Poklopac LED zaslona koji se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija na pametnom telefonu (iOS / Android)

Kod: 88-255
53,90 U$ Cijena bez PDV: 44,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED poklopac zaslona s prikazom u boji koji se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija u pametnom telefonu (iOS / Android) - prikazuje tekst ili slike.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED poklopac zaslona s prikazom u boji koji se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija u pametnom telefonu (iOS / Android) - prikazuje tekst ili slike (ugrađena baterija) s mogućnošću stvaranja vlastitih tekstova ili slika. To je izvrstan dodatak odjeći visoke tehnologije. Recite zbogom svakodnevnim klasičnim kapama, zahvaljujući LED pametnoj kapici više vam nikada neće dosaditi motiv ili logotip kape. LED kapica ima ušiveni zaslon na kojem možete koristiti pametni telefon za prikaz različitih slika ili teksta.

Osim toga, kapa podržava i reprodukciju GIF - kratkih animacija. Pokreće ga ugrađena baterija kapaciteta 700 mAh (punjenje putem USB kabela) - baterija je doista pametno skrivena u rubu kapice i vizualno ne ometa nošenje. Kapa LED aplikacije , koja se najbolje ističe u diskoteci, klubu, zabavi ili na festivalu, pravo je ulaganje za vas ako želite privući pozornost, a posebno biti cool. Jedino ograničenje bit će vaša vlastita mašta. Izađite iz linije i stvorite originalnu kapu na kojoj će vam svi zavidjeti.

Svijetleća LED kapica može reproducirati različite slike, animacije ili tekstove - sve kontrolirate putem aplikacije u mobilnom telefonu.

kapa s LED zaslonom programibilni pametni telefon mobitel

Prikazane teme možete promijeniti putem mobilne aplikacije (dostupno za Android i iOS). Postoji 16 izvornih animacija i 8 načina prikaza. Osim toga, kapa podržava i funkciju stvaranja vlastitih animacija, slika ili tekstova. Čep s zaslonom dobro je izrađen bez kabela i na prvi pogled izgleda kao klasična kapa-što je prednost u odnosu na slične proizvode koji, međutim, ne nude tako visoku kvalitetu izrade.

Tehničke specifikacije:

Broj piksela - 12x36
Dimenzije kape - 26x17x13 xm
Napajanje - ugrađena baterija od 700 mAh
Punjenje - mikro USB kabel
Izdržljivost po punjenju - do cca. 5 sati
Napon - 5V
Boja zaslona - RGB
Težina - cca. 123g

Sadržaj paketa:

1x kapa
1x kabel za napajanje
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene