Višenamjenske kape za glavu s 3D Scary printom - VAMPIRE

Kod: 81-030
20,90 U$ 16,50 U$ Cijena bez PDV: 13,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Višenamjenske kape za glavu s 3D Scary printom - VAMPIRE. Ovaj šal ili bandana jedinstvena je zaštitna prozračna alternativa maski za lice.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Višenamjenske pokrivala za glavu s 3D zastrašujućim ispisom - VAMPIRE. Ovaj šal ili bandana jedinstvena je zaštitna prozračna alternativa maski za lice ili balacvi za lice. Uz moderan višenamjenski zastrašujući šal u dizajnu zastrašujuće maske VAMPIRE, zasigurno ćete postati nezaobilazni. Muške i ženske marame na glavi. Muške, ženske (uniseks) pokrivače s različitim motivima možete kupiti putem interneta, a možete ih prodati u našoj e-trgovini. Zaštitni šal na licu (na glavi) služi kao zaštitna maska za lice i stoga može zaštititi od prašine, pa je prikladan za aktivnosti na otvorenom, na primjer hvata male čestice u zraku i stoga je prikladna prevencija tijekom sezona gripe COVID-19 (kao zaštitna maska) . Način na koji ćete ga koristiti ovisi o vama.

Ovdje ćete pronaći elegantne i hladne šalove na licu (multifunkcionalna bandana), koji nisu samo učinkoviti i zaštitni, već i izgledaju cool i elegantno . Šal s uzorkom koji nudimo izrađen je od 100% poliestera, zahvaljujući čemu oni mogu učinkovitije uhvatiti nečistoće i onečišćenja od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji marama za lice. Muške i ženske marame za lice (uniseks) za prodaju putem interneta - na zalihi, u našoj e-trgovini možete kupiti najbolju zaštitu za disanje.

Višenamjenske marame (lice i glava) prikladne su kao zaštita od virusa (kao maska tijekom sezone gripe) ili za sportske aktivnosti na otvorenom

višenamjenski stilovi korištenja pokrivala za glavu

Šalovi (tubice) mogu se koristiti kao : šal, traka za glavu, šal na vratu, maska za lice, kapa, balaklava, kapuljača, zavoj i drugi

Zaštitne marame na glavi zaštitit će vas od:

sunce - prikladna zaštita glave kao šal ili kapa od jakog sunca
vjetar - štiti respiratorni trakt kao i glavu
insekti - pogodni na primjer za vožnju biciklom
prehlada - zaštita lica, dišnih putova od neugodne hladnoće
male čestice poput prašine
vlaga - na primjer u planinskim planinarenjima

višenamjenski šal za lice

Šalovi su izrađeni od poliestera i istinski prozračni. Zahvaljujući ovom materijalu koji se brzo suši , lako se mogu oprati u vodi (30 - 40 ° C), a prilikom nošenja imat ćete osjećaj kao da na licu nemate ništa. Također su postali vrlo popularni tijekom virusne sezone i sezone gripe - kao prevencija protiv širenja bakterija i virusa. Izvrsna su alternativa pamučnim maskama.

Specifikacije proizvoda:

Materijal: 100% poliester mikrovlakna
Veličina: 50 x 25 cm
Specifikacije: Jedna veličina (uniseks)

Paket sadrži:
1x - Višenamjenski šal s uzorkom

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene