Kamera detektora dima Wifi + FULL HD sa IR skoro LED

Kod: 10-185
1.117,50 kn Cijena bez PDV: 931,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Kamera detektora dima Wifi + FULL HD s IR skoro LED je špijunska skrivena kamera za daljinski prikaz (Android / iOS) jamčit će sigurnost.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dim detektor kamera Wifi + FULL HD sa IR blizu LED je špijun skrivena kamera za daljinsko prikazu (Android / iOS) će jamčiti sigurnost i kontrolu promatranom području ili u svom domu ili u radnim prostorijama. Skrivena špijunska kamera - zadržite pregled onoga što se događa u prostoru koji želite nadzirati. U današnje je vrijeme važno da štitimo svoju privatnost i ono što volimo. Konvencionalne kamere i dalje se često koriste, ali ponekad ne želimo da kamera bude vidljiva ili previše uočljiva. Ta skrivena kamera smještena je u imitaciji senzora dima , što osigurava da je nitko neće primijetiti i snimit ćete sve što vam treba. Špijunska skrivena kamera koju putem povoljne cijene možete kupiti izravno u našoj trgovini.

Skrivena kamera u vašem stanu također ima prednost gledanja i nadzora, primjerice vaših kućnih ljubimaca ili djece dok ste na poslu - ne djeluje tako ometajuće kao konvencionalne kamere i zahvaljujući svom dizajnu savršeno se uklapa u sobu. Zahvaljujući kutu snimanja od 90 stupnjeva i ugradnji na zid, fotoaparat snima puno više slika nego ako je primjerice postavljen na stol. Također snima video sa zvukom i podržava micro sd kartice do 32 GB.

Skriveni detektor dima kamere - mrežno praćenje životinja, kuća, konferencija ili djece putem WiFi.

Skriveni detektor dima kamere

Najveća prednost je što ova video kamera ima WiFi . Na njega se možete povezati putem aplikacije dostupne i za Androi i iOS, a možete jednostavno gledati što se događa gdje god imate pristup internetu . Također možete promijeniti postavke fotoaparata ili spremiti slike ili videozapise izravno na svoj mobilni telefon. Špijunska kamera snima videozapise u Full HD - također možete promijeniti rezoluciju kamere u postavkama putem mobitela, što može spremiti podatke dok gledate prijenos uživo. IR noćni vid poboljšava vidljivost u uvjetima lošeg svjetla, tako da možete vidjeti točno što se događa čak i bez dnevnog svjetla. Kamera u detektoru dima snima materijal na mikro SD karticu do 32 GB. Kamera može raditi 1,5 sat kad je potpuno napunjena - ali ima veliku prednost što se može napajati i izravno iz izvora napajanja , tako da je ograničena samo veličinom memorijske kartice.

Neupadljiva kamera skrivena u imitaciji senzora dima.

skrivena kamera u senzoru dima

Tehničke specifikacije:

Rezolucija - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 kadrova u sekundi
Video format - AVI
Kompresija - H.264
Kut pucanja - 90 stupnjeva
Detekcija pokreta - do 6 metara
Min. osvjetljenje: 0,05lux
Maksimalno vrijeme snimanja - do 2 sata
Vrsta memorije - Micro SD kartica (nije uključena)
Maksimalni kapacitet mikro SD: 32GB
Kapacitet baterije: 2000mah
Potrošnja energije: 260mah / 3,7 V

Sadržaj paketa:

1x kamera u senzoru dima
1x kabel
1x adapter
1x montažna šina
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%