Maska za lice za muškarce 3D periva - brkovi s bradom

Kod: 75-079
112.50 kn 67.50 kn Cijena bez PDV: 56.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Maska za lice za muškarce 3D periva - brkovi s bradom. Ova smiješna maska (mascarilla) elegantna je i zaštitna za svakoga - uniseks.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska za lice za muškarce 3D periva - brkovi s bradom. Ova smiješna maska (mascarilla) elegantna je i zaštitna za svakoga - uniseks. Smiješne 3D maske za lice za muškarce i žene. Zaštitne maske nude svestranu upotrebu za sve kojima je potrebna povećana osobna zaštita, za članove obitelji ili prijatelje. Štiti od prašine, pa je pogodan, primjerice, za aktivnosti na otvorenom, zahvaća male čestice u zraku i stoga je prikladna prevencija tijekom sezona gripe (kao zaštitna maska). Način na koji ćete ga koristiti ovisi o vama. Smiješna maska može se koristiti više puta . Sintetička svila od koje je izrađena zavjesa djeluje vrlo nježno na dodir i daje maski elastičnost.

Smiješna maska s osmijehom izrađena je od sintetičke svile - sposobna je uhvatiti nečistoću i onečišćenja . Moderne dizajnerske zaštitne maske za prodaju na mreži - na lageru možete kupiti najbolju zaštitu za disanje u našoj e-trgovini. Njihova velika prednost je šaljiv, moderan dizajn zahvaljujući kojem ćete biti nezaobilazni i ljudima koji vas okružuju dočarati osmijeh na licima. Maske za lice najraširenije su i najučinkovitije sredstvo, koje se koristi ne samo tijekom virusne ili bakterijske sezone (kao što je COVID 19 - Corona). Ovdje ćete pronaći maske koje nisu samo učinkovite i zaštitne, već i izgledaju i osjećaju se cool, elegantno i smiješno.

Dizajn, elegantne i smiješne maske na licu od sintetičke svile zaštitit će vas i dočarati osmijeh na licima ljudi oko vas.

Brkovi i brada s 3D ispisom maske

Budite odgovorni prema sebi i svojoj okolini i zaštitite svoje zdravlje, a također i zdravlje svojih najmilijih

upotreba maske za lice

Važno je da se zaštitimo i brinemo o sigurnosti svoje okoline. Maske za lice najraširenije su i najučinkovitije sredstvo, koje se koristi ne samo tijekom virusne ili bakterijske sezone (poput COVID 19 - Corona), već i pri radu u prašnjavom okruženju (smog, čestice prašine). Zbog činjenice da je izrađena od sintetičke svile , relativno je lako disati kroz masku, a također pruža zajamčenu udobnost.

Trake ušiju maske su mekane, a duljina im je prilagodljiva - maska od sintetičke svile pogodna je za sve tipove lica - za muškarce i žene

Tehnički podaci:

Veličina: približno 20x11,5 cm (maska je elastična)
Materijal: Sintetička svila

Sadržaj paketa:

1x zaštitna maska za lice

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene