LED žarulja 7W - rasvjeta za biljke

Kod: 36-056
217.50 kn Cijena bez PDV: 181.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED žarulja 7W - rasvjeta za biljke može poslužiti kao dodatna rasvjeta ili pomažu u pružanju podrške obogaćivanju biljaka tijekom zimske sezone tijekom rasta, cvatnje i vegetacije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED žarulja 7W - osvjetljenje za biljke može poslužiti kao dodatna rasvjeta ili pomaže u pružanju podrške obogaćivanju biljaka tijekom zimske sezone tijekom rasta, cvatnje i vegetacije. Nevjerojatno je kako rasti biljke u zatvorenom prostoru, u stakleniku ili u podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. LED Grow bulb također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

NASA LED žarulja


Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

Svjetiljka s LED rastom ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, ekološki je sigurna, bez žarulja u svjetiljkama jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od 3W LED SMD diode velike snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

vodio svjetlo

Crvena i plava svjetlost dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 620-750nm i frekvenciju 400-484THz. Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 450-495nm i frekvenciju 606-668THz. Crveni spektar koristi klorofil A i klorofil B. Općenito, biljke trebaju sve crvene valne duljine za zdrav rast i razvoj.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Vrsta: NASA LED žarulja
Snaga: 7W
Broj LED dioda: 10
LED Vrsta: SMD LED
Ulazni napon: AC85-265V
Dimenzije (mm): 60x50
Omjer crvene i plave: 6: 4
Vrsta navoja: E27

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene