upravljanjem putem aplikacije u pametnom telefonu. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Duljina lakog lanca je 5 metara, visina najduže okomite trake je 60 cm.

LED okomite trake - TWINKLY lanac 5M - 190kom bijela LED

vodio osvijetljene okomite trake

Svjetlosna traka sastoji se od 190 dijelova LED svjetiljki pogodnih za ukrašavanje zidova. Svjetla su podijeljena u 50 okomitih traka koje sadrže LED svjetla s uzorkom od 2-4-6-2-5 komada razmaknutih svakih 10 cm. Ovo zlatno izdanje uključuje AWW diode - pomoću kojih možete pored intenziteta postaviti i idealnu bijelu boju po potrebi - od jantarne, preko toplo bijele, do hladno bijele. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Božićne lampice za kućno skladište - božićne ukrase na otvorenom i unutarnjem prostoru

wifi led svjetla bijela

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li imati zlatne drangulije na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

Univerzalni LED lanac lanaca kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcijski USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš lagani lanac će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda na koju možete postaviti točnu boju bijele boje - od jantarne, preko toplo bijele do hladne bijele boje

zlatno izdanje blistavo

Značajke:

plus 190 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus Jantar / zlato, toplo bijelo i hladno bijelo svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44

Specifikacija:

Model: TWI190GOP-TEU
Broj dioda: 190
Broj okomitih traka: 50
Shema trake: 2-4-6-2-5 LED svjetla
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 5x0,6 m (D x V)
Razmak LED dioda: 10cm
Razmak okomitih traka: 10cm
Otpor: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: AWW mat + čist, konkavan
Kabel: proziran
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED lanac s 190 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene