4g crtica - Dvostruka kamera Cloud 4G / WiFi s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X5

Kod: 55-208
2,992.50 kn Cijena bez PDV: 2,493.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

4g crtica - Dvostruka kamera Sustav automobila u oblaku 4G / LTE / WiFi sa GPS nadzorom uživo + slika u stvarnom vremenu s kamera - PROFIO X5

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

4G crtica - Dvostruka kamera Cloud sistem automobila 4G / LTE / WiFi sa GPS nadzorom uživo + slika u stvarnom vremenu s kamera - PROFIO X5 (aplikacija za daljinsko praćenje / web) . Najnoviji sustav kamera tvrtke PROFIO Electronics X5 nudi funkcije kao što su GPS Tracker , GPS internetsko praćenje vozila uživo putem aplikacije na telefonu ili računalu, kao i prikaz žive slike s kamere u stvarnom vremenu. Riječ je o rekorderu s mogućnošću spajanja 2 kamere (prednja, stražnja), koji omogućuje istovremeno snimanje videozapisa s obje kamere (podrška micro sd do 128 GB ). Prednja kamera ima razlučivost FULL HD 1920x1080p . Kamere imaju minimalne dimenzije i ne ograničavaju prostor u vozilu. Uređaj android boxa može se sakriti , pa ga nije potrebno postavljati na nadzornu ploču i ne remeti pogled iz vozila.

Također ćete cijeniti podršku za stvaranje WiFi 4G pristupne točke putem umetnute 4G SIM kartice . Slike se pohranjuju na podržanu micro SD memorijsku karticu do 128 GB . Ovaj sustav fotoaparata nema gumbe izravno na uređaju, tako da sprečava bilo kakve moguće manipulacije i pokušava uređivati / brisati snimke. Napajanje sustava instalira se izravno u kutiju s osiguračima u vozilu. Položaj Android kutije moguće je bilo gdje u vozilu, na mjestu gdje kutija neće biti vidljiva. Nudi mogućnost zaključavanja umetnutog SIM-a kao i Micro SD kartice od neovlaštenog uređivanja zapisa. Kamera također može snimati zvuk putem mikrofona smještenog u SOS gumbu na vanjskom kabelu.

Dvostruka kamera 4G Cloud / Android u vaše vozilo za daljinsko praćenje u stvarnom vremenu

Praćenje uživo s 4G crtica - Profio X5

cloud dash cam sustav za automobil PROFIO X5

Na kabelu imate i vanjsku SOS tipku , a u slučaju nužde možete je pritisnuti 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Analiza ponašanja vozača - ugrađeni 9-osni G senzor omogućuje vam bolje provođenje analize ponašanja vozača. U slučaju neprimjerenog ponašanja vozača, poput brzog ubrzanja, jakog kočenja ili velike brzine motora , kamkorder će vas upozoriti na tu činjenicu pomoću aplikacije i istovremeno spremiti zapis vožnje na SD karticu kao i na Cloud server . Profio X5 idealan je i sofisticiran način za povećanje sigurnosti vašeg automobila stalnim nadzorom ili sveobuhvatno rješenje za tvrtke u smislu praćenja kretanja njihove flote.

Usporedba pojedinih modela sustava kamera PROFIO Cloud

profio dascams usporedba

usporedba profio x1 x2 x4 x5 oblačne kamere u vozila

Sustav nadzora s funkcijama zaštite vozila i daljinskog nadzora u stvarnom vremenu

Videozapise uživo možete gledati s kamere putem besplatno dostupne mobilne aplikacije (podrška za Android / iOS ) pod nazivom " Tracksolid " ili putem web platforme na računalu.

Pomoću ove aplikacije također je moguće u stvarnom vremenu pratiti internetski GPS položaj vozila na karti. Komplet kabela dizajniran je za izravnu vezu s kutijom osigurača 12 / 24V , omogućavajući trajno napajanje fotoaparata automobila. Prednost je sustav dvostrukih kamera koji pružaju snimke s prednje ili stražnje kamere. S vozilom se možete povezati putem aplikacije za mobilni telefon, kao i putem PC platforme ili tableta. Karta prikazuje vaš trenutni položaj s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

app profio x5 auto kamera s GPS-om i prijenosom uživo

S vozilom se možete povezati putem aplikacije na mobitelu, kao i WEB platforme , na računalu ili tabletu.

Karta prikazuje vaš trenutni položaj s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

Sustav kamera za automobil s nadzorom uživo profio x5

Uživajte u GPS praćenju izravno putem web sučelja www.tracksolid.com

Nema potrebe za instaliranjem bilo kakvog softvera. Sve je dostupno putem interneta iz web preglednika na radnoj površini, prijenosnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo automobila ili kamiona. Ako je vozilo na mreži, vidjet ćete njegovo trenutno mjesto na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegovo posljednje poznato mjesto. Svako vozilo ima svoj jedinstveni ID broj nakon registracije, a pomoću ovog ID-a možete pronaći zapise o vožnji u svojoj povijesti vožnje (7-dnevna povijest). Nakon pokretanja arhivirane vožnje, kretanje možete vidjeti na karti. U detaljnom rasporedu možete vidjeti u koje vrijeme i na kojoj je adresi točno vozilo bilo u tom trenutku. Značajka GEO FENCE omogućuje vam slanje obavijesti e-poštom prilikom napuštanja označenog prostora (ako vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu). Da biste koristili značajke, morate kupiti licencu za praćenje.

nadzor uživo kamere automobila profio x5
Tracksolid aplikacija za sustav fotoaparata Profio X5

Video događaji u oblak

U slučaju ozbiljne nesreće, sudara ili abnormalnog ponašanja, videozapis se automatski prenosi u oblak . Zahvaljujući 4G vezi možete postići veće brzine prijenosa podataka i veću pokrivenost, omogućujući vam da odmah reagirate ili djelujete.

kamera za automobil u oblaku Profio X5


Različiti scenariji korištenja

Android BOX Profio X5 je uređaj koji omogućuje široku upotrebu. Kamere se mogu postaviti bilo gdje u vozilu.

scenariji korištenja sustava automobilskih kamera profio x5

DBA - Analiza ponašanja u vožnji

Nadgledanje podataka o ponašanju vozača, uključujući snažno ubrzanje, snažno kočenje i ekstremne zavoje, pomoći će smanjiti nesreće u voznom parku i poboljšati potrošnju goriva.

Profio X5 DBA sustav

Daljinski upravljač

Ovaj jedinstveni sustav omogućuje daljinsko upravljanje reprodukcijom snimaka s kamere. Alarm za vibracije upozorava vas na neželjene udare (upad u automobil, udar ili sudar).

aplikacija za nadzor sustava automobilskih kamera profio x5

WiFi HOTSPOT i 4G brzi prijenos podataka

Samo umetnite 4G SIM karticu i lako ćete se povezati s internetom. Nakon umetanja SIM kartice u uređaj, za vas će se stvoriti 4G WiFi pristupna točka (na SIM kartici je potrebno aktivirati podatkovne usluge) koja će vam omogućiti povezivanje sa sustavom kamere. Profio X5 podržava prijenos podataka 2G GSM, 3G WCDMA i 4G (LTE). Tako se možete povezati s brzim internetom gotovo bilo gdje. Kada se motor pokrene, WiFi Hotspot će se automatski uključiti. Ime žarišne točke je "IMEI", dok je lozinka posljednjih osam znamenki IMEI-a. Sve što morate učiniti je otvoriti aplikaciju Car-Matrix, povezati se s odgovarajućim WiFi-jem, a zatim lako reproducirati svoje snimke ili urediti postavke.

4G sustav kamera za prijenos podataka velike brzine za automobil profio x5

Praćenje u stvarnom vremenu uživo

Gledajte slike s obje kamere bilo kad i bilo gdje koristeći web ili mobilnu aplikaciju Tracksolid izravno na pametnom telefonu.

profio x5 gledanje uživo

Ugrađeni G-senzor

U slučaju kočenja u nuždi, prilikom sudara ili udara, G-senzor situaciju ocjenjuje ozbiljnom i automatski započinje snimanje. Zatim zaključava video datoteku tijekom nesreće. Ovaj video može poslužiti kao dokaz u slučaju nesreće.

ugrađeni sustav automobilskih kamera G-senzora profio x5

SOS hitni poziv

U nuždi možete pritisnuti SOS tipku 3 sekunde da biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja unaprijed postavljenih brojeva do odgovora na poziv.

SOS sustav kamera za hitne pozive za automobil profio X5

Upravljanje voznim parkom

Ako ste vlasnik flote vozila u svojoj tvrtki, možete ih istovremeno pratiti pod jednim računom. Korištenjem naše platforme Tracksolid možete pratiti veliki broj uređaja na jednom računu. Zgodno vam je cijelo vrijeme promatrati svoju flotu. Sustav fotoaparata Profio X5 pomoći će vam da ostanete u kontaktu s vozačima u vašoj floti, preciznim praćenjem njihovih performansi. Ovaj jedinstveni sustav može pomoći vozačima da poboljšaju svoje vještine i donose bolje odluke, kao i da vas kao vlasnika voznog parka zaštiti od lažnih zahtjeva i neobjašnjive štete na vašoj imovini.

upravljanje voznim parkom sustav kamera automobila profio x5

FULL HD 1080 video kvaliteta

Prednja kamera sustava Profio Tracking X5 pruža savršene mogućnosti slike. Kadrovi će biti snimljeni s velikom jasnoćom. Sve što je zabilježeno ovom videokamerom bit će preneseno u glatke i nevjerojatne videozapise. Došlo je vrijeme za uživanje u oštrim i lijepim kadrovima ..

FULL HD sustav video kamera za automobil Profio X5

Snimanje petlje

Videozapisi će se pohranjivati na mikro SD karticu svake 3 minute (ovisno o postavkama) Ako je SD kartica puna, starije snimke automatski će se izbrisati i zamijeniti novima.

snimanje u petlji profio x5 sustav automobilskih kamera

Tehnički podaci:

Model: PROFIO X5
Procesor: ARM Cortex A53 četverojezgreni 1,4 GHz
Operativni sustav: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM i WCDMA, 4G LTE,
Prednja kamera video rezolucije: Full HD 1080p, kut gledanja od 120 °, kodiranje H.264
Prednja kamera duljine kabela: 2 metra
Stražnja kamera video rezolucije: 720p, kut snimanja 100 °, kodiranje H.264
Duljina kabela stražnje kamere: 2,45 metara
Wi-Fi: 802,11 b / g / n, frekvencija 2,4 GHz, žarišna točka
Daljinski nadzor: PC i aplikacija - PC softver: www.tracksolid.com, APP za mobitel: Tracksolid
G-senzor: BMI160 (6-smjerni)
Podrška za Micro SD: do 128 GB
Mrežna podrška: GSM, WCDMA, LTE
Podatkovno sučelje: Micro USB 2.0, micro SIM
Vanjska baterija: 600mAh
Napajanje: 9V - 30V
Radna temperatura -20 ° C ~ 70 ° C
DVR kutija: Š / V / G 12 x 2,7 x 9,5 cm
Prednja kamera: Š / V / G 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Stražnja kamera: Š / V / G 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Sadržaj paketa:

1. PROFIO X5 snimač + adapter za SIM karticu
2. Vanjska kamera 1
3. Vanjska kamera 2
4. GPS / LTE / WIFI antena
5. Kabeli za napajanje + baterija
6. SOS gumb
7. Traka za pričvršćivanje i spajanje
8. Samoljepljive 3M trake
9. Instalacijski set i poklopci

sadržaj paketa profio android box x5

profesor elektronike Sustav kamera Profio X5 vrhunski je proizvod nove marke PROFIO ELECTRONICS koja je usko specijalizirana za razvoj i proizvodnju inovativnih kamera koje unose novu dimenziju u njihovu svakodnevnu upotrebu.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (3)

98%