Yoda maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-291
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Yoda maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Yoda kostim (maska) za djecu i odrasle iz filma Star Wars od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Yoda maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Yoda kostim (maska) za djecu i odrasle iz filma Ratovi zvijezda od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Star Wars maska za lice - Yoda zeleni lateks

Star Wars maska za lice - Yoda zeleni lateks

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Yoda maska odličan je izbor za obožavatelje Ratova zvijezda koji žele predstavljati ovaj legendarni lik za Noć vještica ili kostimiranu zabavu. Yoda je također kultni lik iz svijeta Ratova zvijezda, poznat po svojoj mudrosti i snazi. Ova maska omogućuje vam da dobijete njegov prepoznatljiv izgled s velikim, trodimenzionalnim ušima i zelenom kožom. S ovom maskom na licu postat ćete jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih filmskih junaka, a to će vam zasigurno donijeti mnoštvo komplimenata i urnebesnih reakcija.

Ova lateks maska u obliku   of Yoda je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Yode najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Yoda maska za Noć vještica

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

Sadržaj paketa:

1x Yoda maska (Ratovi zvijezda)

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene