Kamera skrivena u FULL HD detektoru dima + 1 godina trajanja baterije + IR LED + WiFi + detekcija pokreta

Kod: 10-534
174,90 U$ Cijena bez PDV: 145,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Skriveni detektor dima s kamerom s IR LED + WiFi + detekcijom pokreta + do 1 godine trajanja baterije. Kamera za dojavu požara sa zvukom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Skriveni detektor dima s kamerom s IR LED + WiFi + detekcijom pokreta + do 1 godine trajanja baterije. Dim protupožarni alarm kamera sa zvukom. Sa svojim nenametljiv dizajn, to se uklapa u bilo koji tip unutrašnjosti bez da itko zna da je uređaj sa skrivenom kamerom. Kamera vatrogasnog alarma opremljena je ugrađenom punjivom baterijom 5200 mAh , koja pruža režim mirovanja 1 godinu kada je potpuno napunjena. Špijunska kamera detektora dima ima podesivi okomiti kut leće od 15 ° za precizno podešavanje kuta gledanja. Može se koristiti u svakom domu, uredu, skladištu, garaži, vikendici i tako dalje. Nesumnjivo najvažnija i najkorisnija funkcija je promatrano praćenje okoliša. Kamera vatrogasnog alarma nema funkciju detekcije dima (to je samo imitacija senzora dima).

Kamera detektora dima - špijunska vatrogasna kamera sa zvukom

kamera detektora dima

Ugrađena skrivena kamera snima videozapise u Full HD razlučivosti 1920 x 1080 sa zvukom , odnosno dovoljno za detaljne snimke. Zahvaljujući IR LED noćnom vidu na udaljenosti do 5 metara imat ćete kvalitetnu sliku čak i noću. Detektor podržava WiFi vezu i bežičan je, što omogućuje postavljanje izravno bilo gdje u unutrašnjosti. Svim funkcijama skrivene kamere možete upravljati na daljinu putem besplatno dostupne aplikacije "CamSC" za pametne telefone (iOS, Android) putem koje možete gledati slike u stvarnom vremenu i mijenjati postavke kamere. Detektor s kamerom može se spojiti na kućni usmjerivač putem WIFI-a, što vam omogućuje praćenje slike bilo kada i bilo gdje putem vašeg mobitela.

kamera alarma za dim

Kamera također uključuje funkciju otkrivanja pokreta koja se koristi za započinjanje snimanja prilikom snimanja pokreta u svemiru. Doseg senzora je 5 metara. Izvrsna značajka zahvaljujući kojoj nećete propustiti nijedan važan snimak, jer će snimci biti zabilježeni samo tijekom aktivnosti. Snimljene snimke podvrgavaju se kompresiji H.264 radi smanjenja veličine datoteke, a zatim se pohranjuju na podržanu micro SD karticu do 64 GB . Dvosmjerni zvuk omogućuje dvosmjernu komunikaciju na daljinu - možete smiriti kućnog ljubimca, razgovarati s djetetom itd.

wifi skrivena kamera

Otkrivanje pokreta, noćni vid, gledanje videozapisa u stvarnom vremenu - pratite što se događa u vašem domu

špijunska kamera detektora dima

Značajke:

PLUS Skrivena kamera u detektoru dima
plus WiFi prijenos slike u stvarnom vremenu
plus Trajanje baterije u stanju pripravnosti 365 dana
plus Funkcija detekcije pokreta
plus Noćni IR LED vid do 5 metara

Tehnički podaci:

Senzor slike: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS 2MP
Rezolucija fotografije: 1920x1080 piksela
Rezolucija videozapisa: 1920x1080 piksela
Omjer kadra: 15 fps
Format kompresije: H.264
Snimanje u petlji: da
Podesivi kut kamere: 15 °
Kut skeniranja: 145 °
Domet noćnog vida: 5 metara
Otkrivanje pokreta: da, PIR senzor s dometom od 5 metara
Memorijska kartica: podržava Micro SD karticu do max. 64 GB (nije uključeno)
Napajanje: punjiva litijeva baterija od 5200mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Vrijeme punjenja: 12 sati
Punjenje: mikro USB kabel
Dimenzije: 11,6x11,6x5,2 cm

Sadržaj paketa:

1x detektor dima s FULL HD kamerom
1x USB kabel
1x USB čitač za micro SD karticu
1x montažni set vijaka
1x naljepnica 3M
1x priručnik

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše trgovine?

Izravni smo uvoznik i distributer špijunske tehnologije s dugogodišnjim iskustvom. Naše zahtjeve u vezi s preradom i poboljšanjem proizvoda konzultiramo izravno s proizvođačem. Svaki proizvod uključen u prodaju proći će kontrolu kvalitete ulaza i tek nakon toga se svrstava u našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da je naša prodana tehnika učinkovitija i ima duži životni vijek u usporedbi s konkurentnim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema, pokušavamo hitno riješiti situaciju prema zadovoljstvu kupaca.

Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju zlouporabe ovih proizvoda u ilegalne svrhe. Prije upotrebe važno je upoznati se s uvjetima (zakon, tehnički propisi, uredbe itd.) Za rad proizvoda u zemlji !!!

UPOZORENJE: Ako pronađete konkurentske proizvode (po znatno nižoj cijeni) koji mogu imati isti dizajn, ali koriste se komponente kao što su optika, baterije, mogu li biti jeftina (jeftinija) verzija proizvoda , pa imaju značajnu utjecaj na ukupnu kvalitetu proizvoda i životni vijek. Stoga preporučujemo da kupci razmotre prednosti ulaganja i kupnje također s obzirom na ovu činjenicu.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene