Pamučna maska za lice s uzorkom patentni zatvarač

Kod: 75-013
U$9.90 U$4.40 Cijena bez PDV: U$3.67
Prodaja završava 30. 10. 2020, 23:59 ili dok zalihe traju.
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Pamučna maska za lice s uzorkom patentni zatvarač. Stilska maska nudi svestranu uporabu za one kojima je potrebna povećana zaštita.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pamučna maska za lice s uzorkom patentni zatvarač. Stilska maska nudi svestranu upotrebu onima koji trebaju pojačanu zaštitu za sebe, članove obitelji ili prijatelje. Štiti od prašine, pa je pogodan za aktivnosti na otvorenom, hvata sitne čestice u zraku i stoga je pogodna prevencija tijekom sezona gripe (kao zaštitna maska). Kako ćete ga koristiti, ovisi o vama. U našoj e-trgovini naći ćete šarene maske koje nisu samo učinkovite i zaštitne, već i izgledaju cool i stilski. Maska u boji s uzorkom izrađena je od 100% pamuka, što omogućava učinkovitije ulovljanje prljavštine i zagađivača od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji maski za lice. Tekstilne maske za lice koje se prodaju na mreži na zalihama - u našoj e-trgovini možete kupiti najbolju zaštitu dišnog sustava.

Trake za uho su mekane i elastične - maska je pogodna za sve vrste lica i za muškarce i za žene

elastična maska za lice zatvarač

Važno je da se zaštitimo i vodimo brigu o sigurnosti svoje okoline. Maska za lice najraširenije je i najučinkovitije sredstvo koje se koristi ne samo tijekom viralnih ili bakterijskih sezona (poput COVID 19 - Corona) , već i kada radite u prašnjavim uvjetima ili bavite se sportovima na otvorenom - gdje djeluje kao zaštitna maska za prašinu (vožnja biciklom, skateborading, skijanje). Budući da je izrađen od pamuka, kroz njega možete relativno lako disati i pruža određenu udobnost.

Pamučna maska za lice s uzorkom zaštitit će vas od:

pamučna maska za lice

Tehnički podaci:

Veličina: 20x12,5 cm
Materijal: 100% pamuk

Sadržaj paketa:

1x zaštitna maska - uzorak Zipper

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%