Vinski aerator sa stalakom Hawk

Kod: 94-011
30,80 U$ 24,20 U$ Cijena bez PDV: 20,16 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Vino za prozračivanje sa stalakom Hawk praktičan je alat za sve ljubitelje crnih vina. Bilo koje crno vino treba gaziti prije konzumacije pomoću prikladnog aeratera.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Vino za prozračivanje sa stalakom Hawk praktičan je alat za sve ljubitelje crnih vina. Bilo koje crno vino treba gaziti prije konzumacije pomoću prikladnog aeratera. Ona odgovara standardnoj veličini boce. To je praktični alat za svako kućanstvo.

Aparirano vino ima bolji okus. Dok vino diše, otvara se i oslobađa miris i okus. Tradicionalno za degustaciju vina koriste se gazirana vina. Međutim, ekstrakcija je dugotrajna, neugodna i ne može se raditi u udobnosti doma.

Svaki gurman vino zna da vino mora disati, a onda ima puno bolje okuse. Otpušta se i otpušta svjež okus i okus. Proces provjetravanja vina prilično je dugotrajan, no ovaj alat vrlo brzo i lako ide. Odmah ćete osjetiti razliku: snažniju aromu i bolji okus. Usput, riješite se kapljica vina koja teku bočicu na stolnjak. Zahvaljujući inovativnom obliku lijevka je lako prolijevanje i vrenje vina. Njegova lijepa ambalaža čini ga izvrsnim darom.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene