Starac - silikonska (lateks) maska za lice za odrasle

Kod: 88-300
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Starac - realistična silikonska (Latex) maska za lice za odrasle od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Starac - realistična silikonska (lateks) maska za lice za odrasle od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan . Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

silikonska maska ćelav muškarac maska za lice od lateksa

Halloween maske za odrasle

Horor maska za Noć vještica zanimljiva je svojim dorađenim dizajnom i detaljima koji je čine upečatljivim dodatkom sablasnoj atmosferi. Sa svojim jezivim karakteristikama i impresivnim elementima, imat ćete dojam da ulazite u svijet užasa i zla. To je savršen dodatak za one koji žele stvoriti osjećaj napetosti i misterije na zabavi za Noć vještica. S ovom maskom na licu postat ćete jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih filmskih junaka, a to će vam zasigurno donijeti mnoštvo komplimenata i urnebesnih reakcija.

Ova maska od lateksa stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše zastrašujuće maske najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati i prije svega biti cool.

Halloween maska silikonski ćelavi muškarac

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x silikonska maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene